کد خبر 1781395
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۷:۳۵
آمریکا

توطئه راه‌اندازی آشوب در ایران بدجوری به طرف خودشان کمانه کرده و رخدادهای بی‌سابقه زیادی در آمریکا اتفاق افتاده که در نگاه اول باورنکردنی به نظر می‌رسد.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود خود نوشت:

گفت: توطئه راه‌اندازی آشوب در ایران بدجوری به طرف خودشان کمانه کرده و رخدادهای بی‌سابقه زیادی در آمریکا اتفاق افتاده که در نگاه اول باورنکردنی به نظر می‌رسد.

گفتم: خبرش در سراسر دنیا پیچیده است. اوباما بیانیه داده و از مردم آمریکا خواسته است در برابر ترامپ مقاومت کنند و به اعتراضات خیابانی خود ادامه بدهند.

گفت: بیل کلینتون هم بیانیه‌ای صادر کرده و خطاب به مردم آمریکا گفته است «‌مردم به‌پا خیزید و با هیولای ترامپ مبارزه کنید».

گفتم: روزنامه گاردین هم نوشته است «اعتراضات سراسری مردم آمریکا برای رهایی از هیولای ترامپ‌» است.

گفت: پس شاخ و شانه کشیدن و قُمپز در کردن ترامپ علیه ایران چی شد؟! همه نقشه‌هایش که به سمت خودش کمانه کرده است.

گفتم: یارو برای سرقت وارد خانه‌ای شده بود، اهل خانه او را گرفته و کتک مفصلی زدند. دزد فلک‌زده با هزار زحمت فرار کرد. همسایه‌اش که فکر می‌کرد یارو برای کاسبی رفته است، پرسید؛ درآمد امروزت چی بود؟ و یارو که بدجوری پدرش را درآورده بودند، گفت؛‌«پدرم»!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۷:۵۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۷
    2 1
    واقعا فکر کردید ملت مسخ مواد و الکل و رابطه‌ی جنسی آمریکا کاری میکنند؟! اساسا خود اوباما و امثالهم هم می‌دونند بخاری از مردم‌شون بلند نمیشه، برای ژست دموکراسی گرفتن از این اراجیف بلغور میکنند که اگر می‌دونستند حرف‌هاشون واقعا ممکنه منجر به اتفاقاتی در آمریکا بشه که یک کلمه هم حرف نمی‌زدند
    • IR ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۷
      1 0
      بهرحال در برخی جاهای امریکا مثل مینه سوتا آدمهایی هم پیدا شدند که جلوی شیطان مجسم قد علم کنند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس