به گزارش مشرق، سازمان عملیات تجارت دریایی بریتانیا (UKMTO) لحظاتی پیش در بیانیهای در شبکه اجتماعی «ایکس» از اصابت یک پرتابه ناشناس به یک فروند شناور در ۱۷ مایل دریایی شرق بندر دبّا در امارات متحده عربی خبر داد.
سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس در بیانیهای گزارش کرد فرمانده یک شناور گزارش میدهد که کشتی مورد اصابت یک پرتابه ناشناس قرار گرفته که باعث آسیب به سامانه سکان (دنده فرمان) شده است.

بنا بر گزارش، تمامی خدمه در سلامت کامل هستند. این حادثه هیچگونه اثر و پیامد زیستمحیطی در پی نداشته است.
این نهاد انگلیسی با اعلام این خبر بدون ارائه جزئیات، ادامه داد که مراجع ذیصلاح در حال بررسی موضوع هستند.
همچنین، به تمامی شناورها توصیه شده که با احتیاط تردد کرده و هرگونه فعالیت مشکوک را به UKMTO گزارش دهند.
بامداد امروز (سهشنبه)، سازمان عملیات دریایی انگلیس تایید کرد که گزارشهایی درباره حادثه امنیتی برای یک نفتکش در تنگه هرمز و نزدیکی عمان دریافت کرده است.
این سازمان در بیانیهای گفت که این نفتکش در حدود ۱۵ کیلومتری شرق شهرک «لیمه» مورد اصابت یک پرتابه نامشخص قرار گرفته و دچار آتشسوزی شد.





۱۲:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۳۰