ساعتی پیش اداره برق استان تهران هدف حمله دشمن قرار گرفت

ساعاتی پیش و در پی حملات کور و وحشیانه رژیم صهیونیستی آمریکایی شرکت توزیع برق استان تهران هدف حملات دشمن قرار گرفت.

به گزارش مشرق، ساعتی قبل در حمله هوایی جنگنده‌های اسرائیلی-آمریکایی محدوده میدان شهدا یک ساختمان از مجموعه ستادی اداره برق تهران مورد هدف قرار گرفت و چندین تن از کارمندان و مهندسان به شهادت رسیدند.

موج انفجار ناشی از حمله شیشه‌های ساختمان فروشگاه اتکا شهدا و فروشگاه‌ها و مغازه های آن محدوده را شکست و باعث جراحت تعدادی از مردم شد.

ترکش‌های حمله هوایی نیز باعث جراحت و شهادت چند نفر از مردم عادی و خسارت به وسایل نقلیه در خیابان‌های اطرف شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۷:۴۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۵
    12 3
    برق امارات را قطع کنید
  • علی اصغر IR ۱۸:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۵
    7 5
    بعد از ربع قرن تحریم ظالمانه امروز هم باید شاهد پر پر شدن هموطنانمان باشیم خدایا به رزمندگان اسلام و قران و یار مستضعفان خود از امدادهای غیبت یاری برسان همانگونه که در قران کتاب اسمانیت وعده دادید انشالله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس