اسرائیل دستور تخریب 23 واحد مسکونی و کشاورزی را در قدس صادر کرد

استانداری قدس اشغالی اعلام کرد که ۲۳ واحد مسکونی و کشاورزی در جنوب شرقی قدس در شرف تخریب قرار دارند.

به گزارش مشرق، استانداری قدس امروز سه‌شنبه اعلام کرد که نظامیان رژیم اشغالگر ۲۳ ساختمان مسکونی و کشاورزی را در شهرک «ابو دیس»، در جنوب شرقی قدس تهدید به تخریب کردند و این واحدها در شرف تخریب قرار دارند.

نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه تأسیسات کشاورزی را در نزدیکی جاده کمربندی در روستای «بورین»، واقع در جنوب نابلس واقع در کرانه باختری تخریب کردند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده نظامیان اشغالگر رژیم صهیونیستی همچنین چهار منزل مسکونی و دو مزرعه پرورش مرغ را در شهرک «بیت‌ لقیا» در «غرب رام‌» تخریب کردند.

هفته گذشته نیز اشغالگران رژیم صهیونیستی به ۴۰ خانه مسکونی در شهرک «عناتا» در شمال شرقی قدس اشغالی اخطار تخریب صادر کرده بودند.

این در حالی است که رژیم صهیونیستی در نشست کابینه امنیتی خود مصوبه ای را از تصمیم گذراند که بر اساس آن، برای اولین بار از زمان اشغال کرانه باختری در سال ۱۹۶۷، فرآیند تسویه و ثبت رسمی اراضی در بخش‌های وسیعی از این منطقه آغاز می‌شود.

این تصمیم به کابینه اسرائیل اجازه می‌دهد مناطق زیادی را به عنوان «اراضی دولتی» ثبت و به مالکیت خود در آورد. ثبت این اراضی به عنوان «املاک دولتی»، بستر قانونی لازم را برای گسترش شهرک‌های اسرائیلی و ساخت‌وسازهای جدید در این مناطق فراهم می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس