الزلبز

اما به راستی چرا هم در لسان رهبر کبیر انقلاب و هم امام شهید انقلاب، قانون اساسی و حتی خود هموطنان پیرو شریعت حضرت موسی(ع)، همواره از لفظ «کلیمی» برای اشاره به اعتقادات آنان استفاده می‌شود؟

به گزارش سرویس جهان مشرق، در بامداد روز ۱۸ فروردین ۱۴۰۵، در بین اهداف غیرنظامی که دشمن صهیونیستی و آمریکایی هدف قرار داد و تقریبا به طور کامل منهدم کرد، یکی از عبادتگاه‌های تاریخی و دایر کلیمیان پایتخت، یعنی کنیسه رفیع‌نیا، بود.

شاید در ذهن عموم مردم کشورمان، این موضوع بسیار حیرت‌انگیز بود و احتمالاً آخرین مکانی که در بانک اهداف دشمن آمریکایی-صهیونی در نظر می‌گرفتند، یک «کنیسه» مربوط به شریعت موسوی بود.

حساب کاربری عبری رهبر شهید انقلاب در شبکه اجتماعی ایکس، در واکنش به این حمله، جمله‌ای بسیار پرمعنا و عمیق منتشر کرد: «این است حقیقت صهیونیزم».

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم

در واقع، حساب رهبر شهید انقلاب می‌خواست بر این نکته‌ی تاریخی و اعتقادی مهم انگشت تأکید بگذارد که پدیده‌ای به نام «صهیونیزم» هیچ ارتباط حقیقی با شریعت حضرت موسای کلیم‌الله ندارد و از منظر صهیونیزم، حتی جامعه‌ی کلیمی ایرانی نیز «دشمن» است.

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم

این موضوعی بود که در بیانیه جامعه‌ی کلیمیان ایران در واکنش به این جنایت هم رخ‌نمایی کرد:

" به نام خدای یکتا و به نام مردم و رزمندگان دلیر خاک پاک وطن

به اطلاع می‌رساند در بامداد سه شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۵، در پی حملات بی امان رژیم صهیونیستی به وطن عزیز ما کنیسه رفیع نیا از کنیسه‌های دایر و تاریخی تهران براثر حمله دشمن آمریکایی - صهیونی کاملا تخریب شد و بار دیگر نشان داده شد حاکمان آمریکا و رژیم صهیونی بدون تفکیک قومی یا مذهبی با مردم ایران دشمنی می‌نمایند.

ما کلیمیان ایرانی ضمن محکوم کردن حملات ددمنشانه دشمن آمریکایی صهیونی به میهن عزیز و کنیسه رفیع نیا اتحاد تاریخی خود را با مقام معظم رهبری نظام مردم و رزمندگان دلاور ایران عزیز اعلام میکنیم و با صدای رسا فریاد میزنیم که تا پای جان در کنار مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای حفظ میهن عزیزمان ایستاده‌ایم. "

اما به راستی چرا هم در لسان رهبر کبیر انقلاب و هم امام شهید انقلاب، قانون اساسی و حتی خود هموطنان پیرو شریعت حضرت موسی(ع) ، همواره از لفظ «کلیمی» برای اشاره به اعتقادات آنان استفاده می‌شود؟ قطعاً یک دلیل اصلی این تأکید، برجسته‌سازی «تمایز» میان پیروان واقعی حضرت موسی(ع) با ساکنان غاصب امروز سرزمین‌های اشغالی است.

اما منابع تاریخی و الهیاتی درباره این «تمایز» چه به ما می‌گویند؟ ادامهٔ این مقاله، در حد مجال، به همین موضوع می‌پردازد.

نظریه‌ای بدیل در تاریخ‌نگاری و پژوهش‌های حوزه شناخت «صهیونیزم» وجود دارد که پدران بنیان‌گذار رژیم جعلی صهیونی و حاکمان و گردانندگان اصلی آن را نه از اعقاب یهودیان غرب آسیا، بلکه از تبار قومی یهودی‌شده در قفقاز، موسوم به «خزرها» می‌داند.

آرتور کوستلر، پژوهشگر و مورخ نامدار یهودی، در کتاب معروف «قبیلهٔ سیزدهم» ، به سیر زیست این قوم پرداخته است که پیش از گرویدن به یهودیت، سابقهٔ نوعی از شیطان‌پرستی رایج در استپ‌های منطقهٔ شمال دریای مازندران را داشته‌اند.

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم
قلمرو خانات خزریه از ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ میلادی

در همان روایت آلترناتیو، راکفلرها، روتچیلدها، سوروس‌ها، گلدمن‌ها و... را «مافیای خزری» می‌نامند که بعد از جلوگیری از گسترش اسلام از معبر قفقاز به اروپا (طبق شرح تاریخی کوستلر، خزرهای شیطان‌پرست نقش مهمی در مقاومت در برابر لشکر مسلمانان داشتند)، در عرض چند سده، به شرق اروپا منتقل و از آن‌جا به عنوان یهودیان شرق اروپا به سرتاسر جهان پراکنده شدند.

اعقاب خزری‌ها بعداً به اروپای شرقی رفتند و سپس با پایه‌گذاری نظامات مالی نوین، همچون بانک و صرافی، در طول دو سه قرن، یک شبکهٔ مالی فراگیر و قدرتمند جهانی ایجاد کردند و سلطهٔ جهانی خود را تثبیت نمودند.

اما آن‌ها هیچ‌گاه ریشه‌های خزری خود را فراموش نکردند و هیچ‌گاه از تعمیق و تثبیت ساختار نفوذ و قدرت خود در روسیه و قفقاز دست برنداشتند.

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم
کتاب «یهودیان خزریه» اثر کوین آلان بروک

در بازهٔ زمانی ۸۰۰ تا ۱۰۰ بعد از میلاد، خزریان به ملتی تبدیل می‌شوند که توسط پادشاهی شرور اداره می‌شود. الیگارشی‌های غیبی که در دربار او خدمت می‌کردند، دارای هنرهای سیاه جادوی بابلی باستانی هستند.

خزری‌ها در سرزمین‌های همسایه به عنوان دزد، قاتل، راهزن و سارقان هویت مسافرانی که می‌کشند شناخته می‌شوند.


چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم
کتاب «قبیله سیزدهم» اثر آرتور کوستلر

در سال ۸۰۰ بعد از میلاد، تحت فشار پادشاه روسیه، سلطان خزریان، یهودیت را به عنوان دین خود انتخاب کرد. با این حال، حلقهٔ درونی او به جادوی سیاه بابلی باستانی که به شیطان‌پرستی مخفی نیز معروف است، ادامه دادند.

این مراسم غیبی شامل قربانی کردن کودکان بود. پس از بیرون ریختن خون، خونشان را می‌نوشیدند و قلب قربانیان را می‌خوردند.

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم
یک نقاشی که گرویدن حاکم خزریه به یهودیت را تصویر کرده است.

راز تاریک مراسم غیبی این بود که همه آن‌ها بر اساس پرستش بَعل باستانی معروف به «مولوخ» بود که به عنوان پرستش جغد نیز شناخته می‌شد. پادشاه خزری این اعمال جادوی سیاه لوسیفری را با یهودیت آمیخت و یک دین ترکیبی مخفی شیطانی را به نام «تلمودیسم بابلی» ایجاد کرد.

آن‌ها در سال ۱۲۰۰ میلادی توسط کشورهای همسایه به مافیای خزریان معروف شدند. کشورهای اطراف برای متوقف کردن آن‌ها نقشه کشیدند. آن‌ها از خزریه به کشورهای اروپایی در غرب گریختند و ثروت هنگفت خود را به صورت طلا و نقره با خود بردند.

مافیای خزری برای سلطه بر انگلستان تلاش خود را در قرن هفدهم آغاز کردند. برای انجام این مأموریت، آن‌ها الیور کرامول را استخدام کردند تا پادشاه چارلز اول را به قتل برساند و انگلستان را برای بانکداری به روش خزری‌ها امن کند.

این آغاز جنگ‌های داخلی انگلیس بود. لندن سپس به عنوان پایتخت بانکی اروپا آغاز به کار کرد و طرح تشکیل امپراتوری بریتانیا کلید خورد. بار دیگر باید تأکید کرد که خزری‌ها یهودیان واقعی، یعنی خط خونی عبرانی، نیستند؛ آن‌ها خزری هستند که خود را یهودی نشان می‌دهند.

مافیای خزری تصمیم گرفت با استفاده از جادوی سیاه بابلی که به عنوان جادوی پول بابلی یا «هنر مخفی پول درآوردن از هیچ» شناخته می‌شود، به تمام بانک‌های جهانی نفوذ کرده و نظام بانکی جهانی را تحت سلطهٔ خود بگیرد.

آن‌ها در راه شکل‌دادن و تثبیت امپراتوری مالی خود، از «رباخواری» سیستمیک هم استفاده می‌کردند و می‌کنند. خزریان معتقدند که به واسطهٔ قربانی کردن کودکان بسیار برای «بعل» (از جمله بسیاری از فرزندان خود)، تحت حمایت و توجه این اهریمن باستانی هستند.

گفتنی است که به طور خاص، در یک دههٔ اخیر، روی تیرهٔ «اشکنازی» یهودیان غاصب سرزمین فلسطین، مطالعات مختلفی صورت گرفته که نشان می‌دهد به لحاظ خزانهٔ ژنتیکی، کم‌ترین ارتباط را با غرب آسیا (کمتر از ۵ درصد) و بیشترین ارتباط را با شرق اروپا و قفقاز دارند.

اشکنازی‌ها طبقهٔ حاکم بر رژیم اسرائیل، تقریباً در همه حوزه‌ها هستند و به شدت یهودیان تیرهٔ سفاردی و تیرهٔ میزراحی را از جایگاه‌های نفوذ و قدرت به حاشیه رانده‌اند.

شماری از محققان یهودی، با شواهد و استدلال‌های مختلف تاریخی، تبارشناختی، اعتقادی و جغرافیایی، به شدت اسطوره‌های بنیان‌گذار دولت اسرائیل را زیر سؤال برده‌اند.

از جمله، شلومو سَند، با کتاب جنجالی خود «ابداع ملت یهود» ، اسطوره‌هایی چون اخراج یهودیان توسط رومیان، و «بازگشت به ارض موعود» را افسانه‌های برساختهٔ مؤسسان دولت یهودی از جمله حییم وایزمن و روتشیلدها خوانده است.

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم

به بحث خزریان برگردیم. سرانجام، پادشاه خزریان و دربار کوچک اطرافش در آلمان نفوذ کردند و نام خانوادگی آلمانی معروف «باوئر» (Bauer) را برای خود برگزیدند و با جازدن خود به عنوان یک خاندان اصیل، به پرستش بعل و شرارت شیطانی خود ادامه دادند.

آن‌ها خود را «باوئرهای سرخ نشان» می‌نامیدند؛ نشانی نمادین از پیوند مخفی آنان با مناسک قربانی برای بعل و کشتن کودکان.

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم
«آیا اشکنازی‌ها در واقع همان خزریان هستند؟ »

آن‌ها سرانجام، بعد از تثبیت شدن در آلمان، نام خود را به Rothschild تغییر دادند. روت‌شیلد در آلمانی به معنای «سپر سرخ» (rotten schild) است.

گفته می‌شود این نام اشاره به نشانی دارد که سردر خانهٔ روتشیلدها در آلمان (که چند نسل از ایشان در آن زندگی کردند) نصب شده بود.

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم

روتشیلدها، بنا بر کتاب‌ها و مقالات متعدد محققانه که توسط پژوهندگان و آکادمیسین‌های عمدتاً مسیحی در غرب نگاشته و منتشر شده‌اند، در رأس شبکه‌ای الیگارشیک از زرسالاران هستند که حوزهٔ جغرافیایی عمل آنان سراسر دنیا است و گلوگاه‌های مالی دنیا را از طریق سیطره بر بازارهای انرژی، سنگ‌های گران‌بها، کودهای شیمیایی، صنایع غذایی، اسلحه‌سازی و تجارت اسلحه و البته ساحت‌های نوظهوری مثل رمزارز و هوش مصنوعی کنترل می‌کنند.

اما نکتهٔ بسیار مهم دربارهٔ نقش خاندان روتشیلد، نقش کلیدی آنان در تأسیس دولت جعلی اسرائیل، به عنوان غدهٔ سرطانی منطقه و جهان است.

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم

نامهٔ حاوی بیانیهٔ بالفور (۱۹۱۷)، که بیانیهٔ رسمی اعلام تشکیل دولت جعلی یهود در فلسطین از سوی دولت بریتانیا بود، خطاب به لرد والتر روتشیلد نگاشته شد. والتر عنوان لرد را از پدرش «ناتائیل» ، که معروف به بانکدار ملکه بود، به میراث برد.

نامه به خانه‌اش در پیکادیلی تحویل داده شد و از آن‌جا در املاکش در ترینگ برای او برده شد.

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم

تصمیم برای ارسال بیانیهٔ نخست‌وزیر انگلستان به او، توسط برخی تعجب‌آور تلقی شد.

به عنوان مثال، ناهوم سوکولوف، از رهبران جنبش صهیونیزم در ابتدای قرن بیستم، خاطرنشان کرد که دلیل اصلی ارسال اعلامیهٔ بالفور به والتر، به جای کمیتهٔ صهیونیستی، این بود که صهیونیست‌ها "آدرسی نداشتند در حالی که والتر آدرس بسیار خوبی در ۱۴۸ پیکادیلی لندن داشت".

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم
لرد یعقوب روتشیلد، نتانیاهو، ترزا می(نخست وزیر وقت انگلستان) در حال بازدید از نامه تاریخی لرد بالفور در عمارت لنکستر به میزبانی یعقوب روتشیلد(۳ نوامبر ۲۰۱۷)

جدای از این ادعا، والتر عمیقاً درگیر جنبش صهیونیستی بود. او از طریق خواهرزن مجارستانی خود، روزیکا، یک صهیونیست متعصب، که با برادر کوچکتر والتر، یعنی چارلز ازدواج کرده بود، با «حییم وایزمن» آشنا شده بود.

وایزمن، متنفذترین چهره در جنبش صهیونیزم، پرقدرت‌ترین فرد در آژانس جهانی یهود و نخستین رئیس‌جمهور رژیم صهیونیستی بعد از تشکیل آن بود.

در فیلم زیر، جیکوب روتشیلد (در اسفند ۱۴۰۲ مُرد)، که تا زمان مرگش در رأس خاندان روتشیلد قرار داشت، به صراحت و با تفاخر اعلام می‌کند که «اسرائیل را خاندان ما به وجود آورد» .

اما اگر رأس مالی-سیاسی شبکهٔ جهانی صهیونیزم (تجسم «دولتی» آن، رژیم صهیونیستی) را خاندان روتشیلد و زرسالاران جهانی چون ابر-کمپانی بلک راک در نظر بگیریم، در ساحت اعتقادی، هدایت و فرماندهی با فرقه‌ای به شدت منحرف، کابالایی و آرماگدون‑محور به نام «خاباد لوباویچ» است.

نژادپرستی افراطی صهیونیستی که به شدت به خشونت بی‌حد و مرز علیه غیریهودیان (و حتی یهودیان غیرصهیونی) باور دارد و خروجی آن روان‌پریش‌های جانی همچون نتانیاهو، بن‌گویر و اسموتریچ هستند، از دل همین فرقه و اعتقادات به شدت منحرف آن بیرون می‌آید.

از همین رو، محققان و پژوهندگان حوزهٔ صهیون در غرب، از سال‌ها پیش، به این فرقه لقب «کنیسهٔ شیطان» داده‌اند. این فرقه که آبشخور آن خاخام‌ها و کابالیست‌های حسیدی اصالتاً اهل شرق اروپا، به ویژه اوکراین و حوزهٔ دریای بالتیک هستند، به لحاظ خونی و تباری هیچ نسبتی با منطقهٔ غرب آسیا و کنعان قدیم و اصولاً تبار عبرانی ندارند.

با این‌حال، آنان بزرگ‌ترین غاصبان شریعت پدر موحدان جهان حضرت ابراهیم خلیل(ع) و حضرت موسی کلیم‌الله(ع) هستند که در حقیقت هیچ نسبتی با توحید و نبوت و معاد ندارند. اندیشهٔ آنان برگرفته از یک دکترین به شدت انحرافی از عرفان یهودی موسوم به «قباله» یا کابالا است که «شر» را تقدیس می‌کند و روش‌های جادوی سیاه بابلی و مصری را به جای آداب و شرایع اصیل ادیان ابراهیمی دنبال می‌کنند.

بنیامین نتانیاهو در اوایل دههٔ ۱۹۹۰، زمانی که تازه به عنوان نماینده وارد کنیسهٔ رژیم شده بود، در چند نوبت برای بیعت و گرفتن اوامر، به نزد رهبر فرقهٔ خاباد لوباویچ، یعنی خاخام اشنیرسون رفت که دست‌کم فیلم دو نوبت آن موجود است.


چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم
مندل اشنیرسون

این فرد، به نام «مناخم مندل اشنیرسون» (۱۹۹۴-۱۹۰۲)، معروف به رِبِه (Rebbe)، رهبر جنبش افراطی صهیونیستی موسوم به حسیدیسم نوین و رهبر فرقهٔ یهودی موسوم به «خاباد لوباویچ» بود.

او را یکی از مهم‌ترین و ذی‌نفوذترین (و بنا به روایتی قدرتمندترین) چهرهٔ به اصطلاح «معنوی» یهودیت صهیونیستی در قرن بیستم می‌دانند، چنان که صهیونیست‌ها به او لقب «مشیاخ» (مسیح) داده بودند!

شاید جالب باشد که بدانید اشنیرسون نقشی اساسی در انتقال هزاران جوان و نوجوان یهودی از ایران در سال ۱۳۵۷ و آستانهٔ پیروزی انقلاب به آمریکا و سرزمین‌های اشغالی داشته است.

مباحث دربارهٔ خزری‌ها، روتشیلدها، فرقهٔ خاباد بسیار وسیع و لایه‌به‌لایه است و در این مجال نمی‌گنجد، اما فقط به عنوان یک تذکار کلیدی باید گفت: پروژهٔ اصلی «کنیسهٔ شیطان» ، که با پول زرسالاران، آتش تسلیحاتی مزدوران صهیونیست در کاخ سفید و پنتاگون و پشتیبانی مجتمع‌های صنایع نظامی بزرگ چون لاکهید مارتین، در همه این سال‌ها جلو رفته، زمینه‌سازی برای ظهور «ماشیاخ» (تلفظ عبری همان مسیح) است.

اما این مسیح، برعکس آنچه با مغزشویی و تبلیغات و فریبکاری در ذهن بخشی از مسیحیان، به ویژه مسیحیان اوانجلیست (صهیونیزم مسیحی آمریکا) جا افتاده، هیچ ربطی به حضرت عیسی مسیح(ع) ندارد؛ طبق اعتقادات ما شیعیان، ایشان در زمان ظهور، با خود حضرت حجت(عج) رجوع خواهد فرمود و یار حضرت در برقراری حکومت جهانی عدل الهی خواهد بود.

در واقع صهیون، به ظهور شخصیتی به عنوان «منجی» خود باور دارد که «ماشیاخ بن داوود» نام دارد و قصد دارد در پایان زمان (در تفسیر صهیونی)، حکومتی هزارساله تشکیل دهد که در آن همه جهانیان زیر طوغ بندگی یهود قرار دارند.

این همان پروژه‌ای است که دست‌کم از زمان ریاست جمهوری جرج هربرت واکر بوش (پدر) با اسم رمز «نظم نوین جهانی» دنبال می‌شد. او کسی بود که اولین تهاجم سیستماتیک به غرب آسیا را در جریان جنگ اول خلیج فارس رقم زد و ده سال بعد، پسرش، جرج بوش کوچک، آن را به صورتی گسترده‌تر و خونین‌تر اجرا کرد.

نفس این که چطور در عرض ده سال دو عضو یک خانواده در رأس ایالات متحده قرار گرفتند و دو فاز از یک پروژه را اجرایی کردند، از عجایب تاریخ است که کلید حل آن، دقیقاً در ارتباطات خاندان بوش از یک سو با زرسالاران نفتی صهیونیست، و از سوی دیگر با فردی به نام «آلیستر کراولی» باز می‌گردد.

کراولی، معروف به «شریرترین انسان زمین» ، کسی بود که نقش مهمی در تدوین اصول عقاید محافل قدرتمند و بانفوذ مخفی در قرن بیستم ایفا کرد که عملاً در مناسک پنهان خود، «شیطان» و اجنهٔ قدیم دوران مصر باستان را می‌پرستند و از آنان فرمان می‌برند.

بنا بر یک روایت بسیار قابل‌تأمل (که مجالی مستقل می‌طلبد)، جرج بوش پدر، محصول ارتباط نامشروع مادرش با آلیستر کراولی بود.

همین حالا، کسی که دم‌گوش ترامپ، فرقهٔ خاباد، یعنی کنیسهٔ شیطان را نمایندگی می‌کند، کسی جز داماد او، «جَرِرد کوشنر» نیست.

او که به همراه خانوادهٔ پدری و مادری، از معتقدان و مبلغان افراطی و سرسخت فرقهٔ خاباد بوده است، در اسناد منتشره از اف‌بی‌آی در ذیل پروندهٔ جفری اپستین، به عنوان «کنترل‌گر» (handler) معرفی شده است.

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم
جرد کوشنر و دختر «یهودی‌شده» ی ترامپ و نوه‌های او در مراسم جشن سکوت در کنیسه شیطان

در همان هفتهٔ نخست جنگ، زمانی که روند جنگ شروع به برگشتن علیه محور آمریکایی-صهیونی کرد، منابع غربی از زبان شخص ترامپ، چنین نقل کردند که: «جَرِد و استیو مرا به جنگ تشویق کردند.» و شاید لازم به ذکر نباشد که استیو ویتکاف هم دیگر عضو «کنیسهٔ شیطان» است!

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم
«استیو ویتکاف یوم کیپور را در کنیسه خاباد در میامی بیچ نیایش می کند»

چرا اسرائیل کنیسهٔ کلیمیان ایران را بمباران کرد/ چگونه غاصبان سرزمین قدس، شریعت موسی(ع) را هم غصب کرده‌اند؟ + عکس و فیلم

ان شاالله درباره این فرقه در قسمت بعد بیشتر خواهیم نوشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 35
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۰:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    22 1
    لعنت خداوند متعال بر همشون باد
    • IR ۰۹:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
      5 3
      به نظرم قبل از این همه قصه بافتن، بهتر بود که کتاب را که با نام خزران به فارسی ترجمه شده می‌خواندید.
    • IR ۱۵:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
      2 1
      صهیونی سایه شون یهودی هست . اصل شان سامری و بعل و ثروت و جنایت بر مبنای اعتقاد به شیطان است
    • IR ۱۵:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
      1 5
      صهیونی سایه شون یهودی هست . اصل شان سامری و بعل و ثروت و جنایت بر مبنای اعتقاد به شیطان است
    • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
      0 0
      اینقدر ساده نباشید . برای رد گم کنی بمباران کرده است . چون می داند با پول ملت ایران کنیسا ساخته خواهد شد . اگر اسراییل از یک یهودی ایرانی احساس خطر می کرد او را ترور می کرد و یا اگر می خواست در روز شنبه آنجا را بمباران می کرد . این یک عملیات روانی است که بگویند یهودیان ایران با آنها اختلاف نظر دارند در حالی که اینطور نیست و نباید از این قوم خود برتر بین فریب بخوریم
  • عبدالحسین IR ۰۰:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    5 2
    سلام - عالی بود
  • IR ۰۰:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    5 1
    خدایی خیلی دراز گوشند! آخه یه مشت سنگ؟!
  • IR ۰۰:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    8 1
    زنده باد ایران
  • IR ۰۰:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    2 2
    صداهای مشکوک در ر آسمان تهراان به گوش می‌رسد و شاید هواپیماهای دشمن هستند که کار جاسوسی انجام میدهند
  • IR ۰۰:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    4 17
    تا دیروز که خواستار کشتار یهودیان بودید؟!!!
    • IR ۰۸:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
      8 2
      یهودیان یا کلیمیان ایران ، هزاران سال در ایران زندگی میکنند ، ما خواهان نابودی اسرائیل صهیونیست هستیم ، صهیونیست یک جریان سیاسی فراماسونری ایلومیناتی ضد بشری است که مسیحیان و وهابیون و بهاییان و بوداییان و یهودیان افراطی آنرا شکل دادند و میخواهد تمام خاورمیانه و منابع قدرت جهانی را تصاحب کنند
  • حسین IR ۰۱:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    6 2
    بسیار متشکرم از مشرق برای انتشار این مقاله مفید و اطلاعات حیاتی داخل آن.
  • IR ۰۱:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    7 2
    ربا خوران یهود تورات را تحریف کردن تا شیطان پرست نباشی ربا خور نمیشی
  • IR ۰۱:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    0 3
    خیانتکاران داخلی از دشمن خارجی خطرناک تر هستند
  • IR ۰۳:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    3 0
    مذاکره با اینها ؟
  • IR ۰۳:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    4 2
    من فکر میکنم اینکه صهیونیست ها و جنایت هاشون رو مربوط به قوم خزر بدونیم هم یه فریب و خدعه هست تا قوم یهود رو تبرئه کنند از این جنایت ها در صورتی که در روایت ها و احاد یث و قرآن درباره فتنه آخرالزمانی قوم یهود هشدار داده شده و در کل تاریخ هم این قوم یهود همیشه در حال فتنه انگیزی بوده
  • IR ۰۶:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    1 1
    تشکر از توضیح. منتظر قسمت بعد هستم.
  • IR ۰۷:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    4 2
    نام دریای مازندران(کاسپین) به درخواست حیدر علیف که متحد خزریها بود در دولت خاتمی به خزر تغییر کرد. دوباره باید به نام مازندران یا کاسپین(قزوین) نامگذاری شود.
  • IR ۰۷:۲۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    2 2
    یک اصل کلی صهیونیسم در یهود زاده شده است همانگونه که وهابیت در اهل سنت زاده شده. پس در یهود زمینه همچنین انحرافی بود که صهیونیسم از، او متولد و رشد و پروش یافته. یهود و صهیونیسم از یک خانواده هستند تفاوتی بینشان نیست. همین الان اگر در تمام جوامع و افراد یهودی جهان بگردی اکثز دلبسته اسرائیل هستند. یهودیان ایران هم ایران این قضیه مستثنی نیستند
  • علی IR ۰۷:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    1 1
    میخواستن بگن ما با هم نیستیم
  • IR ۰۷:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    2 3
    بنی اسراییل اگه وجود داشتن نمیتونستن سفیدپوست باشن چون یکی از معجزه های موسی دست سفید یا ید بیضا بوده
    • IR ۱۹:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
      1 0
      خدا شفات بده
  • IR ۰۸:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    6 3
    چرا فکر میکنید یهودی ایرانی با یهودی اسراییلی فرق داره همشون سر پته یه کرباسن
  • IR ۰۸:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    3 2
    لعنت نفرین و عذاب الهی از هیبت و قدرت و عزت و جلال الهی انشالله نازل شود بر هر قومی و ملتی که بنیان پرستش مردوک را گذاشته
  • IR ۰۸:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    2 1
    عقلای ایران یک عمر است میگویند خزر دشمن ایران بوده ولی حاکمیت در اخبار هواشناسی و کتب جغرافیای بچه ها اصرار دارد نام دریای کاسپین را خزر بنامد خر ز دار باید از اخبار و کتب بچه های ایران حذف شود
  • IR ۰۸:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    3 0
    نظر نويسنده اين مقاله در مورد موارد زير چيست: 1-قوم بني اسرائيل كه در زمان موسي (ع) خون به دل او كردند در مصر ساكن بودند يا در منطقه خزر؟ 2- چه ميزان از آيات قرآن در مورد نابه كاري قوم بني اسرائيل و افساد آنها است؟ 3- آيا سامري، قارون و ... هم جز قوم خزري بودند و در آن نواحي زيست مي كردند؟ 4- مگر يهوديان مدينه كه قصد ترور پيامبر اكرم (ص) را داشتند هم جز قوم خزري بودند؟ خود قرآن به صراحت بزرگترين دشمنان اسلام و مسلمين را يهوديان مي نامد. آن وقت شما طوري مي نويسيد كه انگار يهوديان كلا قومي بي آزار هستند و يك سري نفوذي درون آنها سعي در بدنامي ايشان دارند.
  • IR ۰۹:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    3 1
    خودشون گفتند می خواستیم یکی از فرماندهان قرارگاه خاتم رو بزنیم اشتباهی به کنیسه آسیب رسیده
    • علی محمد IR ۱۰:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
      1 0
      و شما هم باور کردید؟!!
  • IR ۰۹:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    1 0
    همه بازیچه ان منجمله یهودیا
  • مجید IR ۱۱:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    1 0
    ممنون ، خیلی عالی ، متأسفانه در مورد یهود و صهیونیزم و موجودیت رژیم غاصب و هدف از تشکیل این رژیم ، در کشور ما خیلی کم کار شده ، خواهشاً ادامه بدین
  • IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    4 0
    اینترنشنال حرام لقمه بهائی حتی یک کلمه از ویران کردن کنیسه کلیمیان به زبان نیاورد
  • بنیامین IR ۱۲:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    1 0
    پس چرا ما انتظار داریم روسیه از ما دفاع کند...
  • IR ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    1 1
    حیف که هیتلر در جنگ شکست خورد اگر پیروز میشد دنیا جای بهتری برای زندگی بود
  • IR ۱۵:۵۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    2 0
    خیلی جالب بود ممنون،لطفا ادامه بدید.
  • IR ۰۸:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۳
    0 0
    یهود استاد سیاه کردن زرگری حرف زدن یهود کنیسه را زدندیعنی که یهود یان ایران ستون پنجم نیستند تا شبکه نفوذی ها سالم بماند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس