کد خبر 1811552
تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۳
سردار آزمون مقصر عدم نتیجه گیری شباب الاهلی شد

سرمربی تیم فوتبال شباب الاهلی، عملکرد ضعیف برخی بازیکنان این تیم از جمله سردار آزمون را یکی از عوامل اصلی نتیجه نگرفتن تیمش در مقاطع اخیر دانست.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال شباب الاهلی امارات بر خلاف سال گذشته امسال موفق نشد عنوان قهرمانی در لیگ ادنوک امارات را کسب کند و شاگردان پائولو سوزا با کسب رده دومی به کار خود در این مسابقات پایان خواهند داد، همچنین این تیم توانست در لیگ نخبگان هم به جمع ۴ تیم برتر صعود کند.

تیم شباب الاهلی امشب شنبه ۲۶ اردیبهشت و در هفته پایانی لیگ ادنوک از ساعت ۱۹ به وقت تهران رو در روی البطائح قرار می گیرد. جدالی که با توجه به حضور فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی البطائح و سردار آزمون، سعید عزت اللهی و مرصاد سیفی در تیم شباب الاهلی از اهمیت ویژه ای برای ما برخوردار است.

سرمربی پرتغالی فاش کرد که سه بازیکن خارجی تیم که در گذشته نقش تعیین‌کننده‌ای در عملکرد تیم داشتند، این فصل نتوانسته‌اند همان سطح درخشش قبلی خود را تکرار کنند.

او توضیح داد که سردار آزمون به دلیل مصدومیت برای مدت طولانی از میادین دور بوده است؛ بازیکنی که فصل گذشته، به‌خصوص در نیم‌فصل اول، یکی از مهره‌های بسیار کلیدی و تأثیرگذار تیم به شمار می‌رفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • سیدمهدی موسوی IR ۱۱:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۶
    1 1
    فوتبال این طفلک تمام شده واسه بقا در این ورزش و رسانه ها نیاز داره هر چند وقت یکبار راجیف بگه سر زبون ها باشه
    • IR ۱۸:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۶
      0 0
      همین الان بهترین مهاجم ایران هست .
  • asmaiel IR ۱۱:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۶
    1 1
    چه مسخره‌ و عقده‌ای هستی مشرق
  • ممد IR ۱۱:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۶
    1 1
    سردار بی مصرف
  • IR ۲۳:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    0 0
    خدا پشت و پناهش بره گم شه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس