عغفلع

این نشان می دهد که اپوزیسیون جمهوری اسلامی در این نزدیک ۵ دهه، نه تنها هیچ پیشرفت محتوایی و کیفی نداشته، که به چاخان‌های دوران «هخا» عقب‌گرد کرده است.

به گزارش مشرق، فضاحت شکست بزرگ در توطئه‌ی بزرگ «جنگ شهری» در ایران و ختم‌شدن رجزخوانی‌های ترامپ به «مداخله نظامی» به نفع تروریست‌ها به مذاکره با جمهوری اسلامی، چنان ضربه‌ی روحی و روانی به اپوزیسیون وارد کرده که به عنوان یک مکانیسم دفاع روانی، روی به مسابقه در ساختن داستان‌های عجیب و دروغ‌های شاخدار آورده‌اند، دروغ‌هایی که یادآور تبلیغات ضدانقلاب در شبکه‌های ماهواره‌ای در دهه هفتاد شمسی است. این نشان می دهد که اپوزیسیون جمهوری اسلامی در این نزدیک ۵ دهه، نه تنها هیچ پیشرفت محتوایی و کیفی نداشته، که به چاخان‌های دوران «هخا» عقب‌گرد کرده است.

در فیلم زیر، شاهدیم که به اصطلاح کارشناس ورزشی شبکه موساد اینترنشنال، در واکنشی کاملا ابلهانه به قهرمانی تیم ملی فوتسال کشورماندر آسیا، مدعی می شود که فوتبالیست‌های غیرتمند و قدرتمند سالنی تیم ملی «تحت فشار» حکومت، صرفا ادای بازی کردن در می آورند! از قضاء، این دعوی سرتاپا بلاهت و حماقت، یادآور سکانسی از فیلم «مصادره»(۱۳۹۶) است که داستان آن در هجو اپوزیسیون و شبکه‌های ضدانقلاب خارج از کشور بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • GB ۱۲:۰۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    2 1
    تو هم خیلی تحت فشاری. خیلی تحت فشاری .تحت فشاری خیلی .خیلی
  • تورج IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    0 0
    :)))
  • IR ۱۴:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    1 0
    بازیکنان تحت فشار قرارداد میلیاردی امضا میکنن.خخخخ.مرگ بر اسرائیل نشنال
  • IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    1 0
    یه جوری هم نشستن انگار خیلی حالیشونه؟ از همه بدتر مزدک میرزایی
  • علی IR ۱۵:۲۴ - ۱۴۰۴/۱۱/۱۹
    0 0
    همه ارزوشون برن برای یه تیم باشگاهی توپ بزنن، تیم ملی که جای خود داره

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس