ادعای ترامپ: دور دوم مذاکرات با ایران هفته آینده برگزار می‌شود 

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در گفت و گوی اختصاصی با تارنمای اکسیوس گفت که انتظار دارد دور دوم مذاکرات ایالات متحده و ایران هفته آینده برگزار شود.

به گزارش مشرق، ترامپ روز سه شنبه به وقت محلی در گفتگو با این تارنمای آمریکایی – اسرائیلی در مورد مسیر دیپلماتیک ابراز خوش‌بینی و ادعا کرد ایران «به‌شدت خواهان دستیابی به توافق است.»

ترامپ بار دیگر با تکرار اظهارات متناقض خود و تهدیدات واشنگتن به تصمیم خود برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران در ماه ژوئن اشاره کرد و مدعی شد: «دفعه قبل باور نداشتند که این کار را انجام دهم. بیش از حد ریسک کردند.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد که این بار مذاکرات «کاملاً متفاوت» است.

ترامپ در آستانه دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به اکسیوس مدعی شد که فکر نمی‌کند نتانیاهو از مذاکرات ایالات متحده و ایران نگران باشد.

رئیس جمهوری آمریکا ادعا کرد: «او (نتانیاهو) همچنین خواهان یک توافق است. او خواهان یک توافق خوب است.»

دور جدید گفت وگوهای هسته ای ایران و آمریکا روز جمعه ۱۷ بهمن ماه ۱۴۰۴ (۶ فوریه ۲۰۲۶) در مسقط با وساطت سلطنت عمان برگزار شد.

در این دور از گفت وگوها، هیات های مذاکره کننده ایران و آمریکا، مجموعه ای از نظرات، ملاحظه ها و رویکردهای خود را از طریق بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان به یکدیگر منتقل کردند.

طرفین این گفت وگوها را «خوب» توصیف کرده و برای تداوم این گفت‌وگوها ابراز تمایل کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس