
به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از فارس ، سردار حسين سلامي جانشين فرمانده کل سپاه پاسداران پيش از ظهر امروز در آيين روز 12 بهمن در جمع مسئولان کشوري و لشگري استان بوشهر اظهار داشت: مصر لنگرگاه و قلب دنياي عرب است و مثل نگيني در دنياي عرب ميدرخشد و سلطنت پادشاهان بيکفايت موجب ظلم به مردم بيدار اين کشور شده است.
وي افزود: مردم اين کشور از مرگ حاکميت سلاطين در حال بازيابي حيات خود هستند.
جانشين فرمانده کل سپاه پاسداران تصريح کرد: همه الگوهايي که در انقلاب اسلامي ايجاد شد، در مصر در حال تکرار است.
سلامي بيان داشت: اگر مصر و حکومت مبارک سرنگون شود رژيم صهيونيستي هيچ تکيهگاهي ندارد و زنجيرهاي از تغييرات ايجاد ميشود.
وي عنوان داشت: در ميان اين گرفتاري آنچه که ظهر مييابد فرصت دوبارهاي براي شکوفايي انقلاب در بلاد اسلامي است.
جانشين فرمانده کل سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: جبهه اسلامي در حال پيوسته شدن به يکديگر است و موج بيداري در شرق و غرب اسلام مشاهده ميشود.
سلامي با بيان اينکه نظام اسلامي ايران امروز از هر زمان ديگري مقتدرتر است و بر دشمن مسلط هستيم، گفت: به شکرانه نعمتهاي الهي بهويژه انقلاب اسلامي بايد به حبلالمتين الهي چنگ بزنيم و راز پيروزي ما در اتکا به حبل متين و ولايت امر است.
وي با اشاره به نقش امام در پيروزي انقلاب اسلامي خاطرنشان کرد: امام بزرگترين امپراطوري جهان را با خفت فراري داد و با پشتوانه عظيم ملت آگاه و بپاخواسته حيات آمريکا در منطقه فرو ريخت.
جانشين فرمانده کل سپاه پاسداران اضافه کرد: در تمام صحنههاي نبرد ايران و قدرتهاي بزرگ جهاني پيروزي بهنام ملت بزرگ، قدرتمند و سرافراز ثبت شد.
سلامي گفت: امروز نفسهاي گرم ملت، انديشههاي امام و آگاهيبخشيهاي رهبر معظم انقلاب منبع جوشان حکمت الهي براي هدايت همه امت، افتخار اسلام، تجلي عظمت مسلمانان و نقطه اميد هستند.
وي افزود: مدل انقلاب اسلامي ايران به عنوان يک الگو و نسخه عزتآفريني و شکوهبخشي در حال تکرار در ساير بلاد اسلامي است.
جانشين فرمانده کل سپاه پاسداران خاطرنشان کرد: وقتي جهان ديد که ايران اسلامي توانست تسلط سياسي، اقتصادي آمريکا در ايران خاتمه يابد و از نبرد هشت ساله دنياي استکبار پيروز و مقتدر خارج شد درصدد برآمدند از اين الگوي تاريخي مسير جديدي را براي سرنوشت خود مهيا کنند.