کد خبر 1780256
تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۰
سرقت طلا

فرمانده انتظامی استان قزوین همچنین از دستگیری دو دختر جوان سارق و کشف ۳۰۰ گرم طلای مسروقه در شهرستان آوج خبر داد.

به گزارش مشرق، سردار محمدقاسم طرهانی اظهار کرد: در پی تماس تلفنی یکی از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر سرقت طلاجات از منزل وی، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان آوج قرار گرفت.

وی افزود: با حضور مأموران در محل وقوع سرقت و آغاز تحقیقات تخصصی، مالباخته اعلام کرد که ابتدای شب از منزل خارج شده و پس از بازگشت، متوجه به‌هم‌ریختگی منزل و سرقت طلاهای همسرش شده است.

فرمانده انتظامی استان قزوین ادامه داد: با بررسی آثار به‌جا مانده در محل و استفاده از شگردهای پلیسی، هویت سارقان که دو دختر جوان و از همسایگان مالباخته بودند، شناسایی شد.

طرهانی خاطرنشان کرد: متهمان پس از دستگیری، در بازجویی‌ها به بزه انتسابی اعتراف کردند و در بازرسی از منزل آنان، ۳۰۰ گرم طلای مسروقه کشف و با هماهنگی مقام قضایی به مالباخته تحویل داده شد.

وی در پایان با توصیه به شهروندان گفت: مردم هنگام خروج از منزل، به‌ویژه در ساعات شب، از تجهیزات ایمنی و قفل‌های مناسب استفاده کرده و از نگهداری طلاجات و اشیای قیمتی در محل‌های قابل دسترس خودداری کنند و در صورت مشاهده افراد ناشناس یا رفتارهای مشکوک، موضوع را سریعاً به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 11
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
    14 8
    پزشکها میخوان ما مریض بشیم تا پول بدست بیارن تعمیرکار ها میخوان وسایلمون خراب بشه تا پول بدست بیارن پلیس و قاضی می‌خوان دعوا و ... باشه تا کار داشته باشند پول داشته باشن اما دزدها برامون آرزوی سلامتی و پول میکنن تا بتونن دزدی کنن 💐💐💐💐
    • IR ۱۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
      10 0
      جالب بود حرفه‌ای قیمتی و با ارزشی گفتی کاربر محترم
    • نامدار IR ۱۱:۳۶ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
      1 3
      اصلا اینطور نیست
    • IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
      2 0
      پس بزن به سلامتی
  • هادی IR ۰۹:۳۷ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
    11 6
    یه زمانی زن های این مملکت شرافت و انسانیتی داشتن. گویا اونها هم زدن گاراژ. به برکت مدارس دره پیت و معلمان گرسنه که نه تعلیمی دیگه در کاره نه تربیتی
    • IR ۱۱:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
      9 6
      چرند نباف
    • IR ۰۹:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
      0 0
      خودت گرسنه ای و فکرمیکنی همه مثل خودت هستند!!! خب بدبخت برو کارکن و اینقدر هم ازگرسنگی آه و ناله نکن!
  • IR ۱۱:۳۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
    10 1
    این نسل چرا اینطورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • IR ۱۶:۳۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۲
    1 3
    طلا چیه ؟؟؟
  • IR ۰۰:۳۹ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۳
    0 0
    چقدر خوبه که پلیس استان قزوین انقدر زود پیگیری کرده و دزدها دستگیر شدن ما الان دو ساله از خونمون دزدی شده پلیس آگاهی یه پیام هم بهمون نداده چه برسه به اینکه بخاد پرونده رو پیگیری کنه.
  • IR ۰۸:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۰۴
    0 0
    عجب دخترای زبلی!!! اینا شوهر کنن دیگه چی میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس