خروج دسته‌جمعی بیش از ۱۰۰ نظامی اسرائیلی از پادگان و کنار گذاشتن اسلحه‌ها

بیش از ۱۰۰ نظامی رژیم صهیونیستی دست به اعتصاب زده و با رها کردن سلاحشان پادگان سدی تیمان را ترک کردند.

به گزارش مشرق، بیش از ۱۰۰ نظامی گردان تسابار تیپ گیواتی (یکی از ۵ تیپ پیاده نظام ارتش) روز پنجشنبه با دست زدن به اعتصابی هماهنگ، پایگاه سدی تیمان را ترک کرده و سلاح خود را رها کردند و به خانه‌هایشان رفتند.

طبق گزارش رسانه «اسرائیل هیوم»، روز پنج‌شنبه در ارتش اسرائیل یک اتفاق غیرمعمول رخ داد: ده‌ها نفر از نیروها و تعدادی از فرماندهان یک گردان از تیپ «گیواتی» بدون مجوز، پادگان «سده تیمان» را ترک کردند و در عمل «غیبت غیرمجاز از خدمت» (AWOL) شدند.

گزارش می‌گوید این اقدام ظاهراً تا حدی هماهنگ‌شده بوده و آمار اولیه از مشارکت بیش از ۱۰۰ نفر حکایت دارد.

بر اساس جزئیات منتشرشده، ماجرا پس از یک درگیری لفظی و تنش با فرمانده گردان شدت گرفت؛ گفته می‌شود فرمانده، برخی تابلوهای نمادین و شعارهای روحیه‌بخش واحد را که برای نیروها اهمیت هویتی داشته، تخریب کرده است.

شاهدان می‌گویند نیروها هنگام خروج، فقط وسایل شخصی خود را برداشتند و سلاح‌ها و تجهیزات نظامی را جا گذاشتند و بسیاری به سمت خانه رفتند. 

سخنگوی ارتش اسرائیل بعداً اعلام کرد این خروج پس از تصمیم فرمانده برای جمع‌آوری نشانه‌هایی مرتبط با «رفتارهای غیرقانونی/نامتعارف» در سنت‌های داخلی گردان رخ داده و موضوع در حال بررسی و رسیدگی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس