مخالفت صدراعظم آلمان با عضویت فوری اوکراین در اتحادیه اروپا

صدراعظم آلمان با عضویت فوری اوکراین در اتحادیه اروپا مخالفت کرد و خواستار ادغام تدریجی کی‌یف در این اتحادیه منطقه‌ای شد.

به گزارش مشرق به نقل از ریانووستی، فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان با عضویت فوری اوکراین در اتحادیه اروپا مخالفت کرد و خواستار تدوین راهبردی برای نزدیک‌سازی این کشور به اتحادیه شد.

وی پیشنهاد داد که ادغام نزدیک‌تر اوکراین در نهادهای اروپایی، برای مثال از طریق مشارکت در نشست‌های شورای اروپا، پارلمان اروپا یا کمیسیون اروپا بدون حق رأی، یا از طریق مشارکت تدریجی در حوزه‌های مختلف سیاستی متناسب با روند اصلاحات دنبال شود.

کی‌یف از زمان شروع جنگ اوکراین درخواست خود برای عضویت در اتحادیه اروپا را مطرح کرده اما با مخالفت برخی اعضای این اتحادیه، این موضوع در دستور کار قرار نگرفته است.

برخی اعضای اتحادیه اروپا، عضویت اوکراین در این اتحادیه و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) را عامل تشدید خصومت ها بین مسکو و بروکسل ارزیابی و با آن مخالفت می کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۹:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۵
    1 0
    هدف امریکا از به راه انداختن جنگ اوکراین و جنگ ایران تنها و تنها تامین امنیت اسرائیل بود.
  • IR ۰۹:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۰۵
    1 0
    اوکراین در واقعیت از نقشه جغرافیا پاک شده است .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس