کد خبر 1784200
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۳
عیدی کارکنان دولت با تصویب هیئت دولت ۱۰ میلیون شد

با تأکید رئیس‌جمهور و تصویب هیئت عیدی کارکنان دولت به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت.

به گزارش مشرق، یکصد و پنجاه و یکمین جلسه هیئت دولت عصر امروز یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رئیس‌جمهور با تبریک روز نیروی هوایی و قدردانی از تلاش‌ها و همت خلبانان و پرسنل پرتلاش این نیرو، تصریح کرد که خدمات ارزنده نیروی هوایی در دوران انقلاب اسلامی، پس از انقلاب و به‌ویژه در دوران جنگ، همواره در حافظه تاریخی ملت ایران ماندگار خواهد بود و این مجاهدت‌ها هرگز فراموش نخواهد شد.

در ادامه، دکتر عراقچی وزیر امور خارجه، گزارشی از مذاکرات صورت‌گرفته میان ایران و آمریکا در کشور عمان و نیز مسایل و حواشی مرتبط با مراحل پیش از برگزاری، حین برگزاری و پس از نخستین جلسه ارائه کرد.

رئیس‌جمهور ضمن قدردانی از تلاش‌های وزیر امور خارجه و همکاران ایشان، بر ضرورت صیانت از مصالح و منافع ملی در بیان دیدگاه‌ها و اظهارنظرهای عمومی تأکید کرد و گفت: افرادی که به تریبون‌های رسمی دسترسی دارند، باید مراقبت کنند که سخنان آنان در تعارض با مصالح کشور، به‌ویژه در قبال همسایگان، قرار نگیرد.

دکتر پزشکیان با اشاره به روابط مطلوب جمهوری اسلامی ایران با کشورهای همسایه، اظهار داشت: شایسته نیست در رسانه‌ها سخنانی در مسیر توهین یا تحقیر همسایگان مطرح شود، در حالی‌که رؤسای جمهور و مقامات این کشورها در هم‌افزایی با کشورمان و با برقراری تماس‌ها و ابراز تمایل برای مشارکت و نقش‌آفرینی در کاهش تنش‌ها، بر جلوگیری از بروز جنگ در منطقه و حل‌وفصل مسایل از مسیر گفت‌وگو و مذاکره تأکید داشته‌اند.

در بخش دیگری از جلسه امروز هیئت دولت، موضوع عیدی کارکنان مورد بررسی قرار گرفت و رقم پیشنهادی ارائه‌شده از سوی دستگاه‌های ذی‌ربط که پیش‌تر ۵.۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده بود، با تأکید رئیس‌جمهور و تصویب هیئت دولت به ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت.

در ادامه همچنین، دبیرخانه هیئت دولت گزارشی تفصیلی از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های اجرایی دستگاه‌های مختلف در طول ۱۵ ماه گذشته ارائه کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 11
  • کتابی از تهران IR ۰۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
    0 0
    مبهم است! آیا به همه‌ی کارمندان و بازنشستگان اعم از مجرد/ متاهل/ دارای فرزند ... به طور یکسان ۱۰ میلیون تومان عیدی تعلق می‌گیرد!؟ آیا فرقی بین مجردی و متاهل و دارای فرزند در دریافت عیدی در نظر گرفته شده یا همه‌ی کارکنان به طور یکسان همین مقدار عیدی خواهند. گرفت!؟
  • رویا IR ۰۰:۴۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
    0 0
    پس بازنشسته ها چی ؟
  • محمد IR ۰۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
    0 0
    برای بازنشستگان؟؟؟ عجب!!!
  • IR ۰۸:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
    0 0
    مجلس برای ایجاد عدالت در پرداخت عیدی وارد میدان شود و شایستگی و صداقت خود را اثبات نماید !! .... این بی عدالتی شرم آور است !!!
  • صداقت IR ۰۸:۵۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
    0 0
    بازنشسته بانکی هستم . حقوق و مزایا عالی ، رفاهیات عالی ، امکانات درمانی عالی ، هدایای مناسبتی و عیدی عالی . عیدی پایان سال حدود ۳۰ میلیون ... مانند کارمندان شاغل بانک ... ضمنا دهه فجر هر سال : عیدی ۲۲ بهمن معادل ۲۲ روز حقوق ... همه عالی و مشابه پرسنل شاغل بانکی ... از مسنولین متشکرم .... واقعیت را میگویم تا برای هموطنان عزیز دیگرم نیز اجرا شود . چون معتقدم که اجرای عدالت و کاهش فاصله ها ، به نفع کل مردم و البته به نفع حاکمیت و مسنولان و در جهت پایداری جامعه است .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس