سیاوش چراغی‌پور: هیچ ظالم و جنگ‌طلبی نمی‌تواند سرزمین ما را بگیرد

سیاوش چراغی‌پور که در جمع امدادگران هلال احمر حاضر شده بود، ضمن قدردانی از آنان، تاکید کرد که هیچ ظالم و جنگ‌طلبی نمی‌تواند سرزمین ما را بگیرد.

به گزارش مشرق، سیاوش چراغی‌پور- بازیگر سینما و تلویزیون در جمع امدادگران هلال احمر گفت: قدرشناسی از عزیزانی که در مواقع بحرانی نظیر سیل، زلزله و جنگ به یاری مردم می‌شتابند، وظیفه هر هنرمندی است.

این هنرمند با گرامیداشت یاد و نام کودکان شهید میناب، گفت: ایران سرای جاودان من است و هیچ ظالم و جنگ‌طلبی نمی‌تواند سرزمین ما را از ما بگیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • سید IR ۰۷:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
    2 0
    هلال احمر شفا میده همه هنرمندا جمع شدن اونجا؟!
  • IR ۱۳:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۷
    0 0
    همه هنرمندان تلویزیون و سینما و تئاتر و موسیقی، از همین حالا همت کنند و شروع کنند به طراحی و تولید آثار فاخر حماسی جنگ با آمریکا و اسراییل.مثل آن سرود عالی و حماسی صنعتگر بعد شهادت قاسم سلیمانی؛(قاسم هنوز زنده‌س قاسم هنوز اینجاس،، گرم نبرد درشهر گرم نبرددر دشت،،،). یا آن فیلم های جنگی زیبای رسول ملاقلی پور کارگردان.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس