کد خبر 368050
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۳

رئیس جمهور کشورمان گفت: مهار تورم مقطعی مفید نیست و اگر تورم مهار نشود، ثبات و رونق اقتصادی ایجاد نمی‌شود.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام حسن روحانی دقایقی پیش در جلسه توسعه و سرمایه‌گذاران استان گلستان که در تالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزاری شد، اظهار داشت: مهار تورم در مراحل بعدی دشوار است، اما تصمیم دولت تداوم این روند خواهد بود.

وی با بیان اینکه دولت تورم را به صورت مستمر و کاهنده پیش می‌برد، ادامه داد: میزان تورم سال 93 پایین‌تر از سال‌های گذشته خواهد بود و این روند در سال‌های آینده ادامه پیدا خواهد کرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه سرعت تورم باید مهار شود، خاطرنشان کرد: اعلام نرخ تورم همواره با واقعیت و احتیاط بوده و امروز تورم کشور 17 درصد است که تا پایان سال این میزان کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی در زمینه تورم کاملا روشن است گفت: بر این اساس می‌دانیم که بودجه را باید بر چه مبنایی ببندیم و برای همین ثبات و اعتماد در جامعه به وجود می‌آید.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه دولت با رکود مبارزه کرده است خاطر‌نشان کرد: خیلی‌ها بر این باور بودند که همزمان نمی‌توان رونق اقتصادی را ایجاد و تورم را مهار کرد اما در بسیاری ‌از بخش‌ها از رکود عبور کردیم و اکنون در گام‌های اولیه رونق اقتصادی قرار داریم.

روحانی با بیان اینکه دولت در سه ماهه اول امسال در مقایسه با سال گذشته موفق عمل کرده است گفت:‌ رشد ما امسال در رونق اقتصادی مثبت خواهد بود و این اعتمادی است که در جامعه ایجاد شده و تداوم خواهد داشت.

وی در خصوص روابط خارجی کشور اظهار کرد: شرایط ایران در روابط خارجی ایران نسبت به جهان روزبه‌روز بهتر می‌شود از این رو دولت مصمم است با کشورهایی که تنش داشته آنها را کاهش دهد و ما نمی‌خواهیم این فاصله‌ها باقی بماند.

رئیس جمهور ادامه داد: با کشورهایی نظیر آذربایجان، ترکمنستان، تاجکستان، ازبکستان، روسیه و گرجستان که ‌روابطمان خوب بوده در راستای بهبود این روابط گام برمی‌داریم.

وی با بیان اینکه روابط ایران با کشورهای همسایه و جهان کاهش تنش است گفت:‌ این مسئله هیچ ارتباطی به اینکه دست از اصول انقلاب و اسلام برداشته‌ایم ندارد همه می‌توانیم اسلام و انقلاب، اصول و آرمان‌ها را حفظ کنیم و با دنیا نیز در ارتباط ‌باشیم.

رئیس جمهور ادامه داد: اکنون با برخی کشورهای منطقه نسبت به سوریه و عراق اختلاف نظر داریم البته لازم نیست همه جا نظرمان واحد باشد مگر در منطقه گلستان چه شیعه و سنی با یکدیگر زندگی می‌کنند اتفاق نظر وجود ندارد.

روحانی با بیان اینکه ما به عنوان یک خانواده در ایران در کنار هم باید زندگی کنیم، افزود:‌ اختلاف‌نظر گروه‌ها و جناح‌های سیاسی اشکالی ندارد و معنای این مسئله دعوا، نزاع، جبهه‌گیری و شمشیر کشیدن به روی یکدیگر نیست.

وی با تاکید بر اینکه باید آستانه تحمل را در زندگی بالا ببریم گفت:‌ در زندگی اجتماعی، سیاسی، منطقه‌ای و جهان باید آرمان‌ها و اعتقادات را حفظ کرده و آستانه تحمل را بالا ببریم این کار روش بزرگان دین بوده و باید این مسیر را طی کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشور در حال گذار از یک اقتصاد دولتی به سمت اقتصاد غیر‌دولتی است یادآور شد: برای این کار دولت باید گام‌های مهمی را بردارد.

روحانی بر لزوم آمادگی بخش خصوصی تاکید کرد و گفت:‌ بخش خصوصی باید گام‌های مهمی در جامعه بردارد که نتیجه آن منجر به آبادانی، توسعه و اشتغال در کشور باشد.

وی بیان داشت سرمایه کارآفرینان باید در حدی به رشد شکوفایی برسد که مایه تشویق آنها برای ادامه کار باشد.

روحانی، ایران را مملو از جاذبه های فراوان دانست و گفت: سال گذشته که به دائوس رفتیم سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف منتظر شرایط نو برای ورود به ایران شدند.

رئیس جمهور ادامه داد: ایران یک کشور بکر در منطقه و جهان برای سرمایه‌گذاری برای فعالیت اقتصادی است؛ در نیویورک نیز سرمایه‌گذاران آمریکایی و ایرانی مشتاق به حضور در ایران بودند.

روحانی با بیان اینکه مرزهای سیاسی برای بحث اقتصادی معنا ندارد، چنین توضیح داد: سرمایه راه و رسم خودش را دارد و همانند ابزاری است که وقتی به زمین مستعد می‌رسد می‌بارد و زمانی که به کویر می‌رسد از آن عبور می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه دولت اقدامات فراوانی در بخش‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی داشته است، یادآور شد:‌ وقتی شرایط بهداشت و درمان را بهتر می‌کنیم، منابع تولید گاز و نفت افزایش می‌یابد، به عنوان مثال وقتی راه‌آهن متصل به شمال و جنوب را راه‌اندازی می‌کنیم، اینها به معنای این است که در کشور جاذبه ایجاد شده است.

رئیس جمهور کشورمان عنوان داشت:‌ دولت در 15 ماه تمام تلاشش این بود که در بازار، امید و ثبات ایجاد کند؛ یعنی اینکه آینده روشن و شفاف باشد.

روحانی با اشاره به طرح‌های نیمه‌کاره از دولت‌های گذشته، گفت: کارشناسان معتقدند که این طرح‌ها نباید ادامه یابد، اما دولت اعتقاد دارد آنجا که منافع مردم در میان است ناچار هستیم ادامه دهیم، برای اینکه مردم به دولت اعتماد داشته باشند.

وی تشریح کرد: اگر دولتی عهدی داده، دولت بعدی باید متعهد باشد و آن ادامه دهد؛ ما همانند یک واحدی هستیم که باید به تعهداتمان عمل کنیم.

رئیس جمهور، اعتماد مردم به دولت و اعتماد دولت به مردم را بزرگترین سرمایه عنوان کرد و افزود: اعتماد میان دولت و مردم بالاترین سرمایه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس