چین: علت اختلال در تنگه هرمز اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ایران است

نماینده چین گفت: علت اختلال در کشتیرانی در تنگه هرمز اقدامات غیرقانونی آمریکا و اسرائیل است.

به گزارش مشرق، فو تسونگ، نماینده چین در شورای امنیت سازمان ملل با انتقاد از حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، این اقدامات را نقض آشکار اصول منشور ملل متحد و قواعد بین‌المللی توصیف کرد.

وی در جلسه شورای امنیت با موضوع تنگه هرمز تاکید کرد : حملات آمریکا و اسرائیل علیه ایران نقض صریح اصول منشور سازمان ملل و هنجارهای بین‌المللی است.

چین اعلام کرد: با حملات ایران به کشورهای خلیج فارس موافق نیست و از محاصره تنگه هرمز نیز حمایت نمی‌کند.

به گفته نماینده چین، پیش‌نویس قطعنامه مطرح‌شده به ریشه‌های اصلی و اساسی بحران به‌صورت متوازن و عینی نپرداخته است.

وی تأکید کرد: علت اصلی اختلال در کشتیرانی در تنگه هرمز اقدامات نظامی غیرقانونی آمریکا و اسرائیل علیه ایران است.

چین از آمریکا و اسرائیل خواست فوراً به اقدامات نظامی غیرقانونی خود پایان دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۹
    0 0
    خوب که گفتی!!! وگرنه ما فکرمیکردیم خودمون عامل اختلال در کشتیرانی در تنگه هرمز هستیم!!!!!!!!!!!!
  • IR ۱۱:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۹
    0 0
    خوب که گفتی!!! وگرنه ما فکرمیکردیم خودمون عامل اختلال در کشتیرانی در تنگه هرمز هستیم!!!!!!!!!!!!
  • IR ۱۸:۱۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۱۹
    0 0
    امریکا همه می دانند و در تجمعات هر روزه گفته می شود هدفش از مذاکره ترور و غافلگیری است و هدفش از اتش بس پر کردن انبارهای مهمات و تسلیحات پس به چه علتی حرف ترامپ را که همین دیشب از تجزیه ایران حرف گفته بود باور کردید چه کسی مسئول مملکت است انها دنبال ترور قالیباف و اقا مجتبی هستند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس