حمله به ایران برای اسرائیل فاجعه بار خواهد بود

استاد روابط بین الملل در دانشگاه نیویورک دریادداشتی با انتقاد از تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه ایران گفته است: حمله به ایران برای اسرائیل فاجعه بار خواهد بود.

به گزارش مشرق به نقل از پایگاه آمریکایی هیستوری نیوز نتورک، «آلون بن مایر»، استاد بازنشسته روابط بین الملل در مرکز امور جهانی دانشگاه نیویورک که بیش از ۲۰ سال دروس مذاکره بین المللی و مطالعات خاورمیانه را تدریس کرده است، در یادداشتی حمله به ایران را یک اشتباه فاجعه بار برای تل آویو توصیف کرده است.

نویسنده در این یادداشت با اشاره به تهدیدات لفظی رهبران صهیونیست علیه ایران گفته است: صرف نظر از موفقیت یا عدم موفقیت در دستیابی به توافق جدید با ایران، اسرائیل نباید به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند و باید از نزدیک با ایالات متحده همکاری کند تا استراتژی مشترکی در برابر ایران ایجاد شود. تهدیدهای مکرر اسرائیل برای حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران صرف نظر از هر نتیجه‌ای در مذاکرات وین، نسخه‌ای برای یک فاجعه تمام عیار است. استدلال «نفتالی بنت»، مبنی بر اینکه اسرائیل به هیچ توافقی پایبند نخواهد بود، به این دلیل که اسرائیل به تنهایی تعیین می‌کند که چه چیزی برای حفظ امنیت ملی خود بهترین است، اشتباه است. با توجه به پیچیدگی و پیامدهای گسترده حمله احتمالی اسرائیل، تنها راه مناسب برای نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران، هماهنگی کامل و توسعه یک استراتژی مشترک با ایالات متحده در برابر برنامه هسته‌ای ایران و در عین حال پایان دادن به هر گونه درگیری است.

بیشتر بخوانید:

قیام هم به جمع موشک‌های «اسراییل زن» سپاه پیوست

در ادامه این یادداشت آمده است: بسیار مهم است که کابینه بنت-لاپید اشتباه فاجعه بار نتانیاهو در مخالفت با برجام را تکرار نکند، که متعاقباً نتانیاهو ترامپ را متقاعد کرد که به طور کامل از آن خارج شود. در نتیجه خروج ایالات متحده از توافق، ایران برنامه هسته‌ای خود را پیش برد و غنی‌سازی مقدار قابل توجهی اورانیوم تا ۶۰ درصد را انجام داد که تنها یک جهش کوتاه برای غنی‌سازی آن به درجه ۹۰ درصدی برای تولید یک سلاح هسته‌ای در کوتاه مدت کافی است. جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، اخیراً گفت: «دلیل اینکه ما در شرایط فعلی در آن قرار داریم این است که دولت قبلی از توافق با ایران خارج شد و ما دستمزد آن اشتباه فاجعه‌بار را پرداخت می‌کنیم.»

«آلون بن مایر» معتقد است: تهدیدهای مکرر بنت برای حمله به ایران می‌تواند منجر به اشتباه محاسباتی و پیامدهای ناخواسته وخیم شود که اسرائیل به تنهایی نمی‌تواند با آن کنار بیاید. اسرائیل باید دست در دست آمریکا برای رسیدگی به برنامه هسته‌ای ایران در حال حاضر و در آینده کار کند و نباید بدون حمایت کامل آمریکا به گزینه نظامی متوسل شود. دولت بنت باید به دقت نتیجه شومی را که چنین حمله‌ای ممکن است ایجاد کند، در نظر بگیرد که اسرائیل و کل منطقه به طور غیرقابل تصوری آسیب خواهند دید. تهدیدهای مکرر اسرائیل نابخردانه است و کاری جز ارائه زمان کافی به ایران برای آماده شدن برای هر گونه حادثه نمی‌کند.

«دیوید بارنیا»، مدیر موساد اخیراً گفته است که «ایران نه در سال‌های آینده و نه هیچ وقت، هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. این تعهد شخصی من است: این تعهد موساد است.» با شناخت ذهنیت ایرانیان، چنین اظهاراتی نتیجه معکوس دارد و کاری جز تحکیم موضع ایران ندارد. حتی اگر اسرائیل چنین حمله‌ای را برنامه‌ریزی کند، تبلیغات مکرر آن از قبل کارایی آن را به شدت تضعیف می‌کند.

استاد بازنشسته روابط بین الملل در مرکز امور جهانی دانشگاه نیویورک می‌گوید: ایران در حال حاضر در حال تقویت پدافند هوایی به ویژه در اطراف تأسیسات هسته‌ای خود و ایجاد قابلیت‌های تهاجمی است که در صورت تحقق چنین حمله‌ای می‌تواند بهای سنگینی را از اسرائیل بگیرد. در واقع، اسرائیل می‌تواند ضربه مهلکی به تأسیسات هسته‌ای ایران وارد کند، اما نمی‌تواند همه آن‌ها و دانش ایران را نابود کند. چنین حمله‌ای، هر چند گسترده، تنها برنامه هسته‌ای ایران را برای دو تا سه سال به عقب می‌اندازد. مسلم است که حمله اسرائیل تهران را مجبور خواهد کرد که مستقیماً علیه اسرائیل با شلیک موشک‌های بالستیک که می‌تواند به شهرهای بزرگ اسرائیل برسد، انتقام بگیرد و به طور بالقوه باعث تخریب گسترده و هزاران نفر تلفات می‌شود. ایران همچنین حزب الله را که ۱۵۰۰۰۰ موشک در اختیار دارد، وارد معرکه می‌کند و هزاران موشک را که می‌تواند به هر گوشه اسرائیل برسد، شلیک خواهد کرد.

صرف نظر از اینکه پدافند هوایی اسرائیل چقدر ممکن است مؤثر باشد، گنبد آهنین و رهگیرهای پیکان آن نمی‌توانند ده‌ها هزار راکت کوتاه، متوسط و دوربرد را رهگیری کنند. علاوه بر این، حماس نیز ممکن است به جنگ بپیوندد واین علاوه بر جبهه سوم در سوریه است که نیروهای وابسته به ایران علیه اسرائیل حمله خواهند کرد. اقتصاد اسرائیل متلاشی خواهد شد و آتش سوزی‌های گذشته در نبرد با حماس به تنهایی گواه این واقعیت است.

بن مایر در پایان یادداشت خود می‌گوید: بسیاری از کارشناسان نظامی اسرائیلی معتقدند که اسرائیل توانایی هوایی برای حمله بیش از یک بار به ایران را ندارد و همچنین نمی‌تواند تمام تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کند، زیرا این تأسیسات در سراسر کشور پراکنده شده‌اند و تعدادی از آنها در عمق صد فوتی یا بیشتر زیر زمین ساخته شده‌اند. این به چندین روز و حملات متعدد نیاز دارد، کاری که اسرائیل نمی‌تواند انجام می‌دهد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 14
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 6
  • دهقان IR ۱۴:۴۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    3 0
    آمریکا و اسرائیل هیچ غلطی نمی توانند بکنند. کوچکترین حماقت یعنی محو و نابودی اسرائیل از کره‌ خاکی کوچکترین حماقت یعنی شخم زدن پایگاه‌های آمریکا
    • IR ۱۷:۱۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
      1 0
      جهودی ها از سر استیصال و ناتوانی تهدید توخالی می‌کنند.این مهاجران توان رویارویی با ایران هسته ندارن و ایران هسته ایی مثل سقوط خودشان میبینند
  • IR ۱۴:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    2 0
    به هر نسبت که به‌دنبال مذاکره و هر نوع توافق با شیطان بزرگ و دنباله‌روهای اروپایی‌اش باشیم اقتصاد کشور به همان نسبت شرطی خواهد شد؛ اما اگر مذاکرات و تعهدات هسته‌ای برجامی خود را تا زمان لغو تمام تحریم‌ها و راستی‌آزمایی آن به حال تعلیق در آوریم و به دنبال مقاوم‌سازی اقتصاد و خنثی‌سازی و بی‌اثرسازی تحریم‌ها باشیم، قطعاً نقمت و تهدید تحریم را به نعمت و فرصت تبدیل کرده‌ایم؛ در این‌صورت حربه‌ی تحریم برای همیشه از دست دشمنان گرفته خواهد شد و در جنگ اقتصادی موفق خواهیم شد.
  • IR ۱۴:۵۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    1 0
    برای اجرای سیاست قطعی یعنی لغو تمام تحریم‌ها از سوی آمریکا و راستی‌آزمایی آن توسط ایران هیچ مذاکره‌ای لازم نبوده و نیست؛ چه رسد به‌اینکه مذاکره فرسایشی شده و زمزمه‌ی مذاکره‌ی مستقیم با آمریکا مطرح می‌شود! از وزارت امور خارجه می‌خواهیم تا مذاکرات را در اسرع وقت به حالت تعلیق در آورند و تا زمانی‌که غربی‌ها به تعهدات خود عمل ننموده‌اند، به مذاکرات باز نگردند.
  • IR ۱۵:۳۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    2 0
    بزن جوجه صهیونیست، خسته شدیم اینقدر تهدید کردید، پدرت رو سه روزه در میاریم، گول مانور آمریکا و بچه خرده ها در دریای سرخ هم نخور، مالی نیستند، نقطه زن رو عشق است، این واقعیت داره، بقیه رو کاغذ شیر هستند.
  • سعید IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    0 5
    جنگ برای دو طرف فاجعه بار است
  • ابوشاهد کرج IR ۱۶:۱۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    3 0
    اعتقادم بر این است تهدیدات رژیم بی پایه اسراییل مبنی بر تهاجم هوایی به ایران قطعا قابلیت عملیاتی شدن داشته و خلبانان این رژیم میتوانند با جنگنده بمب افکن های پیشرفته خود به اسمان ایران بزرگ وارد شوند ولی با دو گزینه روبرو خواهند شد الف تمام یا برخی پرنده های دشمن به غنیمت گرفته شده و زمین نشانده خواهد شد و خلبانان به اسارت و مابقی در صورت عدم تمکین توسط سیستمهای محرمانه دفاع قدرتمند هوایی مورد هدف واقع شده شادروان خواهند شد/ ب - بانک اهداف اسقاطیل هدف بوسه های مرگبار موشکی نیروهای هوافضای سپاه قرار گرفته و واقعا فاجعه بزرگ برای موجودیت این کشور جعلی در مدیترانه رقم خواهم خورد....... در فرضیات احتمالی مبنی بر واکنشهای ایران و نیروهای هم پیمانش از رزمندگان حماس واکنش مبارزان جنبش جهاد اسلامی و گروههای فلسطینی و نیز واکنش قهرامیز و توفنده چریکهای تا بن دندان مسلح جنبش حزب الله لبنان از یکسو و دلاوران جنبش انصارالله یمن در ارسال بارانی از گدازه خشم موشکی بر سر اسقاطیل ابدا برای اسراییلی ها شانسی نمی بینم حتی جوراب بپوشند تا به پناهگاهی برسندددددد ....فان حزب اللله هم الغالبون
  • IR ۱۷:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    0 1
    فقط ذخایرارزی بااین بدهی ها وکسری ها وکمبودات ارزی ومادی وشغلی وکرونا ها وضربات اب وهوایی هرجنگی علیه شبه قاره ایران ومتحدینش رابه هرج ومرج ونمایشی شدن حکومت های استکباری وفراری شدن ازمواضع بناییشان حتما بااین نبردفرسایشی عملاسریعتر وبلافاصله حتی درصورت تهدید اغشته به عمل محدود انجام خواهد شد
  • SE ۱۸:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    1 1
    در ادمه توافق احتمالی برجام هم ایران به شدت زیان خواهد کرد چون سنگ بنا این توافق به اساس زیان ایران طراحی شده و نادانان هم آن را امضا کرده اند لذا امیدوارم برجام متعفن و بانیانش بپوسند و به درک واصل شوند و هرگز این توافق ادامه نیابد
  • IR ۲۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    1 0
    امام خامنه‌ای فرمودند: «سیاست کشور را ما اعلام کردیم و به مسئولین هم گفته‌ایم؛ هم از نزدیک گفتیم، هم با نوشته گفتیم، هم در جلسات گفتیم، هم در صحبت عمومی گفتیم؛ سیاست کشور معلوم است که چه کار باید بکنند. خب حالا تشخیص‌ مسئولین ما این است که برویم مذاکره کنیم تا همین سیاست را اِعمال کنیم؛ ما بحثی در این زمینه نداریم، منتها باید مراقبت بشود که مذاکره فرسایشی نباید بشود؛ نباید جوری باشد که طرف‌ها بخواهند همین طور مدام این مذاکره را کش بدهند که این برای کشور ضرر دارد. این را هم توجّه داشته باشید اینکه آمریکایی‌ها دائم اسم مذاکره را می‌آورند و مذاکره‌ی مستقیم با ایران را ما حاضریم و مانند این حرف‌ها، این جور نیست که آمریکا بخواهد مذاکره کند تا اینکه یک حرف حقّی را قبول کند؛ نه، می‌خواهد مذاکره کند تا یک حرف باطلی را تحمیل کند! اصلاً کار او این جوری است، وَالّا اینکه حالا یک حرف حقّی را بشنوند، تصدیق کنند، قبول کنند، این جوری نیست؛ کما اینکه همین آقایان اروپایی‌ها هم در بعضی از جلسات خصوصی که گزارشش را مسئولین ما، مأمورینِ ما به ما می‌دهند، اقرار می‌کنند که حق با ایران است. ما گفتیم که باید اوّل تحریم‌ها برداشته بشود، چون ما خاطرجمع نیستیم به اینکه آن‌ها وعده بدهند که تا حالا ده‌ها بار به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند و ضدّ وعده عمل کرده‌اند، و حالا هم همین کار را خواهند کرد، لذا بایستی آن‌ها کاری را که ما می‌گوییم اوّل انجام بدهند تا ما خاطرجمع بشویم که انجام گرفت، بعد ما آنچه تکلیفمان است انجام خواهیم داد. این مذاکره‌کنندگان اروپایی گاهی در جلسات خصوصی تصدیق می‌کنند که همین سیاست، درست است و حق با ایران است امّا در مقام تصمیم‌گیری خب تابع آن‌ها هستند و خودشان واقعاً هیچ استقلالی ندارند. آمریکا هم زورگو و تحمیل‌کننده است و مسئله‌اش این است؛ بنابراین پیشنهادهایی هم که میکنند، غالباً پیشنهادهای متکبّرانه و تحقیرآمیزی است که حتّی قابل نگاه کردن نیست.» 1- مذاکره بعد از اعلام سیاست قطعی، به‌ویژه به‌صورت فرسایشی غلط بوده و هست. 2- آمریکا شیطان بزرگ، زورگو و تحمیل‌کننده‌ی حرف باطل است، و حرف حق را نمی‌پذیرد. لذا مذاکره‌ی مستقیم با آمریکا غلط اندر غلط بوده و هست. 3- از تمام مسئولین می‌خواهیم به جد به خطوط قرمز رهبری در اجرای سیاست قطعی و عدم مذاکره‌ی مستقیم با آمریکا پایبند باشند.
  • IR ۲۰:۳۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    1 0
    بارها تجربه کرده‌ایم که آمریکا شیطان بزرگ است و وعده‌هایش جز دروغ و فریب‌کاری نیست. اخیراً هم دیدیم که آمریکایی‌های عهد شکن، در برجام بسیار وقیحانه عمل کردند. کشورهای اروپایی همراه با آمریکا هم، از لحاظ عهدشکنی و بداخلاقی کمتر از آمریکا نیستند؛ اما در مقام زبان‌بازی و حرف‌زدن همیشه طلب کارند. آن‌ها در پشت صحنه‌ی دیپلماسی، گرگ درنده و روباه حیله‌گر هستند. تجربه‌ی برجام در دولت قبل به ما نشان داد که اعتماد به غرب جواب نمی‌دهد، لذا ما به غربی‌ها هیچ اعتمادی نداریم و معتقدیم که به ما کمک نمی‌کنند و هر جا بتوانند ضربه می‌زنند. البته از آنجا که عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد؛ می دانیم که وجود تحریم‌ها گرچه ظاهراً مشکلاتی جزئی را برای ما ایجاد می‌نماید، اما سبب می‌شود که ما به اقتصاد مقاومتی اهمیت بیشتری بدهیم و در نتیجه با قوی شدن در حوزه‌ی اقتصاد بتوانیم تحریم‌ها را خنثی و بی‌اثر سازیم؛ در حالی که اگر تحریم‌ها به فرض محال برداشته هم بشود، باز هم بالاخره باعث رخوت و شرطی شدن اقتصاد نفتی کشور شده و ما را به دشمنان وابسته نگه می‌دارد. لذا اطمینان داریم که سازش و وابستگی هیچگاه مشکلات ما را به‌طور اساسی حل نخواهد کرد؛ و با این وصف هیچ علاقه و عجله‌ای هم برای یک توافق جدید، حتی اگر مثلاً خوب هم باشد، نداریم. اما چنانچه بنا باشد توافقی حاصل شود، باید نه یک توافق خوب، بلکه یک توافق عالی و در حد شأن ملت مقاوم، صبور و سلطه‌ناپذیر ایران باشد. در این توافق باید بر اساس سیاست قطعی، تمام تحریم‌ها لغو شود؛ زیرا معتقدیم تمام تحریم‌ها به هر بهانه و با هر برچسبی که وضع شده است ناعادلانه، ظالمانه، مؤثر و غیرقانونی است. نمی‌توان تحریم‌ها را تقسیم بندی به حوزه‌های مختلفی مثل هسته‌ای و غیر هسته‌ای نمود؛ یا آن‌ها را به تحریم‌های قبل و بعد از خروج آمریکا از برجام تقسیم نمود. سیاست قطعی اعلام شده از طرف رهبر معظم انقلاب در تمام ابعاد ذکر شده که ظرافت‌های بسیار دقیقی دارد و خط قرمز ماست، باید کلمه‌به‌کلمه و موبه‌مو به‌طور شجاعانه اجرا گردد.
  • IR ۲۰:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    1 0
    آمریکا باید تمام تحریم‌ها را با هر برچسب و به هر بهانه و در هر زمانی که وضع کرده است، برای همیشه و به طور یک جا و در عمل لغو کند؛ یعنی ساختار تحریم‌ها در تمام لایه‌های هسته‌ای، موشکی، پهپادی، منطقه‌ای و حقوق بشری و غیره باید برچیده شود. آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان باید هزینه‌ی‌ تمام خسارت‌هایی را که در این شش سال به دلیل عمل نکردن به تعهداتشان در برجام وارد کرده‌اند، بپردازند. کل مطالبات منابع ما که به دلیل تحریم مسدود شده یا به هر دلیل دیگر توسط غربی‌ها پرداخت نشده است، در هر کشوری که باشد باید با جریمه‌ی تأخیر آن، وصول گردد. هیچ تضمینی به جز اجرای عملی موارد فوق حتی اگر در سطح کنگره و سنا باشد، هر چند لازم است، اما کافی و پذیرفته نیست. انجام این موارد باید دقیقاً مورد راستی‌آزمایی طولانی‌مدت قرار گیرد و تا زمانی که راستی‌آزمایی کامل صورت نگرفته است، نباید هیچ محدودیتی پذیرفته شود و صنعت هسته‌ای با سرعت تمام در هر سطح و میزان مورد نیاز ممکن، توسعه یابد. در شرایطی که طرف‌های برجامی طی شش سال به طور پیوسته بر خلاف تعهدات خود عمل کرده‌اند، دلیلی برای حفظ پیوسته‌ی تصاویر تأسیسات هسته‌ای وجود ندارد. ما به دوربین های نظارتی آژانس بین المللی انرژی اتمی که در واقع آژانس جاسوسی صهیونیست‌ها از تأسیسات هسته‌ای است، اطمینان نداریم. این دوربین‌ها باید جمع‌آوری شوند و اجازه‌ی حضور به این جاسوسان در کشور داده نشود، تا مجدداً شاهد ترور دانشمندان هسته‌ای یا خرابکاری در تأسیسات هسته‌ای نباشیم. با توجه به پیشرفت فناوری احتمال دارد در این دوربین‌ها فرستنده گیرنده‌هایی کار گذاشته شده باشد که تا زمانی که سیگنال کدشده‌ای را دریافت ننموده‌اند هیچ ارسالی انجام ندهند و با دریافت کد، تصاویر را ارسال نمایند یا اقدامات خرابکارانه‌ی دیگری را انجام دهند. در هر حال اگر قرار است کار اشتباه ضبط پیوسته‌ی تصاویر، که یک عقب نشینی در برابر دشمن غیر قابل اعتماد است، صورت گیرد، حداقل این کار باید توسط دوربین‌های خودمان انجام شود و آژانس باید این را بپذیرد.
  • IR ۲۰:۴۵ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    0 0
    اسرائیل نه توان ونه جرات حمله بهکارخانه های اتمی ایران را ندارد توان ندارد زیرا بدون کمک کشورهای عربی برای سوختگیری عملاناوگات سوخت رسان اسرائیل پاسخگو نیست تازه برفرض با بمب‌های سنگین حمله کنند پدافند ایران عمل خواهد کرد جرات ندارد زیرا دمونا میشود سیبل موشکها از لبنان سوریه عراق یمن وایران وتعداد موشک بقدری است که در یورش اول پاتریوتها و گنبد آهنین ازمدار خارج میشود ودر یورش دوم کار تمام تست وکل اسرائیل آلوده میشود لانچ وبارگیری مجدد پاتریوت ۸ دقیقه زمان میبرد لذا آسمان در آن زمان در اختیار ایران خواهد بود که یک سجیل کافیست لذا اسرائیل مانند سگی است که خوابیده پارس میکند واین پارس تنها نشان دادن چماق درمذاکرات وین می‌باشد اما نقطه ضعف ما اقتصاد است نه نظامی واین راهم امریکا بهتر میداند همین چند روز که مذاکره پیش رفته دلار به ۲۵۰۰۰ تومان رسیده واگر کمی گره بخورد بالای سی هزار می‌رود تین سلاح از دشمن فقط با مذاکره خوب گرفته میشود که پولهایمان آزاد شود وتجارت آزاد اقتصاد مان را به جایگاه واقعی برساند ومردم کمی نفس بکشند
  • IR ۲۰:۵۲ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
    1 0
    باید شرط‌هایی فراتر از لغو تحریم‌ها در تقابل با سیاست‌های استکباری ظالمانه غرب از جمله خروج آن‌ها از منطقه و عدم حمایت آن‌ها از رژیم صهیونیستی گذاشته شود، همان گونه که آن‌ها بعد از شش سال عمل نکردن به تعهدات خود در لغو تحریم‌ها شروط جدید هم اضافه می‌کنند. مکانیسم ماشه باید از برجام حذف گردد تا سه کشور اروپایی یا آمریکا با بازگشت صوری به برجام، نتوانند از این امتیاز یک‌طرفه به‌ضرر ما سوءاستفاده کنند و درصورتی که بخواهند چنین کاری کنند باید از برجام خارج شده، اجرای پروتکل الحاقی را کنار گذاشته و از پیمان عدم اشاعه‌ی هسته‌ای خارج شویم. مذاکرات نباید فرسایشی و بی ثمر باشد، لذا باید برای انجام موارد فوق ضرب الاجل قرارداد و مذاکرات را تا زمان انجام موارد اشاره شده در عمل، هر یک سال یک بار در روز امضای برجام، به حال تعلیق در آورد. همت اصلی تمام مسئولان کشور در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، خنثی‌سازی و بی‌اثرسازی تحریم‌ها، و حذف آقایی دلار از چرخه‌ی اقتصاد کشور باشد. لذا ضمن حمایت از تیم مذاکره‌کننده، درخواست مؤکد ما از دولت و مجلس انقلابی، مقاومت مقتدرانه در برابر فشارها و تهدیدات غرب و رژیم صهیونیستی، و مقابله به مثل لازم با طرف‌های غربی تا رسیدن به یک توافق عالی با مشخصات فوق‌الذکر یا نپذیرفتن هرگونه توافق دیگر است.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس