کد خبر 1829520
تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۵
ترامپ: به ایران ضربات سنگینی وارد می‌کنیم

رئیس‌جمهور آمریکا که از نرسیدن به اهدافش در جنگ علیه ملت ایران شدیدا خسته و ناامید و عصبانی است، بار دیگر گفت: به ایران ضربات سنگینی وارد می‌کنیم.

به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگو با فایننشال تایمز ضمن اظهارنظر درباره جنگ ایران، اوکراین و روابط واشنگتن با عربستان، از احتمال دستیابی به توافق هسته‌ای غیرنظامی با ریاض ابراز خوش‌بینی کرد.

ترامپ که از نرسیدن به اهدافش در جنگ علیه ملت ایران شدیدا خسته و ناامید و عصبانی است؛ گفت: ضربات سنگینی به ایران وارد خواهیم کرد.

ترامپ درباره جنگ اوکراین نیز گفت: به‌سادگی می‌خواهیم جنگ اوکراین با روسیه را پایان دهیم.

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین درباره احتمال صدور مجوز برای تولید موشک‌های رهگیر زمین‌به‌هوای پاتریوت در اوکراین گفت: هنوز تصمیمی در این زمینه اتخاذ نکرده است.

ترامپ با اشاره به بررسی این موضوع اظهار داشت: هنوز مشخص نیست واشنگتن مجوز تولید موشک‌های پاتریوت را به اوکراین خواهد داد یا خیر.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود نسبت به نهایی شدن توافق تاریخی همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای غیرنظامی میان آمریکا و عربستان سعودی ابراز خوش‌بینی کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • حسین میرشکاری IR ۰۹:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    2 0
    تو غلط می کنی به ایران ضربه بخواهی می زنی.انشالله امام رضا علیه السلام شما را زمین بزند. مرگ به نیرنگت.تو از بچه و کودک نمی گذری.تو‌ و همکار و دولت کثیفت اسرائیل کودک‌کشی.انشالله خون این شهیدان و کودکان ایران دامنتان را بگیرد.
  • IR ۱۰:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 0
    این سگ حرامزاده کله زرد دروغ گفتن و تهدید چیز دیگری بلدنیست
  • IR ۱۱:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 0
    او بعادت مؤلف می‌خواهد با ذکر غنی سازی عربستان دست ب تحریک ایران و تحمیل شرایط خودش بزند، قافل از این که این نوع بازی ها قدیمی شده. باید قبول کند بچه بازی را کنار بگذارد. با رفتن ب طرف عربستان هم خودش و هم اسرائیل را بزحمت می‌اندازد. بی اعتمادی اعراب ب ترامپ بیشتر از گذشته است زیرا آنها می‌دانند ترامپ برای نجات خود دارد مهره چینی میکند.
  • هادی CA ۱۱:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    1 0
    دوستانی که بر ادامه جنگ تاکید دارن یه سر برن خرمشهر رو ببینند که هنوز آثار جنگ بر پیکر شهر باقی مونده و نتونستند بعد از ۴۰ سال بازسازیش کنند پالایشگاه آبادان هنوز مال ۶۰ سال پیشه
    • میثم IR ۱۲:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
      0 0
      لطفا غرب زده غرب گدا زر نزن. ایران تنها راه نجاتش جنگ با اربابان تو است.
  • IR ۱۱:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 0
    ای سگ زرد که مثل سگ ازایران می‌ترسی یک ثانیه عمرت باقی باشدترورت میکنیم مطمئن باش اسم ایران که میاری ترس تمام وجودتون فرا می‌گیرد وتعدادی نیستی دربرابرایران دروووووود خدا واهل بیت به رزمندگان سپاه وارتش دست امام زما برسرشما ویارویاورتان عزیزان دلید جونمون فدای شما سپاهی وارتشی
  • IR ۱۱:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 0
    نتانیاهو دیروز پنج شنبه به اسراییل برگشته در نتیجه باید امشب و فردا شب سوی موشک ها را به سمت اسراییل بچرخانیم تا در صورت کوچک ترین اشتباهی از آمریکا اسراییل و نتنیاهوی مکار را به سزای اعمالشان برسانیم و طوری باید بزنیم که دیگر نتوانند بلند شوند
  • میثم IR ۱۱:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    0 0
    ترامپ جنایاتت در کشتن کودکان میناب و مردم شریف ایران را بی پاسخ نمی‌گذاریم. یک روز برسد دست ما ایرانیان به خاک آمریکا برسد. ولی ما آنجا برسیم مردم آمریکا را نمیکشیم ولی کاخ کثیف سفید و تمام شرکت های اسلحه سازی آمریکا و تمام نیروگاه های برق آمریکا و تمام پل های آمریکا و تمام زیرساخت های نظامی آمریکا را نابود میکنیم. تو غلط میکنی به ایران دوباره حمله کنی کثافت جنایتکار فاسد. اپستین زاده.
  • IR ۱۲:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۹
    1 0
    من حرفم به اون دسته از دشمنان خوش خیال ایرانه که فکر میکنن و خوش خیال هستند که رژیم ایران نهایت تا دو هفته یا دو سال دیگه سقوط می‌کند حالا حرف من به این خوش خیال ها اینه ،این جنگ دوساله نیست بلکه این جنگ ۴۷ ساله است نزدیک به نیم قرن گذشته ازش حالا شما نیم قرن دیگه بهش اضاف کنید .اینجی ایرانه ،اینجی واس ماست.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس