حمله پهپادی به تیپ «گیواتی» ارتش رژیم صهیونیستی

رسانه‌های رژیم اسرائیل گزارش دادند که تیپ «گیواتی» ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان هدف قرار گرفت.

به گزارش مشرق، رسانه‌های رژیم صهیونیستی به نقل از منابع نظامی امروز جمعه گزارش دادند یک شیء مشکوک، یک دستگاه تانک متعلق به گردان ۵۲ از تیپ زبده (نخبه) «گیواتی» رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

بر اساس این گزارش ، تحقیقات برای شناسایی ماهیت این شیء مشکوک که آیا یک پهپاد بوده یا یک موشک هدایت‌شونده، در جریان است.

در پی انتشار این گزارش، رسانه های صهیونیستی از مجروح شدن ۵ تن از نظامیان نیروهای زبده این رژیم بر اثر حمله پهپادی حزب الله در نزدیکی شهرک «کفر تبنیت» در جنوب لبنان خبر دادند.

بر اساس اذعان رسانه‌های عبری ، یک افسر احتیاط و ۴ درجه دار از نیروهای زبده در این حمله پهپادی مجروح شده‌اند.

منابع خبری رژیم صهیونیستی امروز از هلاکت دستکم چهار نظامی صهیونیست و زخمی شدن ۱۷ نظامی دیگر در درگیری‌های شدید جنوب لبنان خبر دادند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که گردان ۵۲ تیپ ۴۰۱ زرهی ارتش این رژیم شبانه در جنوب لبنان هدف کمین موشک‌های هدایت‌شونده قرار گرفت و دستکم ۴ نظامی کشته و تعدادی زخمی شده‌اند.

منابع میدانی بامداد امروز جمعه از درگیری‌های شدید میان نیروهای حزب‌الله و ارتش اسرائیل در محور کفرتبنیت - علی الطاهر واقع در جنوب لبنان خبر دادند؛ درگیری‌هایی که با تبادل گسترده آتش، حملات توپخانه‌ای و شلیک راکت و موشک همراه بوده است.

بر اساس این گزارش‌ها، رزمندگان حزب‌الله در مناطق اطراف تپه علی‌الطاهر وارد نبرد مستقیم با نیروهای اسرائیلی شدند و همزمان چندین موضع و تجمع نظامیان اسرائیلی را با راکت‌ها و موشک‌های سنگین هدف قرار دادند. در مقابل، ارتش اسرائیل نیز با گلوله‌باران توپخانه‌ای و حملات هوایی منطقه درگیری را زیر آتش گرفت.

منابع محلی نیز از ادامه درگیری‌های سنگین و هدف قرار گرفتن خودروهای نظامی اسرائیلی در محورهای عملیاتی خبر دادند. در همین چارچوب، حزب‌الله تأکید کرد یک خودروی نظامی ارتش اسرائیل را در اطراف شهرک کفرتبنیت هدف قرار داده که در پی آن این خودرو دچار آتش‌سوزی شده است.

همزمان، مناطق کفرجوز و جبل الرفیع نیز هدف گلوله‌باران توپخانه‌ای ارتش اسرائیل قرار گرفتند. از سوی دیگر، حزب‌الله چندین نوبت حملات راکتی به سمت محل استقرار نیروهای اسرائیلی در جنوب لبنان انجام داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    0 0
    سزای متجاوزان مرگ و جهنم است .
  • IR ۱۲:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۹
    0 0
    حرام زادها تا کی میخواهید دروغ بگید شما اسرائیلی ها ادم خوار مگه میشه فقط زخمی میدید پهپاد میخوره بهشون زخمی میشن نکنه واقعافکر کردید فیلم هندی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس