کد خبر 602217
تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۸

چه بسا عربستانی‌ها خود خوب بدانند که منافقین در ایران جایگاهی ندارند و این اسب مرده فقط هزینه روی دست آنها می‌گذارد اما می‌خواهند این پیام را به تهران بدهند که برای دشمنی با جمهوری اسلامی ایران از هیچ چیز فروگذار نمی‌کنند، حتی از اسب مرده‌ای چون منافقین.

ریاض با منافقین درصدد توطئه علیه تهرانبه گزارش مشرق، حضور ترکی فیصل، رئیس سابق سازمان امنیت عربستان سعودی و یکی از چهره های تاثیرگذار در سیاست خارجی و امنیتی عربستان در نشست منافقین (مجاهدین خلق) در پاریس که برای نخستین بار صورت می گیرد، حکایت از آن دارد که عربستانی ها شمشیر از رو بسته اند و به طور غیر مستقیم به ایران اعلام جنگ داده اند.
 
بر کسی مخفی نیست کسانی که در نشست های منافقین شرکت می کنند همگی پول می گیرند تا در آن جا علیه جمهوری اسلامی ایران حرف بزنند.
 
برگزاری نشستی برای جریان مرده ای که هیچ جایگاهی در هیچ زمینه ای در ایران ندارد و برای ایرانی ها هم ردیف حزب بعث صدام حسین محسوب می شود و خیانت آن در حق ملت ایران در سال های جنگ تحمیلی و پس از آن در دوره های مختلف تاریخی ایران بر کسی پوشیده نیست، با آن آب و رنگ و زرق و برق نشان از حمایت مالی گسترده جریان های خارجی و عربی از این جریان برای رسیدن به اهداف شوم دارد. جریانی که به نظر می رسد عربستان سعودی یکی از حامیان مالی و امنیتی آن باشد.
 
اظهارات تملق آمیز ترکی فیصل در مدح رهبر منافقین و همچنین اظهارات او علیه ایران که به صراحت گفت خواهان سرنگون جمهوری اسلامی ایران است نشان می دهد که عربستانی ها هم به ایران اعلام جنگ داده اند هم در حال طراحی توطئه تازه ای علیه کشورمان هستند. توطئه ای که به نظر می رسد منافقین قرار است پیاده نظام آن باشند.
 
عربستانی ها برای پیشبرد این توطئه همه توانایی خود را به کار گرفته اند، از یک سو دیگر چهره های بارز عربی را برای شرکت در این نشست ترغیب کرده اند که در میان آنها سید احمد غزالی، نخست وزیر پیشین الجزایر، صالح الغالب، وزیر اسبق اطلاعات اردن، محمد العرابی، وزیر خارجه پیشین مصر و اعظم الاحمد، یکی از اعضای جنبش فتح فلسطین به چشم می خورند تا بگویند در پیشبرد توطئه شان از حمایت های عربی برخورداند.
 
از سوی دیگر چهره های غربی را برای شرکت در این گردهمایی ترغیب کرده اند که از جمله می توان به برنار کوشنر، وزیر امور خارجه اسبق فرانسه، که از قدیم از دشمنان جمهوری اسلامی ایران بوده، خوزه لوئیز ساپاترو، نخست وزیر پیشین اسپانیا، نوت گینگریچ، سخنگوی اسبق مجلس نمایندگان آمریکا و یکی از نامزدهای احتمالی معاونت دونالد ترامپ، نامزد تندروی جمهوریخواهان امریکا، جان بولتون، نماینده اسبق آمریکا در سازمان ملل و رودی جولیانی، شهردار اسبق نیویورک اشاره کرد، تا بگویند غربی ها نیز با آنها در این راه همراه هستند. البته این مقامات غربی در سال های گذشته نیز در گردهمایی های منافقین شرکت می کردند و فهرست پول هایی که آنها برای شرکت در نشست منافقین دریافت کرده اند نیز بارها منتشر شده است. ظاهرا انگیزه های مالی بر تمامی انگیزه های دیگر آنها برای شرکت در چنین نشست هایی می چربد.
 
نشست منافقین در حالی در پاریس برگزار شد که هم زمان با آن رئیس پلیس دبی، ضاحی خلفان نیز به بیان اظهارات ضد ایرانی پرداخت و با حمایت از گروهک منافقین و مریم رجوی، رهبر آن اقدام به بازتوئیت اظهارات او کرد.
 
نشست منافقین با پوشش خبری گسترده شبکه های عربی العربیه و الحدث که هر دو زیر نظر عربستان سعودی هستند و شبکه اسکای نیوز عربی که از امارات متحده عربی پخش می شود نیز همراه شد.   
 
منافقین که همچنان از همکاران حزب منحله بعث در عراق هستند بر اساس اسنادی که عراقی ها منتشر کرده اند در جنایات داعش که حزب بعث از شاکله های اصلی شکل گیری آن است نیز دست دارند. از این رو می توان گفت منافقین هم هم ردیف حزب بعث هستند و هم هم ردیف داعش و در صورتی که فرصتی بیابند همان جنایت ها را تکرار می کنند. کما این که در عراق با هم دستی با داعش و حزب بعث در حال ارتکاب جنایت های مختلف هستند.
 
همراهی بی سابقه عربستان سعودی با منافقین نشان می دهد که آنها برای دشمنی با ایران به سراغ اسب مرده رفته اند. چه بسا عربستانی ها خود خوب بدانند که منافقین در ایران جایگاهی ندارند و این اسب مرده فقط هزینه روی دست آنها می گذارد اما می خواهند این پیام را به تهران بدهند که برای دشمنی با جمهوری اسلامی ایران از هیچ چیز فروگذار نمی کنند، حتی از اسب مرده ای چون منافقین.
 
منبع: دیپلماسی ایرانی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 3
  • پريسا ۰۹:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
    0 0
    من در حيرتم كه چرا ايران مقابله به مثل نميكند حالا كه انها شمشير كند و زنگ زده خودشان را از رو بسته اند ، ايران عقلانيت ميكند ، نجابت ميكند و پاسخ انها را نميدهد بعد غربيها ايران را بزرگترين حامي تروريسم ميدانند و عربستان را كه مادر و جد و اباد القاعدة و داعش است حمايت ميكنند تا جايي حتي نامش را بانكي مون از ليست خارج ميكند و يك ننگ بزرگتر را بر اين سازمان ثبت ميكند ، باز هم ايران بايد صبوري كند؟ هر چه ايران صبوري كند و نجابت انها پيامدهاي اشتباه ميگيرند و اقدامات خود را بر محاسبه ي غلطي كه كرده اند بيشر و وقيحانه تر ميكنند ، باور كنيد زمان دادن پاسخ دندان شكن به شيخك هاي مفت خور و بي خاصيت فرا رسيده است
  • رضا ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
    0 0
    چرا یک سیلی محکم به این عربستان نمیزنید؟؟؟؟؟/
  • عباس شهمرادی شهرستان میناب ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۲
    0 0
    سلام با سلام و صلوات بر محمد ال محمد(ص) 1-بهتر بود در همان ابتدای شروع جلسه این گروهک تروریستی در کشور فرانسه سفیر فرانسه احضار میشد و اعتراض تند و شدید ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران نسبت به مجوز تجمع واعلان وجود این گروهک اعلام میکردند. 2-جمهوری اسلامی ایران باید نسبت به قرار دادهای که بین ایران و فرانسه (سایپا،ایران خودرو..............و )تجدید نظر کند.روابط اقتصادی بایستی در خدمت منافع کشور باشد. 3-میتوان بجای فرانسه کشورهای اسیایی و از محصولات چین،ژاپن،کره و حتی روسیه انتخاب کرد جنس چین خوبش هم هست کما اینکه بعض محصولات درجه یک اروپا ساخته شده چین وکشورهای اسیایی هستند. استاندارهای و جرایمی تعریف و قانون شود که چه تجار و چه صادر کننده کالا جراُت تخطی و ورود کالای نا مرغوب به کشور را نداشته باشند. در کل این میخواستم که بگویم اقتصاد کلان میتواند در خدمت منافع،امنیت، وراه کار سیاستی باشد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس