کد خبر 1828729
تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۷
خاله نرگس

مجری کودک تلویزیون با همان خاله نرگس نام آشنایی است که به خاطر دفاع از وطن، تهدید به اسیدپاشی شده است.

به گزارش مشرق، در روزگاری که بسیاری از چهره‌های شاخص و سلبریتی‌ها، با کوچک‌ترین فشار یا تهدیدی، از موضع‌گیری‌های خود به ویژه دفاع از وطن عقب‌نشینی می‌کنند و در گفتگوهای مختلف، هراس از تبعات کلامشان را بازگو می‌کنند، روایت تکان‌دهنده‌ای از ایستادگی را منتشر می‌کنیم.

آزاده آل‌ ایوب، چهره‌ای که سال‌هاست در مسیر جانبداری از حق قدم برداشته، در گفتگویی صریح ، از پشت پرده‌ هزینه‌هایی سخن گفت که شاید بسیاری از صاحبان نام و آوازه، توان پرداخت آن را نداشته باشند.

تلویزیون , مدرسه شجره طیبه میناب , جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران ,



او که همواره تأکید کرده جانبداری‌اش نه برای جبهه‌ای خاص، بلکه برای «حق» در هر کجای جهان از غزه و لبنان و سوریه گرفته تا ایران بوده، در این‌گفتگو از مواجه شدن با تهدیدهای بی‌رحمانه پرده برداشت.
آل‌ ایوب با اشاره به اسناد موجود از این اتفاقات، از تهدید به «اسیدپاشی» تا رسیدن به مرحله‌ای که می‌گوید «از سایه خود می‌ترسم»، سخن گفت. او حتی از این هراس یاد کرد که مبادا روزی مانند ماکان، تحت فشار «آوار نابخردان و نامردان زمانه»، اثری از او باقی نماند.

تلویزیون , مدرسه شجره طیبه میناب , جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران ,


این‌مجری پیشین تلویزیونی کودک، با نگاهی به ریشه‌های این مسیر، تصریح کرد: من این مسیر را نه برای حکومت انتخاب کردم، نه برای منافع شخصی و نه از ترس اشقیا؛ نه برای به دست آوردن و نه برای از دست دادن. این انتخاب من، نه خیری در اولی دارد و نه شری در دومی.

آزاده آل‌ ایوب که سال‌هاست از برنامه‌های رسمی تلویزیونی دور مانده و حتی امسال از طریق سازمان صدا و سیما برای سفر اربعین اعزام نشده، بر ماهیت معنوی و قلبی حرکت خود تاکید دارد و می‌گوید با عبور از تمام زرق و برق‌های دنیوی، «به اباعبدالله (ع) گفتم من برای تلویزیون نمی‌آیم، برای خودِ خودت می‌آیم.»

او در پایان، برای کسانی که در اثر فشارهای اقتصادی یا فتنه‌ها از مسیر حق منحرف شده‌اند، دعا کرد و تاکید کرد ایستادگی‌اش فقط به یک دلیل است؛ این‌که رانت خوار مظلومیت حسین است.

تلویزیون , مدرسه شجره طیبه میناب , جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران ,


آزاده آل‌ایوب که امسال خود را برای سفر به سوی کربلا آماده می‌کند، بر این باور است که امام حسین (ع) هرگز اجازه نخواهد داد کسی که پای حقیقت ایستاده، سرافکنده شود، حتی اگر جهان در مقابل او قرار بگیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۱:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۵
    7 1
    خدا حفظت کنه انشالله
    • IR ۲۳:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۵
      3 1
      یک نفر بگه فایده شبکه های اجتماعی خارجی چیه توی این مملکت
  • IR ۲۱:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۵
    7 0
    خدایا پهلوی پرستان ورجوی پرستان و امریکا پرستان بیناموس ترین ادمای عالمن
  • IR ۲۲:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۵
    5 0
    این جانورهای وحشی باید شناسایی و بی سر و صدا روانه اقامتگاه ابدی عمو گراهام شان شوند. دستگاههای امنیتی چکار می کنند؟!
  • IR ۲۲:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۵
    2 0
    حالا معلوم شد چرا پرویز پرستویی بیچاره به غلط کردن افتاد!!!!!
  • پارسا IR ۲۲:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۵
    2 0
    خدا امسال همچین سلبریتی رو زیاد کنه تو دنیا
  • ...... IR ۲۲:۴۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۵
    3 0
    درد و بلات بخوره تو سر هرچی سلیطه و جیندرلا وطنی که دارن با چشما از گناه پر شده نگاه می‌کنن اجنبی به کسی رحم نمیکنه و دنبال منافع خودشون.باز هم طز ناشتا میدن
  • IR ۲۳:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۵
    3 0
    مرگ بر اسرائیل و آمریکا جنایتکار و صهیونیسم های سرتاسر جهان و پهلوی و مزدوران وطن فروش خائن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس