افشاگری جنجالی رنار علیه سعودی‌ها؛ حاضر نبودم لابی کنم برکنار شدم

سرمربی سابق تیم ملی عربستان در گفت‌وگوی اخیر خود دست به افشای جنجالی از فساد سعودی‌ها زده است.

به گزارش مشرق، هروه رنار بعد از اینکه در جام‌جهانی ۲۰۲۲ شگفتی بزرگ را با عربستان رقم زد و قهرمان جهان آرژانتین را شکست داد؛ برای دومین بار برای شرکت در جام‌جهانی ۲۰۲۶ هدایت سعودی‌ها را بر عهده گرفت اما ۲ ماه مانده به شروع جام‌جهانی از سمت خود برکنار شد.

رنار، حالا در گفت‌وگویی با مجله فرانسوی «اکیپ» از فساد گسترده در ساختار فدراسیون فوتبال این کشور پرده برداشت؛ فسادهایی که منجر به برکناری او شد.

رنار اعلام کرد دلیل اصلی برکناری‌اش، فشار مسئولان فدراسیون برای دعوت کردن بازیکنی خاص از باشگاهی پرنفوذ در لیگ عربستان است که او با آن مخالفت کرده و حاضر نبوده در مسیر لابی‌هایی که برای بهره‌برداری سیاسی و نفوذ در تیم ملی انجام می‌گرفت، تن دهد.

سرمربی فرانسوی همچنین فاش کرد باشگاه الهلال، به وسیله لابی و نفوذ خود در فدراسیون، در امور فنی تیم ملی دخالت می‌کرده و دستور می‌دادند که بازیکنی مثل سالم الدوساری، که از آمادگی لازم برخوردار نبوده، در تیم ملی برای جام جهانی حاضر باشد.

رنار، در روزهای اخیر از برکناری عجیب‌اش احساس نگرانی عمیقی درباره سیاست‌های پشت پرده در فوتبال عربستان ایجاد کرده است؛ سیاست‌هایی که نشان می‌دهد پشت پرده چه فساد و نفوذی در فوتبال این کشور نهفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس