کد خبر 1112868
تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵
«کلاهبرداری نیجریه‌ای» چیست؟

سودجویان با استفاده از روش های مختلف مهندسی اجتماعی تا حد ممکن از قربانی اخاذی کرده و پس از اینکه کاربر متوجه کلاهبرداری می‌شود ارتباط خود را قطع می‌کنند.

به گزارش مشرق، سرهنگ علی‌محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا، به شگرد دیگری از کلاهبرداری سایبری اشاره و اظهار داشت: یکی از روش‌های رایج کلاهبرداری در فضای سایبری موسوم به کلاهبرداری نیجریه‌ای است.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا تصریح کرد: در این روش کلاهبرداران با ارسال ایمیل یا پیام به فرد مورد نظر و جعل عناوینی همچون تاجر ورشکسته، شاهزاده مخلوع، وکیل خانواده‌ای که بزرگ آن خانواده فوت کرده یا حتی به عنوان برنده شدن در یک لاتاری یا قرعه‌کشی و بخت‌آزمایی سعی در فریب کاربران و اخاذی از آنها می‌کنند.

بیشتر بخوانید:

وی گفت:در همه روش‌ها کلاهبرداران پس از جلب اعتماد کاربران می‌گویند جهت دریافت جایزه یا سهم بردن از ارث باید مبالغی را تحت عنوان هزینه مالیاتی و بانکی و ... پرداخت کنند؛ حتی در جهت متقاعد کردن افراد مدارک مختلفی مثل چک در وجه آنها صادر می‌کنند که البته آنها جعلی است.

سرهنگ رجبی خاطرنشان کرد: سودجویان با استفاده از روش های مختلف مهندسی اجتماعی تا حد ممکن از قربانی اخاذی کرده و پس از اینکه کاربر متوجه کلاهبرداری می‌شود ارتباط خود را قطع می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: افراد باید از اعتماد بیجا خودداری کرده و از واریز وجه و در اختیار گذاشتن اطلاعات بانکی خود برای افراد غیر بپرهیزند.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • حسين DE ۲۳:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۰
    1 6
    اين روشهاى كلاهبردارى تماماً از اروپاى كثيف به ايران و ساير كشورها منتقل شده است،حدود ده سال پيش يكى از دوستان من نامه اى از طريق پست دريافت ميكند و فرستنده نامه خطاب بوى نوشته بود كه شخص ثروتمندى در اسپانيا فوت كرده و ورثه اى ندارد و از آنجا كه نام فاميلى وى مشابه نام فاميلى شماست ما ميتوانيم با گرفتن وكيل شما را بعنوان ورثه مرحوم معرفى كرده و شما از ثروت متوفى بهره مند شويد،دوست من از من نظر خواهى كرد ومن بلافاصله گفتم برو پيش پليس و نامه را هم نشان بده ،همين كار صورت گرفت و پليس بطور مشروح بوى توضيح داده بود كه اين جريان يك جريان كلاهبردارى بين المللى است و يكى از بزرگترين مشغله هاى پليس اينترپل كه اكثرا" در برابر آنها ناموفق بوده،در هر حال اين تجربه شخصى من بود و يك هشدار به هموطنان عزيز كه فوق العاده مراقب باشيد تا فريب اين شيادان كلاهبردار را نخوريد،در صورت دريافت چنين نامه هائى و يا موارد مشابه لطفاً بلافاصله با پليس تماس گرفته و آنها را در جريان بگذاريد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس