پرداخت حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از سه شنبه آغاز می‌شود

پرداخت حقوق اردیبهشت ماه بیش از ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی، از ظهر سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت آغاز می‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، پرداخت حقوق مربوط به اردیبهشت ماه بازنشستگان و تمامی مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی، از ظهر سه‌شنبه ۲۹ اردیبهشت آغاز و به تدریج طی ۷۲ ساعت به ترتیب حروف الفبا و از طریق بانک‌های عامل انجام خواهد شد.

همچنین پیرو اطلاعیه مورخ ۲۲ اردیبهشت، به اطلاع می‌رساند؛ مستمری واریزی اردیبهشت ماه به صورت علی‌الحساب و بر اساس آخرین حکم سال گذشته بازنشستگان و مستمری‌بگیران خواهد بود و صدور احکام جدید مربوط به افزایش سالیانه و متناسب‌سازی سال ۱۴۰۵ تا پانزدهم خرداد انجام خواهد شد.

ضمنا با توجه به انجام فرایندها و اقدامات فنی مربوط به آماده‌سازی و محاسبات احکام جدید و جلوگیری از اختلال در ارائه اطلاعات مربوطه از طریق سامانه‌های الکترونیکی در شرایط خاص اینترنت کشور، دریافت فیش حقوقی اردیبهشت ماه فعلا مقدور نیست و زمان آن متعاقبا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در پایان یادآور می‌شود؛ تنها مرجع رسمی اطلاع‌رسانی اخبار و موضوعات مربوط به سازمان تأمین اجتماعی، اداره کل روابط عمومی است، لذا به تمامی مخاطبین توصیه می‌شود موضوعات را از طریق وبسایت Tamin.ir و یا کانال‌ها و صفحات رسمی سازمان که در تمامی شبکه‌های اجتماعی با نشانی مشترک Tamin_Media در دسترس است، دنبال نمایند.

سامانه پاسخگویی تأمین اجتماعی نیز با شماره تلفن ۱۴۲۰ بدون نیاز به پیش شماره از سراسر کشور و یا تلفن همراه، به صورت شبانه‌روزی پاسخگوی سوالات ذی‌نفعان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • رسول مرادی IR ۲۲:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    1 0
    اینقدر مردمو اذیت نکنید بابا
  • بازنشسته تامین اجتماعی IR ۲۳:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    0 0
    بشدت از وزیر محترم گلایه داریم که باز هم طبق سنوات قبل افزایش‌های قانونی‌ با سه ماه تاخیر آیا انجام بشود یا نشود!!!!!
  • ابوالفضل IR ۰۲:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    0 0
    سلام. ۵ میلیون بازنشسته تامین باید حقوق ماه دوم سال را با احکام سال قبل بگیرند.حقوق رئیس دولت و هیئت دولت و مدیران تامین اجتماعی هم بر مبنای سال قبل میباشد. بازنشسته های لشگری و کشوری چطور؟ من خودم بازنشسته هستم و امیدوارم هر مسئولی که در این مورد ترک فعل کرده و این شرایط رو ایجاد کرده خوار و ذلیل بشه و در پیشگاه خدا یقه اش رو میگیرم. هر چند این افراد بی تقوا و بنده خدا نیستند و سرشون تو آخور دشمنای این آب و خاکه
  • IR ۰۷:۵۴ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    0 0
    ادغام کامل همه صندوقهای بازنشستگی + بازگشت قاطع صنایع دولتی تاراج شده = اقدامات مهم برای نجات اقتصاد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس