کد خبر 1806640
تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۴:۳۰
روبیو

مارکو روبیو که همیشه از او با عنوان فردی جنگ‌طلب یاد می‌شد، اکنون با دور نگه داشتن خود از «میدان‌های مین سیاسی» ، به گزینه محبوب‌تری در بین مقامات سیاسی آمریکا تبدیل شده است.

به گزارش مشرق، تا پیش از این، هرگاه پای رقابت بین مارکو روبیو و جی‌. دی ونس برای انتخابات ۲۰۲۸ آمریکا به میان می‌آمد، اغلب کارشناسان شانس بسیار کمی برای روبیو متصور می‌شدند. اما اکنون شرایط تا حدودی تغییر کرده است.

پولیتیکو به نقل از منابع آگاه در کاخ سفید گزارش داده که روبیو اکنون تحسین بسیاری از معتمدان و حلقه نزدیک به ترامپ را برانگیخته و به عنوان یک نامزد جدی برای ۲۰۲۸ مطرح شده است. این در حالی است که نام جی‌. دی ونس هم همچنان به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی شنیده می‌شود. با این حال، به نظر می‌رسد جمهوری‌خواهان با به راه انداختن جنگ ایران، عملاً شانس پیروزی خود را در انتخابات آتی آمریکا به شدت کاهش داده‌اند.

پولیتیکو نوشته که روبیو زمانی به عنوان فردی «بیش از حد جنگ‌طلب» و «بیش از حد متعلق به ساختار حاکمیت» معرفی می‌شد، اما او توانسته خود را از شرایط دشوار سیاسی یا در واقع میدان‌های مین سیاسی دور نگه دارد و تصویر ساخته‌شده از خود را کمی تغییر دهد.

این نشریه در عین حال تأکید کرده که روبیو به شدت به ترامپ وفادار است و با عملکرد خود در «برکناری نیکولاس مادورو (ربودن مادورو)» توانسته جایگاه خود را در کاخ سفید تقویت کند.

به گفته پولیتیکو، روبیو توانسته اعتماد بسیاری از افراد حلقه نزدیک به رئیس‌جمهور آمریکا را جلب کند و خود را بیش از پیش به عنوان یک نامزد معرفی نماید، هر چند خود روبیو تأکید کرده که بر سر نامزدی با ونس رقابت نخواهد کرد.

در آن سو و در صف‌آرایی دموکرات‌ها برای انتخابات ریاست‌جمهوری، همچنان کامالا هریس به عنوان یکی از گزینه‌های جدی مطرح می‌شود.

نظرات افراد نزدیک به ترامپ در مورد روبیو

مشاور ترامپ، الکس بروزویتز، مارکو روبیو را «یک وزیر امور خارجه عالی» توصیف کرده است. او به سابقه طولانی حمایت روبیو از ترامپ از سال ۲۰۱۶ اشاره کرده است.

یکی دیگر از مقامات ارشد کاخ سفید که خواسته نامش فاش نشود، روبیو را «وفادار، به طرز عجیبی باهوش، خوش‌بیان و بسیار باتجربه» توصیف کرده و افزوده که او «برنده است.»

ترامپ که دومین دوره ریاست‌جمهوری خود را پشت سر می‌گذارد، از لحاظ قانونی دیگر شانسی برای شرکت در انتخابات ندارد و به احتمال زیاد روی یکی از دو گزینه ونس یا روبیو سرمایه‌گذاری سیاسی خواهد کرد.

ارتقای جایگاه روبیو در نظرسنجی‌ها

روبیو طبق نظرسنجی‌های انجام‌شده توانسته جایگاه خود را در بین نامزدهای بالقوه بهبود بخشد. وی درصد پیروزی‌اش را از ۳۳ درصد به ۴۲ درصد افزایش داده است.

ونس همچنان پیشتاز است اما او هم با کاهش محبوبیت در نظرسنجی‌ها روبرو شده است و به نظر می‌رسد یکی از دلایل مهم این اتفاق، شرکت ونس در مذاکرات با ایران و عدم موفقیت این مقام آمریکایی در انعقاد توافقی با تهران بوده است.

جنگ ایران شانس پیروزی را برای هر نامزدی از جمهوری‌خواهان به شدت کاهش داده است و کار را برای نامزد آینده این حزب بسیار دشوار کرده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 14
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۵:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    1 51
    وقتشه ک زلنسکی ترور بشه
  • IR ۰۵:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    32 2
    عالیه چون این روبیوی احمق از خود ترامپ هم کودن تر و خنگ تره
  • IR ۰۶:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    0 2
    مثل ترامپ داره کلک میزنه
  • IR ۰۶:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    4 3
    شغال برادر سگ زرد ...
  • IR ۰۸:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    8 3
    تخم مرغ ریز شانه ای ۶۰۰هزار تومن اینو درست کنید بفکر چی هستید
  • IR ۰۸:۲۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    1 2
    وقتشه که آدم درست حسابی اقلا ممدانی رئیس جمهور آمریکا بشه.روبیو که الان از قماش ترامپه پس اگه رئیس جمهور بشه راه ترامپ رو خواهد رفت .کاملا هریس هم معاون قاتل بالفطره مردم غزه یعنی جو بایدن بوده پس او هم شریک جرم است .در آمریکا غیر قاتل نمی‌تواند و حق رئیس جمهور شدن ندارد
    • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
      1 1
      ممدانی چون رنگین کمانی است رأی نمی آورد.
  • بابک IR ۰۸:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    10 1
    اینترنت رو وصل کنید
  • Kaveh IR ۰۹:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    4 3
    بنظرم پوتین برنده بازی میشه نفت صد دلاری و گاز پنجاه یورویی پوتین را قدرتمند می‌کنه و ما هم در حسرت یک زندگی معمولی در لجنزاری بنام وطن روزگار را میگذارانیم
  • IR ۰۹:۳۹ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    3 0
    شرکت ما نصف کارمندها را بیرون کرد
    • IR ۱۶:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
      0 1
      اگه تعدیل شده ها از اونایی بودن که دنبال حمله آمریکا و تغییر رژیم و رویای زندگی نایس با حمله آمریکا بودن که خود کرده را تدبیر نیست. اگر هم مخالف جنگ و آشوب و هرج و مرج و دخالت خارجی بودن که خودشون می دونن این آشیه که سلطنتطلبا و نشنالی ها براشون پختن ، باید تا رفع محاصره دشمن و رفع فتنه، جلوی دشمن مقاومت کنن. به هر حال شرایط جنگ و محاصره است .
  • علی IR ۱۰:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    0 1
    عجب تا دو روز قبل هی میگفتند منفورترین وزیر خارجه آمریکا هم روبیو هم جی وی دنس نظرسنجی منفی 40منفی 50ووووو الان این گزارش داره یچیزی رو میگه مبنی بر افزایش محبوبیت بدلیل تیزهوشی !!!!1 عجب عجب عجب
  • IR ۱۱:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    5 0
    اگر اطرافیان ترامپ رییس جمهور شوند بدانید امریکاییها گاوچران نیستند بلکه گاو هستند.
  • IR ۱۱:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۶
    1 0
    هر خری درامریکا رئیس جمهور شود دشمن ایران هست وبرای ما فرقی نداره!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس