کد خبر 1796732
تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۸

به گزارش مشرق، قاسم حبیب زاده فعال رسانه در تلگرام نوشت:

ادعای برنامه ریزی برای اشغال یک یا چند جزیره ایرانی را کردند، حتی اگر به فرض چنین خبطی هم بکنند، باز هم نمی‌توانند ادعای پیروزی کنند، بلکه این اقدام ضربه پذیری آنها را وارد مرحله جدیدی خواهد کرد.

همانگونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزی خود فرمودند، زمان جنگ زمان بیان ضعف‌ها نیست، بلکه امروز باید روایتگر پیروزی‌ها باشیم، تمام شواهد و قرائن حاکی از پیروزی چشمگیر ایرانیان بر ائتلاف شیطان و شیطانک هاست، ایران قاعده خود را در جنگ، بر دشمنان خود تحمیل کرده، و امروز بالاتر از «چشم در برابر چشم» عمل میکند. ایران افسانه دریایی آمریکا، ناوهای هواپیمابر و افسانه هوایی آن، F۳۵ را باطل نمود و دست برتر از آن ایران است.

همه باید روایتگری پیروزی ایران، استقامت ایران و «جنگ، جنگ تا پیروزی» را بسیار جدی بگیریم و هیچ غفلتی از آن نکنیم. رسانه‌های فارسی زبان دشمن زیرکانه علیه پیروزی‌های ایران روایت سازی میکنند و درصدد مأیوس سازی مردم هستند، که انتظاری جز این از آنها نیست، ما باید ضمن سم زدایی از تبلیغات آنها، مراقب اختلاف افکنی‌های افرادی با ظاهر انقلابی هم باشیم که در حین جنگ و پیروزی در دسترس، سم اختلاف افکنی و ایرادهای به ظاهر دلسوزانه آنها بسیار خطرناک‌تر از تبلیغات مسموم رسانه‌های دشمن است.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس