کد خبر 1778267
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴
عراقچی: رایزنی‌های سازنده با مقامات لبنانی داشتیم

وزیر خارجه ایران به همتای انگلیسی خود گفت: اگر بریتانیا نتواند به وظیفه خود برای حفاظت از نمایندگی‌های دیپلماتیک عمل کند، ایران چاره‌ای جز بررسی تخلیه پرسنل خود نخواهد داشت.

به گزارش مشرق، در پی تعرض عناصر خشونت‌طلب به سفارت ایران در لندن و اهانت به پرچم جمهوری اسلامی ایران و همچنین اظهارات مداخله‌جویانه مقامات انگلیسی درباره امور داخلی ایران، وزیر امور خارجه ایران با همتای انگلیسی خود گفت‌وگو و مراتب اعتراض تهران را ابراز کرد.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: در گفت‌وگوی تلفنی عصر امروز با خانم «اوت کوپر» وزیر امور خارجه انگلیس، تصریح کردم که انگلیس طبق تعهدات حقوقی بین‌المللی موظف به تضمین امنیت و ایمنی کنسولگری و سفارت ایران در لندن است.

عراقچی هشدار داد: اگر بریتانیا نتواند به وظیفه خود برای حفاظت از نمایندگی های دیپلماتیک عمل کند، ایران چاره ای جز بررسی تخلیه پرسنل خود نخواهد داشت.

وزیر خارجه ایران در ادامه نوشت: من همچنین از بریتانیا خواستم تا از مداخله در امور داخلی ایران، از جمله با ادامه عدم اقدام علیه تروریست‌های مورد حمایت اسرائیل که خود را به عنوان سازمان‌های خبری معرفی می‌کنند، خودداری کند.

او تصریح کرد: وزارت ارتباطات انگلیس قوانین و مقررات روشنی بر علیه تحریک خشونت و تمجید از تروریسم دارد. دولت بریتانیا باید حداقل قوانین داخلی خود را رعایت کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۳:۱۱ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
    2 1
    ملت یه پیامک نمیتونند بدن، اونوقت ایشون در شبکه ی اجتماعی ایکس داره پیام میذاره
    • مبین IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
      1 3
      تماس بگیر
  • IR ۲۳:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۲
    5 3
    به جای هشدار اینترنتی وصل کنید از زندگی افتادیم
  • ناشناس IR ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
    2 0
    من نمی دونم انگلیس متحد امریکا برای چی باید در تهران سفارت داشته باشد من نمی دونم مردم مظلوم ایران چه احتیاجی به کشور انگلیس استعمارگر دارد که دولت ایران دست از سرش برنمی دارد مگه انگلیس دولت متخاصم نیست ؟
  • IR ۰۷:۰۳ - ۱۴۰۴/۱۰/۲۳
    2 1
    تا توهستی وداستاد و رئیس کنونی و سابقت ما همچنان تحقیر میشویم. انگار مردم خودشان باید انقلاب را از دست نااهلان نجات دهند. میگن از کسی که ظریف را‌مشاور راهبردی میگدارد و به موسوی و خاتمی و روحانی و عواملش هیچ انتقادی ندارد حمایت کنید!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس