کد خبر 1794179
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۱
موشک ایرانی

علاوه‌بر غیرقابل رهگیر بودن موشک‌های چند کلاهکی ایران، در سطح راهبردی، این موشک باعث می‌شود جنگ برای صهیونیست‌ها فرسایشی شود، تاب‌آوری دشمن کاهش یابد و بحران‌های اجتماعی بروز پیدا کند.

به گزارش مشرق، بخش خبرگزاری آمریکایی سی‌ان‌ان حاضر در اسرائیل، آسمان شب‌های تل‌آویو را این‌گونه توصیف کرد: «نورهای نارنجی در آسمان شب، هم‌زمان با آژیرِ حمله هوایی، دیده می‌شوند. این صحنه‌ای دلهره‌آور از جنگ در اسرائیل است. موشک‌های بالستیک چند کلاهکی، به‌طور فزاینده‌ای از پدافند پیشرفته اسرائیل عبور می‌کنند.»

سی‌ان‌ان در خصوص این موشک‌های ایران می‌نویسد: «نورها، بمب‌های کوچکی هستند که هرکدام تا ۱۱ پوند مواد منفجره حمل می‌کنند و در ارتفاعی بالا، از سر موشک رها می‌شوند. به گفته کارشناسان، اکثر این نوع موشک‌های بالستیک ایران، حدود ۲۴ بمب کوچک حمل می‌کنند، اما برخی از آن‌ها می‌تواند تا ۸۰ بمب داشته باشند.»

این نوع موشک ایران، صهیونیست‌ها را بیچاره کرد

این خبرگزاری آمریکایی در خصوص اصابت موشک‌ها به تل‌آویو می‌گوید: «دو موشک چند کلاهکی روزهای یکشنبه و دوشنبه بر فراز اسرائیل منفجر شدند و مناطق مختلفی را در سراسر تل‌آویو تحت تأثیر قرار دادند.» طبق این اعتراف، دو کشته و چندین زخمی در میان صهیونیست‌ها به چشم می‌خورد.

این نوع موشک ایران، صهیونیست‌ها را بیچاره کرد

رهگیری چند کلاهکی‌ها، محال است

این نوع موشک‌ها، چالشی جدی برای پدافند اسرائیل است. اندازه کوچک، سرعت زیاد و تعداد بالا، باعث شده رهگیری نشوند. یک صهیونیست متخصص در حوزه دفاع موشکی اسرائیل گفت که حتی اگر این موشک رهگیری شود، بازهم اصابت می‌کند. زیرا یا قبل از رهگیری، موشک‌های کوچک را رها کرده یا بعد از رهگیری هم، مهمات کوچک سالم مانده‌اند.

مدیر خدمات تحقیقاتی تسلیحات رژیم دراین‌باره گفت: «طراحان ایرانی احتمالاً به رویکرد پراکندگی در ارتفاع بالا روی آورده‌اند تا احتمال رهگیری را به حداقل برسانند.»

فرسایشی کردن جنگ با موشک چند کلاهکی

علاوه بر خسارات و غیرقابل رهگیر بودن، سی‌ان‌ان معتقد است که موشک‌های چند کلاهکی، عاملی برای فرسایشی کردن جنگ است. همان موضوعی که خطری راهبردی برای اسرائیل محسوب می‌شود. این موشک‌ها، تاب‌آوری صهیونیست‌ها را از بین می‌برد و بحران‌های اقتصادی و اجتماعی را به اسرائیل تحمیل می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۱:۵۹ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۳
    5 0
    از اون موشکایی که سری قبل اخرای جنگ 12 روزه زدید گفتید باعث شد دشمن بترسه و اتش بس بده از همونا بزنید شاید بازم دشمن ترسید و تسلیم شد
  • م IR ۰۵:۲۱ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۴
    2 0
    دو کشته منظورش ۲ هزاره . هر هزار تا خوک نجس یدونه صهیون حساب میشه معادلش اینه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس