رژه پیروزی در میدان سرخ مسکو بدون تجهیزات نظامی برگزار می‌شود

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که رژه نظامی روز ۹ مه ۲۰۲۶ (۱۹ اردیبشهت) در میدان سرخ مسکو، به مناسبت هشتاد و یکمین سالگرد پیروزی در جنگ بزرگ میهنی، بدون حضور تجهیزات نظامی برگزار خواهد شد.

به گزارش مشرق، بر اساس بیانیه این وزارتخانه به دلیل شرایط عملیاتی و امنیتی کنونی، از تجهیزات نظامی امسال در این رژه استفاده نخواهد شد.

وزارت دفاع روسیه تأکید کرد که این تصمیم در ارتباط با «وضعیت عملیاتی فعلی» اتخاذ شده است.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین پیشتر اعلام کرده بود که فهرست مهمانان این مراسم پس از دریافت تأیید نهایی از سوی آنان منتشر خواهد شد؛ مسکو انتظار دارد نمایندگانی از کشورهای دوست در مراسم روز پیروزی حضور یابند.

تاکنون میلارد دودیک رهبر حزب اتحاد سوسیال‌دموکرات‌های مستقل در جمهوری صرب بوسنی و هرزگوین و رابرت فیکو نخست‌وزیر اسلواکی برای شرکت در این مراسم اعلام آمادگی کرده‌اند.

نمایندگان دومای دولتی روسیه تأکید کرده‌اند که نیروهای مسلح اوکراین هیچ شانسی برای برهم زدن رژه روز پیروزی ندارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۶:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۹
    0 0
    عدم نمایش تجهیزات نظامی بی ارتباط با جنگ تحمیلی صهیون و آمریکای جنایت کار نیست.
    • IR ۰۸:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۰
      0 0
      استاد میشه بگی رژه نظامی روسیه چه ربطی به جنگ تحمیلی علیه ایران داره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس