کد خبر 1781920
تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵
پرسپولیس؛ بدتر از چیزی که تصور می‌شد!

نمایش پرسپولیس از زمان بازگشت دوباره اوسمار مطابق آن چیزی نبوده که هواداران این تیم انتظار داشتند.

به گزارش مشرق، روزی که وحید هاشمیان از سرمربیگری پرسپولیس برکنار و «اوسمار لوس ویرا» جانشین او شد، هواداران سرخپوش امیدوار بودند روزهای خوب تیم‌شان با این مربی برزیلی بار دیگر تکرار شود. اوسمار در فصل ۰۳-۱۴۰۲ در میانه راه جایگزین یحیی گل‌محمدی شد و این تیم را به عنوان قهرمانی لیگ رساند تا محبوبیت خاصی بین هواداران پیدا کند آن هم در حالی که انتخابش به عنوان سرمربی انتقادهای زیادی را در پی داشت.

این مربی برزیلی بعد از قهرمانی از پرسپولیس رفت و بار دیگر در لیگ بیست‌وپنجم به این تیم بازگشت اما تاکنون اوضاع میل باب او و هواداران پیش نرفته است. حذف از جام حذفی و دو شکست در سه هفته اخیر در لیگ برتر سبب شده در مورد آینده پرسپولیس تردیدهایی به وجود بیاید. واقعیت این است که پرسپولیس از نظر فنی با مشکلاتی مواجه است. اگر چه اوسمار تلاش کرد در نیم فصل تیم را تقویت کند ولی باید پذیرفت که اشکالات و ایرادهای تاکتیکی در پرسپولیس همچنان برقرار است و اگر سرمربی برزیلی فکری به حال آنها نکند کارش در ادامه راه دشوارتر خواهد شد.

نوسان پرسپولیس در نحوه بازی و نتیجه‌گیری سبب شده این تیم امتیازهای حساسی را از دست دهد؛ امتیازهایی که در پایان فصل ارزش آنها مشخص می‌شود. ماه عسل اوسمار در بازگشت دوباره به ایران زودتر از آنچه تصور می‌شد به پایان رسیده و او اگر راهی برای برون رفت از این شرایط پیدا نکند ممکن است با تجربه‌ای متفاوت از قبل مواجه شود.

این روزها حال پرسپولیس خوب نیست و این را می‌توان از نمایش تیم، نتایج و البته برخی تصمیمات در باشگاه متوجه شد. پرسپولیس بدتر از چیزی است که تصور می‌شد و این موضوع چیزی نیست که بتوان آن را پنهان کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس