کد خبر 1808580
تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۳
ارتش پاکستان: «نیابتی‌های» کشور همسایه را نابود می‌کنیم

فرمانده ارتش پاکستان در بازدید از مرز افغانستان گفت نیابتی‌های این کشور را نابود و با خاک یکسان می‌کنیم.

به گزارش مشرق، «مارشال عاصم منیر»، رئیس ستاد و فرمانده ارتش پاکستان در جریان یک بازدید از مرز پاکستان و افغانستان هشدار داد: «تمامی نیروهای نیابتی کشور همسایه با خاک یکسان خواهند شد».

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که تنش‌های مرزی میان اسلام‌آباد و کابل در ماه‌های اخیر افزایش یافته و دو طرف بارها یکدیگر را به انجام حملات فرامرزی متهم کرده‌اند.

دولت پاکستان، پیش‌تر نیز بارها درباره احتمال انجام عملیات نظامی در داخل خاک افغانستان هشدار داده بود و ارتش این کشور نیز چندین بار، حملات متعددی در مناطق مختلف افغانستان، به‌ویژه مناطق مرزی و حتی کابل نیز انجام داده است.

بر اساس گزارش‌های نمایندگی سازمان ملل در افغانستان، بر اثر حملات ارتش پاکستان به افغانستان، تنها در اسفند ماه گذشته حدود ۴۰۰ نفر کشته و بیش از ۳۰۰ تن دیگر زخمی شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 1
  • IR ۱۴:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۳
    0 0
    فیلد مارشال عاصم منیر و لاف در غریبی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس