به گزارش مشرق، کانال تلگرامی رصد جنگ نوشت:

۱. همانطور که تا این لحظه قطعی است: تعداد ترددهای عبوری از تنگه در دوره آتش‌بس محدود خواهد بود (کمتر از یک پنجم میزان قبل از جنگ)، از مسیر مشخص شده توسط سپاه خواهد بود، با تایید نیروی دریایی سپاه مبنی بر تجاری بودن خواهد بود، عوارض لازم در این مدت گرفته خواهد شد و تردد کشتی‌های ایران اغلب موارد تردد مجاز خواهد بود. نظم تنگه تغییر کرده و همانطور که ترامپ در توییت اولش، آن را «تنگه ایران» خوانده بود، این واقعیت توسط آمریکایی‌ها پذیرفته شده. همین اعمال حکمرانی به معنای پیروزی ایران در جنگ تحمیلی سوم خواهد بود.

۲. توییت‌های ترامپ به این علت زده می‌شود که شاخص بازار نیویورک در بالاترین نقطه تاریخی است و نیاز به موتور محرک جدید برای ادامه رشد دارد. دروغ‌های متعدد در کنار تناقض‌های واضح (مانند جدا کردن موضوع لبنان از پرونده آتش‌بس یا پذیرش عدم غنی‌سازی بدون سقف زمانی) به همین علت است و نباید مورد توجه قرار گیرد. شوق بدون وصف او به توافق با ایران، نشان دهنده شکست پروژه‌ای است که قرار بود تمدن ایران را خاموش کند.

۳. نگرانی و ابهام مردم به حق است. اما باید توجه داشت که به علت‌های مختلف از جمله موضوعات امنیتی امکان توضیح ساعت به ساعت (آنگونه که ترامپ پشت سرهم دروغ می‌گوید و توییت می‌زند) وجود ندارد. همانطور که نگرانی و ابهامات متعدد درباره آتش‌بس لبنان در نهایت به لطف خدا به خاموشی دشمن در جنوب منجر شد، اینبار هم آنچه اتفاق می‌افتد اصل است و نه آنچه ترامپ توییت می‌زند.

۴. ایران ابزار تنگه هرمز را رها نخواهد کرد. محاصره دریایی نیز تا بدین لحظه اعمال نظامی نداشته و ایران آن را به هیچ وجه نخواهد پذیرفت.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۹
    0 0
    اورانیوم چی؟ اونم دروغه ؟
  • IR ۱۱:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۳۰
    0 0
    میگم مواظب باشین این باجه عوارضی در تنگه را نزنه که پولها بسوزه!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس