کد خبر 1782218
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۹
درگذشت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین

علیرضا حاتمی کشتی گیر ۳۳ ساله و دارنده مدال طلای جوانان آسیا ۲۰۱۱ و برنز جوانان جهان ۲۰۱۲ پس از تحمل جراحات سوختگی بر اثر انفجار گاز در سالن ورزشی آمل، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

به گزارش مشرق، بهرام موسوی نایب رییس هیات کشتی مازندران در گفت وگو با ایسنا، با اعلام خبر درگذشت دومین کشتی گیر بر اثر انفجار گاز در یکی از سالن های ورزشی شهر آمل که چندی پیش رخ داد، اظهار کرد: چندی پیش ۴ کشتی گیر آمل برای تمرین به یکی از سالن های بدنسازی آمل رفتند اما در هنگام روشن کردن بخاری به علت نشست گاز در سالن، انفجار رخ داد که به سوختگی شدید آنان منجر شد.

وی افزود: بر اثر این اتفاق تلخ، ابوالفضل کرم زاده جان خود را از دست داد و امروز نیز متاسفانه علیرضا حاتمی دومین کشتی گیر سانحه دیده بر اثر سوختگی و جراحت شدید جان به جان آفرین تسلیم کرد.

موسوی درباره شرایط دو کشتی گیر دیگر نیز گفت: دو نقر دیگر در بیمارستان مشغول مداوا هستند و امیدواریم هر چه سریعتر سلامتی خود را به دست آورند.

منبع: ایسنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۰
    0 1
    خدا رحمت کنه
  • IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
    1 0
    کشتی گیر ۳۳ ساله؟؟؟دیگه وقت بازنشسته شدنش بوده!!! خدا رحمتش کنه!
    • IR ۱۰:۰۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
      1 0
      احتمالا جزء تماشاچیان سالن بوده
  • IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۱
    0 1
    خدا رحمتش کنه،و صبر بده به خانواده ش

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس