کد خبر 1782599
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶
ترامپ: اپستین دوست من نبود!

پس از افشای اسناد جدید درباره رابطه رئیس‌جمهوری آمریکا با یک قاچاقچی جنسی، وی دوستی با این مجرم را تکذیب کرد.

به گزارش مشرق، تارنمای آمریکایی «مدیا آی‌تی‌ای» در گزارشی نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا قصد دارد از مایکل وولف (نویسنده) به‌خاطر همدستی با جفری اپستین(قاچاقچی جنسی) به خاطر تخریب کارزار انتخاباتی او شکایت کند.

ترامپ در جمع خبرنگاران گفت: وولف با اپستین توطئه کرده بود تا از نظر سیاسی یا به هر شکل دیگری به من آسیب برساند. بنابراین احتمالاً از وولف شکایت خواهم کرد.

رئیس جمهوری آمریکا اندکی بعد گفت که قطعاً از وولف شکایت خواهد کرد و «شاید» همچنین علیه املاک و میراث اپستین نیز پرونده قضایی تشکیل دهد.

ترامپ درباره اپستین گفت: کسی که دنبال توطئه علیه من بوده، دوستم نیست.

وولف نویسنده کتاب پرفروش آتش و خشم (Fire and Fury) است که درباره ساختار داخلی اولین دولت ترامپ نوشته شده است.

این در حالی است که نشریه انگلیسی تایمز در گزارشی با اشاره به انتشار بخش های جدیدی از پرونده اپستین نوشت: نام ترامپ بیش از سه هزار بار در این اسناد ذکر شده است.

شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان نیز نوشت: انتشار اسناد جدید اپستین می‌تواند برای متحدان سیاسی رئیس‌جمهوری آمریکا دردسر ایجاد کند.

نام دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا بارها در مجموعه اسناد جدید دیده می‌شود؛ اسنادی که دامنه‌ای از گزارش‌های تحقیقاتی گرفته تا ایمیل‌ها و بریده‌های خبری را شامل می‌شود.

ترامپ تاکنون هرگز از سوی نهادهای مجری قانون به ارتکاب تخلفی مرتبط با اپستین متهم نشده و هرگونه دخالت در چنین اقداماتی را رد کرده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 1
  • IR ۱۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
    1 0
    پس دوست کی بود؟لابد دوست عمت بود!!
  • علی IR ۱۳:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
    1 0
    شریکت بود و صدالبته که شریک با دوست فرق میکنه
  • ج د ا IR ۱۳:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
    0 0
    آره اون دوست تو نبود... تو دوست اون بودی ... جنایتکار جنسی
  • IR ۱۵:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۲
    0 0
    احتمال زیاد دوست جرج واشنگتن بوده!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس