کد خبر 1796104
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳

به گزارش مشرق، کوروش شجاعی فعال رسانه در تلگرام نوشت:

ملت بزرگ و ایران عزیز، این روزها درحال گذر و عبور از یک «پیچ تاریخی»تعیین کننده و سرنوشت ساز هستند. جنگ تحمیلی ناجوانمردانه دشمن آمریکایی صهیونی علیه کشورمان در ماه مبارک رمضان اکنون ۲۰ روزه شده است؛ شواهد میدانی نشان می دهد که علی‎رغم توان تجهیزاتی پیشرفته آمریکا و رژیم صهیونی و هدف قراردادن قائد عزیز امت ،۱۶۸ فرشته مینابی، صدها نفر از کودکان و زنان و مردان سرزمین مان ،ترور فرماندهان ارشد و نیروهای جان برکف دفاع از دین و میهن ، حمله ناجوانمردانه به ناو «دنا» و به شهادت رساندن ۱۰۴ نفر از دریادلان ایران در اقیانوس هند ، ترور دکتر علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی و سردار سلیمانی فرمانده بسیج کشور و حجت الاسلام خطیب وزیر محترم اطلاعات در روزهای اخیر، همچنان انگیزه و توان مدافعان ایران در اوج قرار دارد.انجام ۶۳ عملیات موفق (تا لحظه نگارش این مطلب) و هرچه بیشتر و دقیق تر شدن اصابت موشک های ایرانی به قلب سرزمین های اشغالی و پایگاه های آمریکایی در منطقه خلیج فارس و آغاز «دورتند» عملیات علیه خصم متجاوز و همچنین درخواست ترامپ از اروپا برای کمک به بازگشایی تنگه هرمز شاهد بسیار روشن این واقعیت است که «دست برتر» در «میدان» با سلحشوران و غیرتمنددلاوران مدافع عزت و استقلال ایران عزیزتر از جان است؛ اما بی گمان تداوم دست برتر داشتن در میدان و رسیدن به پیروزی قطعی و نهایی به چند موضوع و اقدام اساسی بستگی دارد.

۶ وظیفه ملی

یکم-دعا و استغاثه مدام و عارفانه به درگاه حضرت احدیت که اصلی ترین و مهم ترین و موثرترین عامل استمرار نصرت الهی و پیروزی جبهه حق بر باطل است.

دوم-رواداری هرچه بیشتر همه آحاد ملت با یکدیگر ، قطعا مهربانی بیش از پیش باهم و با همه مردم با هرنوع سلیقه و گرایش فکری سیاسی، نیاز غیرقابل انکار ، خصوصا در شرایط امروز کشور است. و البته که این مهربانی نه تنها در دل بلکه در نگاه ،رفتار و گفتار همه ما باید متجلی شود. حتما گذشت، فداکاری، دیگردوستی ،یاری،کمک رساندن، خدمت رسانی و ایجاد امید در دل یکدیگر وظیفه ای اخلاقی،انسانی، وجدانی و ملی است. آسان گیری و فهم رنج ها و آلام و دلهره های یکدیگر و گوش شنوا داشتن برای حرف های هم ، جلوه ای از مهربانی و درک متقابل و مفاهمه و همدلی در جامعه و زمینه ساز استمرار نصرت الهی است.

سوم- حفظ و تقویت وحدت و انسجام ملی و آنچه امام شهید عزیزمان بر آن بسیار تاکید داشتند، یعنی همان «اتحاد مقدس»، وظیفه و ضرورتی بسیار اساسی است که اولا باید در بین احزاب و گروه ها و سلایق گوناگون و مسئولان کشور باهم وجود داشته باشد و از آن مهم تر، وحدت ،انسجام ،همدلی و اتحاد آحاد مردم با یکدیگر ، عاملی بسیار اساسی در رسیدن به پیروزی نهایی است. جلوه های بسیار حماسی و شکوهمند این همدلی، انسجام و اتحاد مقدس در ۲۲ دی ماه ،۲۲بهمن ، ۲۲اسفند، و همچنین تشییع پیکر شهیدان با حضور میلیونی مردم، آن هم در شرایط جنگی متجلی شد و جهانیان را شگفت زده کرد.

چهارم-حضور حماسی و جانانه مردم در «خیابان» و «میدان داری» ملت عزیز در عرصه شهرهای کوچک و بزرگ سراسر میهن و ادامه قدرتمندانه این حماسه آفرینی و حضور باشکوه و پرصلابت، ضرورت و لازمه اساسی دیگر است که نه تنها انگیزه و امید و توان نیروهای مسلح در مقابله با دشمن متجاوز را افزایش می دهد، بلکه قطعا اقدامی ضروری و سرنوشت ساز برای حفظ امنیت پایدار و مانع اصلی جلوگیری از عملیات تروریستی عده قلیل دشمنان وطن محسوب می شود.

پنجم-تاب آوری و مقاومت ملت سلحشور ایران در مقابل دشمن ناجوانمرد و غدّار و جنایتکار و کمک همه جانبه و موثر تمامی مسئولان کشور به مردم در تمامی عرصه ها ، حتما و بدون شک، زمینه را برای رسیدن به پیروزی نهایی و گذر از این پیچ تاریخی مهیاتر می کند.

ششم-حفظ «خشم مقدس» آحاد مردم علیه دشمن آمریکایی صهیونی ، دشمنی که نوگلان سرزمینمان را در میناب آن‎چنان بی رحمانه پرپرکرد، دشمنی که امام خامنه ای عزیز و فرماندهان ارشد را ناجوانمردانه به شهادت رساند، دشمنی که سقف خانه ها را بر سر صدها کودک و زن و مرد ایرانی و حتی نوزاد۳روزه آوار کرد،دشمنی که ۱۰۴ دریادل ایرانی را به شهادت رساند و ... دشمنی که زیرساخت های کشورمان را هدف قرارمی دهد، خصم متجاوزی که تجزیه و بلکه نابودی ایران بزرگ را در خواب می دید،خواب ورویایی که توهم و خیال باطلی بیش نیست.

و حالا در این مقطع و برهه حساس و سرنوشت ساز و تاریخی به لطف الهی ، با سلحشوری مردان میدان، تداوم حضور پرشکوه مردم در خیابان، «رواداری» هرچه بیشتر آحاد مردم با یکدیگر، حفظ وحدت و انسجام ملی و «اتحادمقدس» و «خشم مقدس» و البته خشمی مقدس علیه جنگ افروزان و تروریست های آمریکایی صهیونی بی گمان «شب قدر ایران و انقلاب» در میدان و خیابان رقم خواهد خورد،شب قدری که به فضل الهی نه تنها پیروزی نهایی جبهه حق بر باطل را مقدر می کند بلکه ایران عزیز و بزرگ و مقتدرمان را در مرحله ای جدید از«نظام منطقه ای» و «جهانی» وارد می کند؛ نظامی که ایران در آن توانسته شاخ نظام سلطه و استکبار را بشکند و مدعیان کدخدایی و استیلا بر جهان را به «کُرنش»در مقابل ایران وادارکند.همان ایران بزرگ، عزتمند، مستقل و مقتدری که نه سلطه گری می کند و نه سلطه می پذیرد و هیچ گاه تسلیم نمی شود.

پاینده و سرافراز باد ایران و ایرانی

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۱
    0 0
    F35 رو با دعا مگه میشه نابودش کرد امریکا اسراییل روی هم بیش از ده هزار عملیات در ایران انجام دادن حتی یک بمب افکن درایران سقوط نکرد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس