کد خبر 1802046
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۷:۱۰
گاردین: جهل و تکبر ترامپ را به باتلاق جنگ علیه ایران کشاند

نشریه گاردین در گزارشی نوشت: جهل و تکبر رئیس جمهور آمریکا او را به باتلاق این جنگ کشاند و اکنون ایالات متحده به دنبال راهی است تا بدون تحقیر شدن از سوی جامعه جهانی از این باتلاق خارج شود.

به گزارش مشرق، در گزارش گاردین آمده است: هنوز هیچ یک از اهداف نظامی یا سیاسی ترامپ در جنگ محقق نشده، تنگه هرمز بسته است، هیچ نشانه ای از فروپاشی ایران نیست و بازارهای جهانی انرژی با خطر یک رکود اقتصادی بی‌سابقه مواجه شده‌اند.

در ادامه این گزارش آمده است: اشتباه محاسباتی و اعتماد بیش از حد به قدرت نظامی آمریکا باعث شد مقام‌های واشنگتن تصور کنند ایران بلافاصله تسلیم خواهد شد اما این اشتباه ناشی از نادیده گرفتن پیچیدگی‌های داخلی ایران و روحیه مقاوم مردم این کشور است.

بر اساس این گزارش، ترامپ در همراه کردن متحدان اروپایی و منطقه‌ای برای بازگشایی تنگه هرمز یا مشارکت در جنگ شکست خورده است و رسانه‌ها و تحلیلگرانی که در ابتدا با هیجان از این جنگ به عنوان یک حرکت سازنده یاد می‌کردند، اکنون با واقعیت سختی روبرو شده‌اند.

در پایان این گزارش با اشاره به اینکه ایران ثابت کرده که برخلاف تحلیل‌های ساده‌انگارانه غرب، با تهدید نظامی فرو نمی‌پاشد، تاکید شده است: اکنون آمریکا به دنبال راهی است تا بدون تحقیر شدن از سوی جامعه جهانی از این باتلاق خارج شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس