دستگیری 2 عامل وابسته به دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ارومیه

دو عامل وابسته به دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در عملیات پلیس امنیت عمومی در ارومیه دستگیر شدند.

به گزارش مشرق، سرهنگ محمدعلی حقوردیان در تشریح این خبر گفت: در راستای کسب خبری مبنی بر فعالیت دو نفر از عوامل دشمن آمریکایی _ صهیونی در سطح ارومیه رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.

وی افزود: این افراد با هدایت و پشتیبانی عوامل خارجی در صدد بر هم زدن نظم عمومی و ایجاد ناامنی در جامعه بودند که با هوشیاری نیروهای پلیس، اقداماتشان ناکام ماند.

رئیس پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی، با بیان اینکه در این زمینه یک دستگاه خودرو نیز از متهمان توقیف شد، اظهار داشت: متهمان دستگیر شده پس از اعتراف به بزه انتسابی با تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضایی شدند.

وی، در پایان خاطرنشان ساخت: هرگونه اقدام تحریک آمیز و غیرقانونی در این شرایط حساس هم راستا با فعالیت دشمن صهیونی _ آمریکایی است و با برخورد قاطع پلیس مواجه خواهد شد و شهروندان گرامی هر گونه موضوعات امنیتی را به مرکز فوریت های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس