متأسفانه دولت محترم در تحقق بخشی از وعده‌های خود، مخصوصا در عرصه اقتصاد و اشتغال ناکام بوده است. سایه‌نشینان با معرفی گزینه‌هایی که از رأی عدم اعتماد نمایندگان به آنها اطمینان دارند، تصویری دروغین از تقابل مجلس با دولت ارائه می‌کنند و از این طریق ناکامی‌ها و کم‌کاری‌های خود را به کارشکنی مجلس! نسبت می‌دهند.

به گزارش مشرق، حسین شریعتمداری در یادداشتی به تحلیل چرایی عدم رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی پرداخت و نوشت: شاید این برداشت بدبینانه تلقی شود که برخی از مشاوران سایه‌نشین رئیس‌جمهور محترم گزینه‌هایی را برای تصدی وزارت علوم به مجلس پیشنهاد می‌کنند که پیشاپیش از رأی عدم اعتماد نمایندگان مردم به آنها اطمینان کامل داشته باشند! ولی شواهد و دلایل غیرقابل انکار و فراوانی را می‌توان آدرس داد که از این واقعیت تلخ و مرموز حکایت می‌کنند. اما چرا؟!  و آنان از این بازی غیرمسئولانه چه مقصود و منظوری را دنبال می‌کنند؟! بخوانید؛
1- برخی از دولتمردان، روزنامه‌های زنجیره‌ای و اصحاب فتنه در هماهنگی با رسانه‌های بیگانه در این توهم می‌دمند که مجلس، سر ناسازگاری با دولت را دارد! و متأسفانه رئیس‌جمهور محترم نیز با اظهارنظرهایی نظیر اینکه؛ «نمایندگان سهم‌خواهی می‌کنند»! یا «اگر 10نفر دیگر را هم مجلس رد کند باز افرادی مشابه همان‌ها را معرفی می‌کنیم»! و... به این توهم  دامن می‌زنند.
این توهم‌پراکنی در حالی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی علی‌رغم اختلاف سلیقه سیاسی اکثریت آنان با دولت، گزینه‌های معرفی شده برای وزارتخانه‌های مختلف را با رأی بالا به کابینه فرستاده‌اند. تا آنجا که به عنوان مثال، 274 رأی موافق آقای دکتر طیب‌نیا وزیر اقتصاد در طول حیات مجلس شورای اسلامی بی‌سابقه بوده است و یا جناب دکتر هاشمی وزیر بهداشت با 260 رأی موافق که در شمار کم‌سابقه‌ترین رأی‌اعتماد است به وزارت بهداشت رفت و همین مجلس با وجود تردیدهایی که درباره آقای فرجی‌دانا داشت، بعد از تعهد ایشان به حفظ مرزبندی با اصحاب فتنه آمریکایی اسرائیلی 88 - که متأسفانه به آن پایبند نماند- وی را با 159‌رأی موافق مورد اعتماد قرار داد. آقای علی جنتی با 234 رأی موافق، آقای علی‌اصغر فانی با 185 رأی موافق، آقای گودرزی با 199 رأی موافق و... به کابینه رفتند. آیا این برخورد نمایندگان مجلس نشانه تلاش و عزم جزم آنان برای همکاری و همراهی با دولت نیست؟!
طی یکسال و چند ماه گذشته، بارها شاهد بوده‌ایم که نمایندگان مجلس نسبت به عملکرد برخی از وزرا، پرسش‌ها و تردید‌های جدی داشته‌اند و در پاره‌ای از موارد این پرسش‌ها مطابق قانون «سوال ملی» تلقی می‌شده‌اند. ولی توضیحات وزیران در کمیسیون‌ها را بی‌آن که در مواردی واقعا قانع شده باشند، با تسامح پذیرفته و برای کمک به دولت از طرح آن در جلسه علنی خودداری کرده‌اند. اکنون باید پرسید؛ غیر از نمونه‌های یاد شده که تمامی آنها از همراهی و همدلی مجلس با دولت حکایت می‌کند، کدام نمونه را می‌توان آدرس داد که حاکی از سنگ‌اندازی نمایندگان مردم پیش‌پای دولت باشد؟!
البته نمونه‌هایی از نادیده گرفتن حق و جایگاه قانونی مجلس از سوی دولت را شاهد بوده‌ایم که از آن میان تنها به یک مورد اشاره می‌کنیم و باقی می‌گذاریم و می‌گذریم، آقای روحانی بعد از رأی عدم اعتماد نمایندگان مجلس به آقای نیلی احمد‌آبادی، در صفحه «توئیتر» خود نوشت «افکارعمومی قضاوت خواهد کرد، افکارعمومی ملت ما نه فاصله‌ را می‌پسندد و نه خدای نکرده لجبازی را»! و این پرسش منطقی و قانونی را بی‌پاسخ گذاشت که مگر نمایندگان مجلس برخاسته از رأی ملت نیستند؟ و یا مگر مطابق قانون‌اساسی، حضور وزراء در کابینه مشروط به رأی اعتماد آنان نیست؟ و مگر نه این که به قول حضرت امام(ره) «مجلس در رأس امور‌است» «مجلس عصاره فضائل ملت است» و...
2- به یقین جناب آقای دکتر روحانی به عنوان یک سیاستمدار حقوقدان و سرد و گرم چشیده می‌دانند که فتنه آمریکایی-اسرائیلی 88 «خط قرمز» نظام است و مطابق اسناد غیرقابل انکار موجود، اصحاب و عوامل فتنه یاد شده تحت حمایت بی‌پرده مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس در پی براندازی نظام بوده‌اند و ایشان، خود بارها بر این واقعیت نفرت‌انگیز تاکید ورزیده‌اند. از این روی بسیار بدیهی و به آسانی قابل پیش‌بینی بوده و هست که گزینه‌های دست‌اندرکار فتنه فقط هنگامی می‌توانند از مجلس رأی اعتماد بگیرند که نمایندگان ملت به اسلام و انقلاب و نظام و خواست به صراحت اعلام شده مردم پشت کرده باشند. تعیین میزان و سطح وابستگی گزینه‌ها به فتنه 88 بر عهده مراجع قضایی است ولی همین اندازه که یک گزینه آلوده به فتنه باشد، نمی‌تواند برای تصدی جایگاه حساس و سرنوشت‌ساز وزارت علوم مورد اعتماد مردم و نمایندگان آنها قرار گیرد. می‌فرمایند؛ توبه کرده‌اند! خب! چرا باید از توبه‌کرده‌ها استفاده شود؟ می‌گویند؛ حضور و فعالیت آنها در فتنه 88 قابل تردید است! بر فرض قبول، کدام عقل‌سلیم حکم می‌کند که اداره یک وزارتخانه حساس به گزینه مورد تردید سپرده شود؟! وزارتخانه که آزمایشگاه نیست! هست؟! باید به نمایندگان مردم حق داد که روزه شک‌دار نگیرند! می‌فرمایند؛ از ماهیت واقعی فتنه بی‌خبر بوده و فریب خورده‌اند؟ خب! چگونه انتظار دارید وزارت علوم تحت مدیریت کسانی قرار بگیرد که درک آنان نسبت به ماهیت واقعی فتنه88 از درک مردم عادی کوچه و بازار پائین‌تر بوده است؟! و اساسا کسانی که به علت نداشتن بصیرت، فریب‌ خورده و - برخی از آنان- بی‌آن که بخواهند در خدمت دشمنان اسلام و انقلاب و مردم درآمده‌اند، از کجا معلوم که باز هم در موارد مشابه فریب نخورند؟! و... سایه‌نشینان دولت محترم از تمامی موارد فوق آگاهی کامل داشته و دارند، از این روی باید گفت اطمینان داشته‌اند که گزینه‌های معرفی شده آنها نمی‌توانند از نمایندگان مردم رأی اعتماد بگیرند، بنابراین جای این سوال است که با چه انگیزه‌ای و برای چه منظوری در پی رأی عدم اعتماد مجلس بوده‌اند؟!
همین جا باید به نمونه‌هایی از تلاش جانبی و حاشیه‌ای برخی از دولتمردان اشاره کرد که نشان می‌دهد با هدف ترغیب نمایندگان به رأی عدم اعتماد صورت پذیرفته است. نظیر، اظهارات اهانت‌آمیز آقای آشنا مشاور فرهنگی رئیس‌جمهور علیه نمایندگان مجلس که دقیقا یک روز قبل از جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی مطرح شده بود و یا اظهارات آقای ترکان، مشاور دیگر رئیس‌جمهور محترم که توان رقابت صنعتی ایرانیان با بیگانگان را در حد و اندازه، پخت قرمه سبزی و آبگوشت بُزباش ارزیابی کرده بود! بدیهی است  وقتی مشاور رئیس‌جمهور درباره توانمندی صنعتی کشور اینگونه قضاوت می‌کند،  باید به  نمایندگان مردم حق داد که به برنامه‌های ارائه شده برای پیشرفت علمی کشور با تردید نگاه کنند! اگر مشاوران رئیس‌جمهور محترم نتیجه منطقی و طبیعی اظهارات خود را نمی‌دانند، در جایگاه مشاور رئیس‌جمهور چه می‌کنند؟! اگر می‌دانند، آیا نباید احتمال داد که منظور آنان پیشگیری از رأی اعتماد مجلس به گزینه‌های پیشنهادی است؟!
شواهد یاد شده - که فقط اندکی از بسیارهاست- تردیدی باقی نمی‌گذارد و یا دستکم، این احتمال را در مقیاس گسترده‌ای قوت می‌بخشد که گزینه‌های پیشنهادی با این انتظار و اطمینان معرفی شده بودند که نتوانند از مجلس رأی اعتماد بگیرند، به بیان دیگر، سایه‌نشینان یاد شده در دولت با رأی عدم‌اعتماد مجلس به مطلوب خود رسیده‌اند! اما، چرا؟!
3- پاسخ به این سوال که در صدر یادداشت پیش روی نیز به آن اشاره شده است، را در چند محور می‌توان پی‌گرفت.
الف: فتنه‌گران طی دو دهه گذشته نشان داده‌اند که دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور را «آشفته» و «در تب و تاب» می‌پسندند آنان از سال 78 تاکنون این خط دشمن‌پسند را با حمایت آشکار دشمنان بیرونی که بارها به اسناد مکتوب آن اشاره داشته‌ایم، دنبال کرده‌اند - این اسناد در آینده‌ای نزدیک به صورت کتاب منتشر خواهد شد- بنابراین، با معرفی گزینه‌های غیرقابل اعتماد و بی‌وزیر ماندن وزارت علوم، همراه با تبلیغات گسترده و هماهنگ داخلی و خارجی، همان مقصود را دنبال می‌کنند. مقصودی که سامان گرفتن وزارت علوم مانع آن خواهد بود.
ب:مدعیان اصلاحات بارها به صراحت اعلام کرده‌اند که دولت آقای روحانی را «رحم اجاره‌ای»! می‌دانند، از این روی در پی‌گیری اهداف انحرافی خود کمترین دغدغه‌ای نسبت به تضعیف دولت محترم ندارند بلکه همزمان با تضعیف دولت آقای روحانی، دوران اصلاحات و سازندگی را بزک کرده و به زعم خویش با عنوان آلترناتیو مطلوب معرفی می‌کنند.
ج: متأسفانه دولت محترم در تحقق بخشی از وعده‌های خود، مخصوصا در عرصه اقتصاد و اشتغال ناکام بوده است. سایه‌نشینان با معرفی گزینه‌هایی که از رأی عدم اعتماد نمایندگان به آنها اطمینان دارند، تصویری دروغین از تقابل مجلس با دولت ارائه می‌کنند و از این طریق ناکامی‌ها و کم‌کاری‌های خود را به کارشکنی مجلس! نسبت می‌دهند و... موارد دیگری که به بعد موکول می‌کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 48
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 22
  • حسین ۰۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    سردار سخن مثل همیشه خوب حواس ما رو جمع و جور کرد . فقط منصفانه تر این بود که در تقابل به مراتب شدیدتر آقای احمدی نژاد با مجلس هم این چنین محکم و مستدل از مجلس دفاع میکرد . البته صحبت از اقای روحانی و اقای احمدی نژاد است مگرنه جریان انحرافی هر دو دولت از یک قماش هستند هر چند با دو گفتمان.
  • ۰۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    عشقی منی حاج حسین
  • ۰۶:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    دولت باید هوشیار باشد بیش از این با نفوزفتنه گران جاگاهش تضعیف نشود حیف روحانی که عنانرا دست تندرو هادادهاست
  • رضا ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    یک سوال: جمله "حسین شریعتمداری در یادداشتی به تحلیل چرایی عدم رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی پرداخت" دقیقا یعنی چی؟ اگر یادداشت بوده پس چرا منتشر میشه و اگر نامه و یا مقاله بوده چرا شما میگید یادداشت؟ هر یادداشتی که نباید منتشر بشه که! شاید چرک نویس بوده؟! در ضمن به نظر من مجلس باید رای اعتماد بده چرا که وزارت همونطور روی هواست! به قول یک آقایی: بعضی از مجلسی ها میخواهند خودشان برای وزارت وزیر انتخاب کنند! یادش بخیر دولت قبلی چه کرد با این مجلس؟! یکشنبه سیاه و ...
  • علی ۰۸:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    احسنت .
  • ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    منطقي ، مستدل و متين مثل هميشه
  • ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    تحلیل احتیاج به تخصص داره . تحصیلات این آقا چیه که راجع به کل مسائل اجتماعی سیاسی اخلاقی دینی اقتصادی نظر میده ؟
  • کارمند ۰۹:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    کلا خبرنگاران اینجوری اند درباره همه چیز نظر میدهند....
  • ۰۹:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    تحصیلات نداره یه روزینامه نویسه
  • افرا ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    جناب آقاي شريعتمداري . كاملا به خاطر داريم بعد از انتخابات رياست جمهوري گفتيد آقاي عارف كانديداي اصلاح طلبان بود و با انتخاب آقاي روحاني جريان اصول گرايي پيروز شده است. خب اين شما و اين هم رئيس جمهور اصول گرايتان
  • ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    عدم پیروزی عارف = پیروزی اصول گرایان اصلاح طلبان سرشان کلاه رفته هنوز درک نکرده اند و متوجه نیستند که بازی خورده اند
  • علی ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    اصلاً آقای شریعتمداری صلاحیت نظریه پردازی ندارد و همیشه یکطرفه قضاوت می کنند و همه چیزی را به آمریکا ربط می دهند
  • ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    4تا دروغ با هم تو یه جمله؟؟؟
  • ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    تا ناکامی رو چی تفسیر کنیم، یادمون هست که 2 سال پیش قیمتها از صبح تا شب 2 برابر میشدند ولی قیمت نفت ماشالله 110 کمتر نمیشد، تحریمها هم اینقدر شدید نبود
  • صدیق ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    نیاز به تحصیلات نیست مهم اینه که چشم وگوش باز باشه به عقیده من امروزه هرشخص باید توانایی این رو داشته باشه که مسائل پیرامون خود رو تجزیه وتحلیل بکنه واگاهی پیدا کنه واین هم نیاز به تحصیلات نداره شناخت لازمه..
  • sadegh ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    احسنت
  • محمدي ۰۹:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    يادداشت و سر مقاله و متن و نامه براي اگاهي امثال آقا رضاست كه بخواند و با بصيرت نظر بدهد. دولت نشان داد مي تواند وزيراني معتدل و با تدبير چون وزير اقتصاد و وزير بهداشت معرفي كند و از مجلس همراه راي بگيرد ،اين مشاوران هستند كه سوخت و ساز انتخابات هاي آتي را از بلا وزير بودن عرصه توليد علم ،جويا هستند.
  • ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    میزان رای ملت است
  • ناشناس ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    درود بر حاج حسین شریعتمداری سردار قلم .
  • ناشناس ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    تحلیل کاملا" صحیح است دولت بدلیل موفق نبودن در حل تورم و رکود و بیکاری بدنبال این است که ناکارآمدی خود را به گردن مجلس بیندازد !
  • ناشناس ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    خط قرمز فتنه مورد تاکید مقام معظم رهبری باید ملاک دولت برای معرفی افراد برای کابینه باشد.
  • ناشناس ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    حاج حسین زنده و پاینده باشی که آنچه جوان در آینه بیند شما در خشت خام بینی.
  • ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    تو چه تخصصی داری که درباره ایشون نظر میدی؟
  • ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    حالا مثلا امثال شما که درباره همه چیز از رنگ موی اشتون گرفته تا متهمین دستگیرنشده اسیدپاشی توی وزارت حدسیات فیس بوک نظر میدید تخصص دارید؟؟ در ضمن در مسائل عام سیاسی، اجتماعی و اقتصادی هر کسی می تونه در حد خودش صاحب نظر باشه، چه برسه یه کسی که سال ها عمر خودش رو صرف نوشتن و خبرنگاری کرده.
  • ۱۱:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    حالا مثلا میخواستی با این حرف بگی حق با دولته؟؟ دوست عزیزم مجلس هم با رای ملت مشخص میشه
  • محمد ۱۱:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    این بنده خدا هم فقط تحلیل میکنه وبس . حالا غلط ودرست با خداست ...... از این تحلیل گرها در این مملکت فراوانند . محللند
  • ناشناس ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    حاج حسین مچکریمممم.
  • ۱۱:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    اینا می خواستن مجلس را در منظر افکار عمومی بی آبرو کنن که در انتخابات آتی بهره اش را ببرن که بردن - تمام
  • امانی ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    لااقل از محاسن ظاهری تون در بیان این همه افترا و تهمت خجالت بکشید . اگر تابع ولایتید اخلاق رو در سیاست ورزی!!! خودنشون بدید . البته میدونم این کارا بهتون نمیاد!!!
  • ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    كجاش دروغ بود؟ صادق جان
  • ۱۳:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    به فرض كه حرف شما درست ولي انقدر مقالاتش اثر گذاره كه شما رو واداركرده اينطوري اظهار نظر كني ! اينطور نيست ؟
  • ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    محمد جان مگه اقايون از روز اول نگفتند كه خزانه خالي است و فلان و بهمان .؟ پس چرا هنوز دارن به ثروتمندان يارانه ميدن ؟؟؟؟؟؟؟
  • ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    سردار قلم سردار شعور سردار تک تیرانداز اسلام سردار نکته بین سردار رسوا کننده منافقین سردار مدافع حریم ولایت
  • ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    اينو بگو !اگه مجلس ششم بود الان مجلس عصاره ملت بود اما الان رئيس جمهور عصاره ملته نه مجلس فعلي .
  • ۱۳:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    علی جان۰۹:۴۳ تو و ...نمیفهمی بگذار افراد فهیم همچون سردار حاج حسین راهنماییت کنند دستتان را از گوش بردارید قران فرموده الَّذِينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولَئِكَ الَّذِينَ هَدَاهُمُ اللَّهُ وَأُولَئِكَ هُمْ أُولُو الْأَلْبَابِ به سخن گوش فرامي‏دهند و بهترين آن را پيروي مي‏كنند اينانند كه خدايشان راه نموده و اينانند همان خردمندان
  • ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    اصلا آقای شریعتمداری هیچگاه نظریه پردازی نکرده است و ادعای آنرا هم ندارد. ایشان یک روزنامه نویس است و خودش را هم در همین شغل می داند. ظاهرا شما اصلا نمی دانید که منظور از نظریه چیست؟ ایشان همه چیز را هم به آمریکا ربط نداده است. متاسفانه در مملکت ما کم نیستند که در باطن نوکری آمریکا را می کنند ولی در ظاهر تقدس نمایی و بعضی هم اصلاح گرایی.
  • ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    وزارت علوم ، تیول حضرات فکر روشن است که در اصلاح جمهوری اسلامی تابحال چنان سابقه درخشانی دارند که بر همه معلوم است. "مردم" یعنی آنهایی که در "متوسط و بالای شهر" زندگی می کنند این نکته را فهمیده اند. چرا "بقیه مردم" اینرا نمی فهمند؟
  • میثاق ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    بی سواد ها منفی دادند
  • ۱۴:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    ناشناس ۰۸:۵۶ خودمونیم به نظرم بیشتر از این ناراحتی که اطلاعات و دلایل کافی و مستند نداری تا جوابش را بدی! خب این راه حل داره بازم آفرین که توهین و تمسخر نکردی
  • ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    این تحریمهای "شدید" و خشن همگی بعد از فتنه 88 شروع شدند نه از خرداد 92 تازه بعضیا تا قبل خرداد 92 میگفتند ریشه مشکلات سوءمدیریت است چی شد که الان دست روی دست گذاشتند
  • ۱۵:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    انشاءالله در اسفند 94 نشان می دهیم واقعا چه کسی آبرو شده!!!!
  • ۱۵:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    ماشاءالله حاج حسین بتاز
  • ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    حاج حسين از يارانه هاي دولت قبلي به روزنامه كيهان بگو بگو بگو
  • ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    پس چی شد این وعده: "سانتریفوژها باید بچرخد چرخ زندگی مردم هم باید بچرخد"
  • ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    روحانی که می گفت ما نباید برای چینی ها اشتغال ایجاد کنیم. پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همه اش وعده انتخاباتی بود؟؟؟
  • ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۸
    0 0
    بازگشت عزت به پاسپورت ایرانی خخخخخخخخخخخخخخخخخ
  • ۱۱:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۳۰
    0 0
    ببخشید پروفسور !
  • ۱۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۳۰
    0 0
    دلیل نمیشه تمام بالا شهری ها عقل و شعور بالا هم داشته باشند ضمنا از جانب خودت حرف بزن دو زاری

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس