کد خبر 1819258
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۱:۳۰
راز قتل مرد جوان با جسد نیمه‌سوخته در اردستان فاش شد

فرمانده انتظامی شهرستان اردستان از شناسایی و دستگیری دو عامل قتل یک مرد که جسد نیمه‌سوخته وی کشف شده بود خبر داد.

به گزارش مشرق، سرهنگ حجت‌الله بهامین روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی مبنی بر وقوع یک فقره قتل عمد و کشف جسد نیمه‌سوخته یک مرد در محدوده شهرستان، موضوع با قید فوریت و تحت نظارت مستقیم مقام قضایی در دستور کار ویژه پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان بلافاصله با حضور در محل، تحقیقات تخصصی خود را آغاز کرده و با بهره‌گیری از اقدامات اطلاعاتی، رصدهای میدانی و بررسی‌های فنی، سرنخ‌های مهمی از عاملان این جنایت به دست آوردند.

فرمانده انتظامی شهرستان اردستان تصریح کرد: در ادامه تحقیقات، هویت دو متهم اصلی پرونده شناسایی شد و مأموران با انجام اقدامات پلیسی و هماهنگی با مقام قضایی، مخفیگاه آنان را در خارج از شهرستان شناسایی کردند.

بهامین خاطرنشان کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی در کمتر از ۸ ساعت از زمان کشف جسد، طی عملیاتی ضربتی، منسجم و غافلگیرانه، متهمان را هنگام تردد با یک دستگاه خودروی سمند دستگیر و به شهرستان اردستان منتقل کردند.

وی ادامه داد: متهمان در تحقیقات اولیه و مواجهه با مستندات و ادله پلیسی، به ارتکاب قتل اعتراف کرده و انگیزه خود از این جنایت را اختلافات شخصی با مقتول عنوان کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان اردستان با اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضایی، اضافه کرد: این پرونده با سرعت و دقت توسط پلیس آگاهی مورد رسیدگی قرار گرفت و متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل دستگاه قضایی شدند.

بهامین در پایان با تأکید بر اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی پلیس، یادآور شد: برخورد قاطع با مخلان امنیت و عاملان جرایم خشن با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد و شهروندان اطمینان داشته باشند هرگونه اقدام مجرمانه با واکنش سریع و قانونی مأموران انتظامی مواجه خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۸:۰۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۸
    5 0
    هر شخص و گروهی که در جامعه دنبال و در فکر و رفتار و اعمال خشن و خشونت بار منجر به معرکه گیری و برهم زدن نظم خیابان و محله و یا ربایش و سرقت متجاوزانه و یا جرح و آسیب جسمی و قتل مردم بیگناه در جامعه میشود، حکم ""محارب واقعی ضد بشر و ضد میهن"" را دارد و باید سریعا جمع و اعدام شوند و شهر و جامعه از لوث وجود ننگین شان پاک شود تا کشور و ملت تباه نشوند. البته عکس و اسامی این افراد اوباش اعدامی در میدان های شهر باید در جای مناسب عبور و معرض دید همگان، آویز شود تا محل عبرت عموم مردم و بلکه اراذل بالقوه قرار گیرد و با مشاهده سرنوشت شوم و تباه آنان، خودرا اصلاح و به راه مستقیم اخلاق و مهر جامعه در آیند.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس