کد خبر 1811836
تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۰

به گزارش مشرق، علی اکبر ولایتی در توئیتر نوشت:

دیپلماسی عقیمِ ترامپ در پکن و بازگشت با دست خالی از چین‌، استیصال و عصبانیت ابوظبی از برملا شدن خبر سفر پنهانی نتانیاهو به این کشور و داده‌سازی‌های مخدوش پنتاگون، نمایانگر بحران محاسباتی در واشنگتن است.

در چنین مختصاتی، تهدیدات ترامپ که با دمیدن‌های تل‌آویو شعله‌ور می‌شود، «ورود به یک تله‌ی راهبردی است». فروافتادن در این چاه با طناب اسرائیل، تاوانی سنگین دارد؛ «به زودی، واشنگتن باید با فانوس به دنبال بقایای اعتبار خود در غرب آسیا بگردد»

روایت ولایتی از بحران محاسباتی در واشنگتن

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • علی IR ۱۳:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۷
    0 1
    لطفا برای دیگران برنامه و نگرانی نداشته باشید اونا نشون دادند کارشون رو بلدند مثل دست نزدن به هدیه چینی ها چون تجربه پیجرها رو میدونند لطفا راهکار بده چطوری از محاصره بیایم بیرون و امریکا رو از ابهای کشورمون بیرون کنیم نفتون رو بفروشیم
  • IR ۰۱:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۸
    0 0
    علی اکبر خان شما بهتر نیست بعد از افتضاح دیر اقدام کردن قبل از صدور قطعنامه ۵۹۸ حالا دیگر راجع به مسائلی که به طبابت ربطی ندارد اظهار نظر نکنی؟!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس