کد خبر 1797807
تاریخ انتشار: ۵ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۶:۱۳
دستگیری ستون پنجم دشمن در جنوب تهران

سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران از شناسایی و دستگیری یک جاسوس رسانه‌ای که برای یک شبکه معاند اقدام به تصویربرداری و ارسال فیلم از حادثه میدان نماز شهرری کرده بود، خبر داد.

به گزارش مشرق، سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران از شناسایی و دستگیری یک جاسوس رسانه‌ای که برای یک شبکه معاند اقدام به تصویربرداری و ارسال فیلم از حادثه میدان نماز شهرری کرده بود، خبر داد.

روابط عمومی سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: با همکاری مردم شریف و بصیر ری و تلاشهای شبانه‌روزی سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه حضرت عبدالعظیم (ع) ری، این عامل که اقدام به تصویربرداری و ارسال فیلم از حمله به میدان نماز شهری برای شبکه معاند آمریکایی-صهیونیستی اینترنشنال کرده بود، شناسایی و با هماهنگی مراجع قضائی بازداشت شد.

بر اساس این گزارش، در ساعات آینده اطلاعات تکمیلی در قالب فیلم تهیه و متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس