کد خبر 1818050
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۵
کنار گذاشته شدن داور انگلیسی از قضاوت در جام جهانی

تهران- ایرنا- داور برجسته انگلیسی به دلیل مصدومیت از اولین بازی خود در جام جهانی ۲۰۲۶ کنار گذاشته شد.

به گزارش مشرق به نقل از بی بی سی، مایکل اولیور داور ۴۱ ساله انگلیسی که قرار بود دیدار گروه E بین ساحل عاج و اکوادور را در فیلادلفیا قضاوت کند، جای خود را به فرانسوا لتکسیه داور فرانسوی داده است.

فیفا اعلام کرد که انتظار می‌رود اولیور در روزهای آینده دوباره برای قضاوت انتخاب شود. اولیور یکی از ۶ داور انگلیسی حاضر در زمین در جام جهانی است و آنتونی تیلور نیز در میان ۵۲ داور حضور دارد.

گری بسویک، آدام نان، استوارت برت و جیمز ماینوارینگ به عنوان کمک داور انتخاب شدند.

الیور از سال ۲۰۱۰ در لیگ برتر قضاوت می‌کند و در سال ۲۰۱۸ به فهرست داوران نخبه یوفا راه یافت. او در جام جهانی ۲۰۲۲، از جمله بازی یک چهارم نهایی بین کرواسی و برزیل، و یورو ۲۰۲۴ را قضاوت کرد.

۵۲ داور، ۸۸ کمک داور و ۳۰ داور ویدیویی در جام جهانی به میزبانی در ایالات متحده، کانادا و مکزیک حضور دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس