کد خبر 1795386
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۶:۳۷
مخبر: کشورهای منطقه مکلف به جبران خسارت‌های وارده به ایران هستند

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در پیامی، شهادت دکتر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی را تبریک و تسلیت گفت.

به گزارش مشرق، متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت افتخارآمیز برادر مجاهد و گرانقدر جناب آقای دکتر علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی که شخصیتی برجسته، دانشمند و سیاست‌مداری مقتدر بود، به دست رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایت‌پیشه، برگ زرین دیگری بر دفتر پرافتخار حماسه و مقاومت ملت ایران افزود.

آن شهید سرافراز، عمر پربرکت خود را در راه خدمت به اسلام، انقلاب و ملت ایران سپری کرد و در عرصه‌های گوناگون، با درایت، هوشمندی، رشادت و استقامت، سدّی در برابر دشمنان قسم‌خورده این ملت بود. شکوه زندگی و شهادت او و البته شهادت فرزند رشیدش در کنار پدر، پیام عزت و اقتدار ایران اسلامی را بار دیگر در جهان طنین‌انداز کرد.

اینجانب ضمن تبریک و تسلیت این شهادت عزیز والا مقام، به محضر رهبری معظم انقلاب، خانواده بزرگوار آن شهید بالاخص برادران ارجمند به ویژه آیت الله صادق آملی لاریجانی و نیز ملت سرافراز ایران، از درگاه خداوند متعال مسئلت دارم که روح بلند آن عزیز را با اولیای الهی محشور گرداند.

محمد مخبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۷:۵۶ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
    4 4
    آتش بس رو قبول کنید تا جنگ تمام بشه و آمریکا از جنگ خارج بشه.نگه داشتن آمریکا در جنگ‌ دقیقا به نفع اسراییله.خروج آمریکا یعنی پیروزی ایران.ادامه جنگ به نفع ایران نیست.
  • رضا IR ۰۸:۱۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
    5 4
    اقای خامنه ای خواهشمندم التماس میکنم لطفا جلوی جنگ را بگیرید مسئولین با تجربه دارند شهید میشن و این به ضرر کشور.
  • IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
    1 1
    لاریجانی انسانی بسیار باتجربه در هر زمینه بود نبودش متاسفانه ضربه شدیدی به ساختار امنیتی کشور میده
  • IR ۱۰:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۷
    7 4
    جنگ پایان بدهید بسه تورم و گرونی آینده چطوری می‌خوابید مدیریت کنید برید دست صلح به اسرائیل دراز کنید ما با هیچ کشوری هیچ مشکلین داریم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس