حجت‌الاسلام رئیسی در دیدار با طیب‌نیا گفت: به دلیل ذهنیت‌های نادرست در مورد ثروت آستان قدس توقعات و درخواست‌های زیادی از این نهاد وجود دارد.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، تولیت آستان قدس رضوی در دیدار وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: اجرای جدی و گسترده سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، بهترین شیوه کمک‌رسانی به مستضعفان و محرومان جامعه است.
 
حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در این دیدار که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد، با اشاره به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب در منشور هفت‌گانه آستان قدس رضوی به موضوع رفع فقر و محرومیت و رسیدگی به امور زائران و مجاوران گفت: سعی داریم سرمایه گذاری ها را به سمت زائران و رسیدگی به امور محرومان و مستضعفان جهت دهیم.

وی تصریح کرد: دولت می‌تواند در مواردی همچون تسهیل ایاب و ذهاب زائران به مشهد مقدس، تشرف دانشجویان، ایجاد زائرسراها، ساخت بیمارستان‌ها در اطراف حرم مطهر و سایر خدمات اجتماعی که فواید مستقیم برای زائران و مجاوران دارد، مشارکت کند.

عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان با بیان اینکه از یک‌هزار سال قبل تاکنون بنیان فعالیت های آستان قدس رضوی بر وقف و نذر استوار بوده است، گفت: واقفان عمده آستان قدس رضوی در دهه‌ها و سده‌های قبل، املاک گسترده ای را بر این آستان مقدس وقف کرده‌اند، اما در حال حاضر مالکانی که توانایی وقف های عمده داشته باشند، کم شده اند؛ لذا اگر نگاهی به نمودار موقوفات در قرون اخیر داشته باشیم، خواهیم دید که سیر موقوفات نزولی است.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان این مطلب که علاقه‌مند هستیم حقیقت وضع مالی آستان قدس رضوی را شفاف‌سازی کنیم، گفت: به دلیل ذهنیت‌های نادرست در مورد ثروت آستان قدس رضوی در میان عوام و حتی خواص، توقعات و درخواست‌های زیادی از این نهاد وجود دارد که خوب است حداقل خواص وضعیت مالی ما را بدانند.

رئیسی ادامه داد: اگر چه آستان قدس رضوی ظرفیتی عظیم از سرمایه‌ها و امکانات را در اختیار دارد که بی‌بدیل به حساب می‌آید، اما واقعیت این است که این مجموعه در حال حاضر از سرمایه استفاده می‌کند.

نماینده مردم خراسان جنوبی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه بعضی از مناطق استان خراسان جنوبی به دلیل کاهش نزولات آسمانی دارای وضعیت معیشتی سختی هستند، تأکید کرد: آنچه می‌تواند از فقر و محرومیت این مناطق گره‌گشایی کند، اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که می‌تواند منشأ ایجاد اشتغال، رونق کسب و کار، امیدآفرینی و رفع مشکلات باشد.

در این دیدار دکتر علی طیب‌نیا، وزیر امور اقتصاد و دارایی نیز گفت: سمت و سویی که تولیت آستان قدس رضوی برای شفاف‌سازی و مدیریت انتخاب کرده‌اند، منطقی و موجب اصلاح ذهنیت‌ها است.

وی با اشاره به بدهی دولت به آستان قدس رضوی گفت: سامانه بدهی‌های دولت را راه‌اندازی کرده‌ایم و تلاش داریم با فروش اوراق اسلامی امکان پرداخت سود اوراق را به طلبکاران فراهم کنیم.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
    0 0
    جناب اقاي رئيسي از واژه اقتصاد مقاومتي كه جايگزين اقتصاد اسلامي يا اقتصاد مقاومت اسلامي كردن جايز نيست يعني قانون اسلامي در اقتصاد عاجز است و قانون اساسي را زير سوال ميبرد اين واژه را كه به خورد ما داده اند خواهشمندم قدري بيشتر روي ان بينديشيد اين يك شعار انحرافي است
  • ۲۱:۰۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
    0 0
    هزینه از محل سرمایه یعنی نا کارآمدی مدیریت هیچ بحثی هم نداره
  • ۲۲:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۸
    0 1
    دولت با این همه درآمد که در کره جنوبی فقط دو میلیارد دلار یرمایه گذاری کرد به چه حقی به خود اجازه می دهند به خرائن امام رضا دست درازی کنند جلوی مدیران دزد خود را بگیرند با اموال امام رضا چه کار دارند در زمان خاتمی هم بارها قصد چنگ اندازی به نذورات اهدایی به حرم امام رضا را داشتند که متولی مرحوم آن تو دهنی جانانه ایی به دهان آنها و یاوه گویان زدند حالا چه شده که تولیت را توانسته اند سر کیسه کنند همگی را به خداوند بزرگ واگذار می کنیم ولی صبر مردم در این مورد حدی دارد با مقدسات بازی نکنید
  • ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۹
    0 1
    جوسازی های زیادی علیه آستان است. دزدهای سرگردنه اینگونه جا انداخته اند که پولهای حرم خیلی خیلی زیاد است هدفشان مخالفت مردم با دین و راه حق است گار شما تولیت محترم درست است. شفا سازی کاری درست است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس