کد خبر 1809745
تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۵
اژه‌ای: در مجازات خائنان از سرزنش سرزنشگران ابایی نداریم

رئیس قوه قضاییه نوشت: عناصر خائن به وطن را وفق قانون، قاطعانه محاکمه و مجازات می‌کنیم و در این راه از سرزنش سرزنشگران ابایی نداریم؛ لکن از دایره شرع و قانون و عدالت خروج نمی‌کنیم.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، در صفحه مجازی خود نوشت:

راهبرد قوه قضاییه در شرایط فعلی، مشخص و مصرح و منصوص است.

۱ – عناصر خائن به وطن را وفق قانون، قاطعانه محاکمه و مجازات می‌کنیم و در این راه از سرزنش سرزنشگران ابایی نداریم؛ لکن از دایره شرع و قانون و عدالت خروج نمی‌کنیم.

۲- با جدیت تمام از نیروهای جان بر کف امنیتی و اطلاعاتی کشور و عموم ضابطین در تعقیب و دستگیری جواسیس، نفوذی‌ها و خائنین، حمایت و پشتیبانی می‌کنیم؛ لکن مواظبت داریم که به اسم شرایط و اقتضائات جنگی، به احدی ظلم نشود.

۳- بر تثبیت و تقویت انسجام و وحدت ملی پای می‌فشاریم و در مقابل وحدت‌شکنان می‌ایستیم.

خیمه‌ نظام‌ اسلامی‌، از آغاز با خواست مردم برپا شده و تا همیشه با همت وحمایت مردم بر پای خواهد ماند.

ملت مبعوث‌شده ایران ۷۰ روز در خیابان ها میدان‌داری کرد و معادلات را به نفع جبهه حق تغییر داد. پیروزی ما در جنگ ۴۰ روزه مرهون حضورِ آگاهانه و شکوهمند مردم بصیر و ولایتمدار ایران است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 10
  • مهدی IR ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۸
    4 1
    آقای قاضی نابودی توان راهبردی هسته ای به شرح ۱۱ تن اورانیوم،پلوتونیوم ،۲۰ تن آب سنگین،راکتور بی نظیر اراک ،ورود جاسوسان ارتش آمریکا یعنی آژانس و قتل جبران ناپذیر دانشمندان هسته ای،کاهش بیش از ۵۰۰۰ درصدی ارزش ریال،افزایش دوبرابری تحریم ها و فقر و در نتیجه فساد،قطعنامه ها و درنهایت مکانیسم ماشه و جنگ و قتل هزاران ایرانی حاصل برجامیون است،در صورتی که با ۴۰ روز بمباران و جنگ و کشتار یک گرم اورانیوم خارج نشد!!!
  • IR ۱۳:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۸
    2 1
    کودتا چیان ۱۸ و ۱۹ دی باید با شدت مجازات شوند
    • IR ۱۳:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۸
      1 0
      همچنین کودتا گران ۱۸ و ۱۹ دی که سمت دولتی داشتند
  • IR ۱۷:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۸
    0 0
    برای کودتا چیان ۱۸ و ۱۹ دی دادگاه نظامی بر گزار کنید
  • IR ۱۴:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۱
    0 0
    دنیا رژیم ایران رو تروریست و آدم کش میدونه در حالیکه هیچ رژیمی به اندازه اسرائیل و آمریکا انسانهای بی گناه رو نکشته! این مسئله باز بهانه برای یک توطئه دیگه میشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس