بقایی: آمریکا با نقض مکرر آتش‌بس، به روند دیپلماتیک آسیب می‌زند

سخنگوی وزارت خارجه گفت: متاسفانه، آمریکا با پیام‌های متناقض، تغییر مکرر مواضع و مطالبات و همچنین نقض مکرر آتش‌بس، به روند دیپلماتیک آسیب می‌زند.

به گزارش مشرق، اسماعیل بقائی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: روند دیپلماتیک در خلأ اتفاق نمی‌افتد. برای پیشبرد هر مذاکره‌ای یا فرایند دیپلماتیکی، نیازمند یک فضای حداقلی هستید تا بتوانید کار دیپلماسی را پیش ببرید.

وی افزود: متاسفانه، آمریکا با پیام‌های متناقض، تغییر مکرر مواضع و مطالبات و همچنین نقض مکرر آتش‌بس، به این روند آسیب می‌زند. رژیم صهیونیستی نیز با نقض‌های مکرر آتش‌بس در لبنان به این روند لطمه می‌زند.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: هر روند دیپلماتیکی از توسل به زور و اقدامات غیرقانونی متضرر می‌شود.

بقائی با بیان اینکه دیپلماسی و میدان دو امر جدا از هم نیستند؛ این دو در کنار یکدیگر، ابزاری برای صیانت از منافع و امنیت ملی ایران هستند، عنوان کرد: در هر کجا که لازم باشد، نیروهای مسلح ما با اقتدار به دشمن پاسخ می‌دهند.

وی یاداور شد: اتفاقی که دیشب افتاد نشان داد که نیروهای مسلح شجاع ایران در دفاع از کشور درنگ نمی‌کنند.

وی گفت: در حوزه دیپلماسی نیز ارکان حاکمیت کاملا هماهنگ هستند و در هر کجا که لازم باشد، از ابزار دیپلماسی و هر جا که اقتضا کند، از نیروی نظامی برای دفاع از کشور استفاده خواهند کرد.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: دیشب در میدان به مقتدرانه‌ترین شکل ممکن به دشمن چنگ و دندان نشان دادیم.

وی تاکید کرد: ایرانی‌ها با شجاعت و با خونسردی و با شناخت همه دارایی‌ها و سرمایه های تمدنی فرهنگی و اندیشه‌ای‌شان برای مقابله با شیطنت دشمن آماده هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس