کد خبر 1828455
تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۸
شورای رقابت برای پایان دادن به ابهامات قراردادهای خودرویی، خودروسازان داخلی را ملزم به تفکیک صریح قراردادهای «مشارکت در تولید» از «پیش‌فروش» کرد.

شورای رقابت برای پایان دادن به ابهامات قراردادهای خودرویی، خودروسازان داخلی را ملزم به تفکیک صریح قراردادهای «مشارکت در تولید» از «پیش‌فروش» کرد.

به گزارش مشرق؛ طبق بخشنامه جدید شورای رقابت که امروز یکشنبه چهارم مرداد منتشر شد، خودروسازان باید عدم شمولیت مصوبه ۴۷۳ در قراردادهای مشارکت را در متن قرارداد قید کنند تا از گمراهی خریداران جلوگیری شود.

خودروسازان اخیرا به‌جای عنوان «پیش‌فروش»، از عنوان «مشارکت در تولید» استفاده می‌کنند؛ در حالی که در هر دو مدل از مردم پول پیش‌پرداخت می‌گیرند.

این تشابه باعث شده خریداران تصور کنند که همان حمایت‌های قانونی پیش‌فروش شامل حال آن‌ها هم می‌شود.

حالا شورای رقابت اعلام کرده که خودروسازان حق ندارند مشتری را بی‌اطلاعی نگه دارند. بر اساس دستورالعمل جدید، شرکت‌های خودروساز باید در تمام فراخوان‌های ثبت‌نام و متن قراردادهایشان به صورت کاملاً واضح بنویسند که این قرارداد از نوع «مشارکت در تولید» است و شامل قوانین حمایتی مصوبه ۴۷۳ (که مخصوص پیش‌فروش است) نمی‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 5
  • در انتظار بررسی: 0
  • محمد IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    0 0
    واو اصلا با این حربه همه دوچار شوک شدن. از قیمت خودرو ها خبر دارین
  • IR ۰۰:۰۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۵
    0 0
    بنزین اگر گران شود خودرو بی ارزش خواهد شد
  • جهانی IR ۱۷:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۸
    0 0
    بخدا قسم هيچ دستی به‌ خودرو نزدم رفتم نمایندگی تعویضی روغن گفتن موتور خودرو از گارانتی خارج شده اول رفتم گفتن برو ۵۰۰۰هزار کیلومتر بیا من ۳۰۰۰هزارفتم از ترس بازم گارانتی قبول نکرد
  • IR ۲۰:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۲
    0 0
    شوک... عجب تهدیدی :)))
  • IR ۲۰:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۱
    0 0
    در بخش خودرو که میتونه موتور محرک کشور هم باشه بایستی بحث پلاک خودروها رو سپرد به استانها .وقتی شرکتهای کوچیک خودروهای کم مصرف تک سیلندر و دو سیلندر رو بیارن تو خط تولیدشون ،اولا مصرف بنزین خیلی میاد پایین دوما هزینه حمل مسافر و کالا هم خیلی کم میشه .من یادمه سال 87 وقتی به شهرهای چین میرفتم پر از خودروهای سواری و باری سه چرخ بود و بخش بزرگی از حمل و نقل شهری رو دوش همین خودروهای کم مصرف بود در سایر بخشهای صنعت هم باید دنبال راه حلهای ساده و مشکل گشا رفت به نحوی که کالاها یا قطعات وارداتی رو با فرموله سازی داخلی کرد ،که اگر صورت بگیره قطعا تولید داخلی میشه.بحث دیگه خریدهای کلان دولتیها و خصولتیهاست.خرید ماشین آلات و تجهیزاترو باید با مشابه های داعلی جایگزین کرد (ببینید گذشته از خروج ارز یک حجمه سنگین روانی داره یا تو این بحران دلار و.. ثبت نام خرید خودرو خارجی و.. واقعا رو مخه)

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس