کد خبر 1782841
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰
حریف آسیایی استقلال یک بازیکن را از دست داد

یکی از بازیکنان جوان تیم فوتبال الحسین اردن، حریف استقلال در لیگ قهرمانان آسیا ۲ از این باشگاه جدا شد.

به گزارش مشرق، تیم های فوتبال استقلال ایران و الحسین اردن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ باید روز ۲۱ بهمن و در کشور امارات رو در روی هم قرار گیرند.

در همین حال باشگاه الحسین اردن خبر از جدایی یکی از بازیکنان جوان خود داد. در اطلاعیه باشگاه الحسین آمده است: باشگاه الحسین اعلام کرد که بازیکن خود «عوده فاخوری» به‌طور قطعی به تیم بیرامیدز مصر منتقل شده است. فاخوری در طول دوران حضورش در باشگاه نمایش‌های فنی چشمگیری ارائه داد و تجربه‌های ارزشمندی در سطح ملی و بین‌المللی کسب کرد.

بر اساس این انتقال باشگاه الحسین مبلغی را دریافت خواهد کرد و همچنین از منافع مرتبط با کسب هرگونه قهرمانی آینده بیرامیدز و فروش بازیکن به تیم‌های دیگر بهره‌مند خواهد شد.

این انتقال تأکیدی است بر رویکرد باشگاه الحسین در توسعه بازیکنان و پرورش استعدادهای اردنی فاخوری با پیشرفت چشمگیر در عملکردش، موفق شد توجه تیم ملی و همچنین چند باشگاه مطرح را به خود جلب کند.

حریف آسیایی استقلال یک بازیکن را از دست داد

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس