به گزارش مشرق به نقل از فارس، روزنامه دیلیمیل به مناسبت تاجگذاری ملکه انگلیس در شصتمین سالگرد نشستن او بر اریکه فرمانروایی انگلیس نگاهی داشته است به پارهای از اسرار زندگی اشرافی ملکه انگلیس.
در این گزارش آمده است: «آیا تا به حال توجه کردهاید که چرا ملکه در ملا عام عطسه نمیکند؟ و یا اینکه چرا او هیچوقت زکام نمیگیرد؟ یا اینکه جریان چیست که وقتی او از هواپیما یا هلیکوپتر پیاده میشود وزش باد هیچوقت موهایش را به هم نمیریزد؟»
و یا «چرا وقتی که او از اسب یا از ماشین پیاده میشود، هیچوقت اتفاق نمیافتد که زانوی او معلوم شود؟»
دیلیمیل پاسخگویی به این سؤالات را با سؤال آخر شروع میکند و می نویسد تمامی لباسهای ملکه نوعی لباس زیر دارند که قطر آنها از لباسهای عادی بیشتر است و بنابراین احتمال اینکه آنها وزش باد باعث حرکت آنها شود، کمتر است.
این گزارش به سفر ملکه به بیش از صد کشور در طول دوران 60 ساله سلطنتش اشاره میکند و مینویسد در طی این شصت سال ملکه همواره سالم و خونسرد بوده است.
این گزارش میافزاید ملکه برای اینکه در هنگام انجام کارهای رسمی احساس ناراحتی نکند و یا گرمش نشود، اصرار دارد لباسهای آزاد بپوشد.
تمام لباسهای ملکه از الیاف طبیعی ساخته میشوند: لباسهایی که از نخ یا پشم خالص و 100 درصد ساخته میشوند؛ در ضمن جنس هیچکدام از لباسهای ملکه از کتان یا پلیاستر نیستند.
«آنجلا کلی»، معاون شخصی ملکه و نگهبان ویژه صندوقچه لباس او میگوید برای هر دست لباس ملکه یک دست لباس دیگر عین آن وجود دارد تا اگر چیزی روی لباس ملکه ریخت یا هر اتفاق دیگری افتاد، ملکه سریعا بتواند لباسش را بدون اینکه کسی متوجه شود، عوض کند.
هیچکدام از لباسهای موجود در صندوقچه لباس ملکه، به خشکشویی فرستاده نمیشوند، بلکه یکی از سه نفری که مسئول لباس ملکه هستند تمام لباسها را با دست میشویند، آنها را بخار میدهند و اتو میکنند تا بوی مواد شیمیایی روی لباسها نماند.
«آنجلا کلی» می گوید او برای آرایش چهره ملکه از فرمول خاصی استفاده میکند که باعث میشود چهره ملکه به خاطر استفاده از کرم و مواد آرایشی بیش از اندازه براق نشود.
راز دیگر چهره ملکه انگلیس، ژلی است که موهای ملکه را محکم نگاه می دارد و کارکنان خانواده سلطنتی به شوخی به آن نام «بتن مایع» دادهاند.
گفته میشود تا به حال کسی حتی به تصادف ندیده است ملکه انگلیس در میان جمع کلاهش را از سر بردارد. او همیشه صبر می کند تا وارد فضای خانه شده و سپس کلاهش را برمیدارد.
روزنامه دیلیمیل مینویسد چهره پاکیزه و مرتب ملکه حاصل کار تیمی است که روی چهره او کار میکنند.
غذاهای ملکه در سفر
دیلیمیل همچنین به غذاهای ویژهای که ملکه در طول سفر خود مصرف میکند اشاره کرده است.
قبل از هر سفر طولانی مدت ملکه به کشوری دیگر تیمی متشکل از معاون خصوصی، ندیمه مخصوص ملکه، معاون مطبوعاتی و افسر پلیس او از محل مورد نظر بازدید به عمل می آورند تا برنامههای ملکه را تنظیم کرده و هر گونه مشکل احتمالی را از بین ببرند.
یکی از مواردی که این تیم موظف به بررسی آن است آب و هوای احتمالی آن منطقه و غذاهایی است که ملکه میل میکند.
تمام لیست غذاهای پیشنهاد شده به شخص ملکه تحویل داده میشود تا خود او آنها را تأیید کند.
پرسنل مخصوص ملکه باید اطمینان حاصل کنند که هیچکدام از غذاها یا نوشیدنیهایی که ملکه میخورد و می نوشد دمای بدن او را بالا نمیبرند.
در صورتی که معده ملکه ناراحت باشد، غذاهای محلی سفارش داده نمیشوند. غذاهایی مانند خرچنگ، صدف، میگو و غذاهایی از این قبیل نیز جزو غذاهایی هستند که ملکه اصلا نمیخورد.
اما حتی با این برنامهریزیهای دقیق، گاهی اوضاع بر وفق مراد پیش نمیرود. در اولین سفر ملکه به بلیز در سال 1985 به وی یک غذای مخصوص محلی به نام «جیبنات» پیشنهاد شد.
ملکه بعد از اینکه یک یا دو گاز به غذا زده بود متوجه شد که غذای مورد نظر یک موش بزرگ بوده است.
ملکه هنگام سفر چندین بسته آب منطقه «مالورن» با خود حمل میکند. ضمن اینکه وی مقادیر زیادی چای «ارل گری» با خود همراه میبرد که چای مورد علاقهاش است و شرکت «تویینینگز» آن را به طور اختصاصی برای ملکه ساخته است.
در این گزارش آمده است: «آیا تا به حال توجه کردهاید که چرا ملکه در ملا عام عطسه نمیکند؟ و یا اینکه چرا او هیچوقت زکام نمیگیرد؟ یا اینکه جریان چیست که وقتی او از هواپیما یا هلیکوپتر پیاده میشود وزش باد هیچوقت موهایش را به هم نمیریزد؟»
و یا «چرا وقتی که او از اسب یا از ماشین پیاده میشود، هیچوقت اتفاق نمیافتد که زانوی او معلوم شود؟»
دیلیمیل پاسخگویی به این سؤالات را با سؤال آخر شروع میکند و می نویسد تمامی لباسهای ملکه نوعی لباس زیر دارند که قطر آنها از لباسهای عادی بیشتر است و بنابراین احتمال اینکه آنها وزش باد باعث حرکت آنها شود، کمتر است.
این گزارش به سفر ملکه به بیش از صد کشور در طول دوران 60 ساله سلطنتش اشاره میکند و مینویسد در طی این شصت سال ملکه همواره سالم و خونسرد بوده است.
این گزارش میافزاید ملکه برای اینکه در هنگام انجام کارهای رسمی احساس ناراحتی نکند و یا گرمش نشود، اصرار دارد لباسهای آزاد بپوشد.
تمام لباسهای ملکه از الیاف طبیعی ساخته میشوند: لباسهایی که از نخ یا پشم خالص و 100 درصد ساخته میشوند؛ در ضمن جنس هیچکدام از لباسهای ملکه از کتان یا پلیاستر نیستند.
«آنجلا کلی»، معاون شخصی ملکه و نگهبان ویژه صندوقچه لباس او میگوید برای هر دست لباس ملکه یک دست لباس دیگر عین آن وجود دارد تا اگر چیزی روی لباس ملکه ریخت یا هر اتفاق دیگری افتاد، ملکه سریعا بتواند لباسش را بدون اینکه کسی متوجه شود، عوض کند.
هیچکدام از لباسهای موجود در صندوقچه لباس ملکه، به خشکشویی فرستاده نمیشوند، بلکه یکی از سه نفری که مسئول لباس ملکه هستند تمام لباسها را با دست میشویند، آنها را بخار میدهند و اتو میکنند تا بوی مواد شیمیایی روی لباسها نماند.
«آنجلا کلی» می گوید او برای آرایش چهره ملکه از فرمول خاصی استفاده میکند که باعث میشود چهره ملکه به خاطر استفاده از کرم و مواد آرایشی بیش از اندازه براق نشود.
راز دیگر چهره ملکه انگلیس، ژلی است که موهای ملکه را محکم نگاه می دارد و کارکنان خانواده سلطنتی به شوخی به آن نام «بتن مایع» دادهاند.
گفته میشود تا به حال کسی حتی به تصادف ندیده است ملکه انگلیس در میان جمع کلاهش را از سر بردارد. او همیشه صبر می کند تا وارد فضای خانه شده و سپس کلاهش را برمیدارد.
روزنامه دیلیمیل مینویسد چهره پاکیزه و مرتب ملکه حاصل کار تیمی است که روی چهره او کار میکنند.
غذاهای ملکه در سفر
دیلیمیل همچنین به غذاهای ویژهای که ملکه در طول سفر خود مصرف میکند اشاره کرده است.
قبل از هر سفر طولانی مدت ملکه به کشوری دیگر تیمی متشکل از معاون خصوصی، ندیمه مخصوص ملکه، معاون مطبوعاتی و افسر پلیس او از محل مورد نظر بازدید به عمل می آورند تا برنامههای ملکه را تنظیم کرده و هر گونه مشکل احتمالی را از بین ببرند.
یکی از مواردی که این تیم موظف به بررسی آن است آب و هوای احتمالی آن منطقه و غذاهایی است که ملکه میل میکند.
تمام لیست غذاهای پیشنهاد شده به شخص ملکه تحویل داده میشود تا خود او آنها را تأیید کند.
پرسنل مخصوص ملکه باید اطمینان حاصل کنند که هیچکدام از غذاها یا نوشیدنیهایی که ملکه میخورد و می نوشد دمای بدن او را بالا نمیبرند.
در صورتی که معده ملکه ناراحت باشد، غذاهای محلی سفارش داده نمیشوند. غذاهایی مانند خرچنگ، صدف، میگو و غذاهایی از این قبیل نیز جزو غذاهایی هستند که ملکه اصلا نمیخورد.
اما حتی با این برنامهریزیهای دقیق، گاهی اوضاع بر وفق مراد پیش نمیرود. در اولین سفر ملکه به بلیز در سال 1985 به وی یک غذای مخصوص محلی به نام «جیبنات» پیشنهاد شد.
ملکه بعد از اینکه یک یا دو گاز به غذا زده بود متوجه شد که غذای مورد نظر یک موش بزرگ بوده است.
ملکه هنگام سفر چندین بسته آب منطقه «مالورن» با خود حمل میکند. ضمن اینکه وی مقادیر زیادی چای «ارل گری» با خود همراه میبرد که چای مورد علاقهاش است و شرکت «تویینینگز» آن را به طور اختصاصی برای ملکه ساخته است.