امیر حاتمی نمایه

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، گفت: تیرباری در حال آماده سازی است که می‌تواند روی شناورها قرار بگیرد و بعنوان سلاح ضد کروز استفاده شود.

به گزارش مشرق، امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شامگاه سه‌شنبه با حضور در برنامه تیتر امشب در تشریح برنامه‌های وزارت دفاع برای روز صنعت دفاعی، اظهار داشت: رسیدن به توان ساخت هواپیما به معنای داشتن بلوغ صنعتی است و بحمدالله در سالیان گذشته در صنعت دفاعی روی این موضوع کارهای زیادی انجام شده که دو دستاورد قابل توجه یعنی هواپیمای جنگنده و آموزشی کوثر و دیگری جت آموزشی یاسین داشتیم. چندی پیش سه فروند از جنگنده کوثر تحویل نیروی هوایی ارتش داده شد که امیدواریم سه فروند دیگر را هم تحویل دهیم.

بیشتر بخوانید:

پس از رفع تحریم‌ها، سلاح صادر می‌کنیم

جزئیات تست میدانی تانک‌های ایرانی با حضور وزیر دفاع

افتتاح خط بهینه‌سازی و ارتقاء تانک در وزارت دفاع

وی افزود: جت آموزشی یاسین نیز در حال طی مسیر خود است؛ قبل از جت یاسین یک هواپیمای دیگر را تحت عنوان A-۹۰ بومی‌سازی کرده بودیم و در واقع جت یاسین برای مرحله آخر آموزش ما بود که تکمیل شد. در آینده نزدیک هم خط تولید موتور بومی اوج را راه‌اندازی می‌کنیم.

** ۱۷۰۰ محصول در حوزه رزم زمینی داریم

امیر حاتمی در خصوص دستاوردهای وزارت دفاع در حوزه رزم زمینی نیز عنوان کرد: حوزه رزم زمینی شامل تسلیحات و تجهیزات بسیار متنوعی است که اتفاقا همین دیروز که نمایندگان مجلس در حال بازدید از دستاوردهای وزارت دفاع بودند، رئیس سازمان صنایع دفاع گفت ما ۱۷۰۰ محصول در حوزه رزم زمینی در همه رسته‌ها داریم. در این حوزه نزدیک ۱۰۰ درصد نیازهایمان را تامین می‌کنیم.

وزیر دفاع گفت: در حوزه ضد زره‌ها طی سال‌های گذشته دستاوردهای بسیار خوبی مانند دهلاویه داشتیم؛ تانک کرار دستاورد بسیار مهمی بود که اخیرا خط ارتقاء تانک‌های موجود با فناوری‌های کرار افتتاح شد. تیرباری هم در حال آماده سازی است که می‌تواند روی شناورها قرار بگیرد و بعنوان سلاح ضد کروز استفاده شود.

وی تاکید کرد: امروز کمتر محصولی در رژه‌های ما خارجی است؛ مگر آن چیزهایی که از قبل داشتیم که حتی همان‌ها هم توسط خودمان ارتقاء یافته است.

امیر حاتمی با تاکید بر اینکه صنعت دفاعی به یک بلوغ واقعی رسیده است، گفت: محصولی که ساخته می‌شود وقتی یگان بهره‌بردار درخواست تغییر بر روی آن می‌دهد، این تغییر سریع اتفاق می‌افتد چراکه این فناوری در دست ماست و کاملا بر آن چیزی که انجام می‌شود مسلط هستیم.

** موشک‌های ما از سامانه‌های پدافندی دشمن عبور می‌کند

وزیر دفاع در خصوص ارتقاء توان موشکی با تاکید بر اینکه مجموعه موشکی مولفه‌ای بسیار مهم در دفاع راهبردی ما برای جلوگیری از جنگ و بازدارندگی فعال است، تصریح کرد: این قدرت متعلق به مردم ایران است و تا زمانی که نیاز به دفاع داریم باید این قدرت به روز بشود و این حساسیتی هم که دشمن نسبت به قدرت موشکی دارد به این دلیل است تا این قدرت را از دست ما خارج کند تا توان پاسخگویی به او را نداشته باشیم. به دقت دشمن را رصد می‌کنیم که او چگونه می‌خواهد قدرت موشکی ما را کم‌اثر یا بی‌اثر کند؛ هر کاری را که انجام دهند، حتما کاری می‌کنیم که اثری نداشته باشد.

وی گفت: سامانه‌های مختلفی را وارد منطقه کرده‌اند که هدف مهمش بی‌اثر کردن قدرت موشکی ما است؛ به دقت رصد می‌کنیم لذا قاطعیت می‌گوییم که موشک‌های ما از سامانه‌های پدافندی دشمن عبور می‌کند.

امیر حاتمی در خصوص تلاش آمریکایی ها برای تداوم تحریم تسلیحاتی ایران، خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها از حدود یک سال پیش با دریوزگی راه افتادند و جاهای مختلفی رفتند و صحبت کردند تا با فشار حداکثری به نتیجه برسند، تحریم تسلیحاتی مرحله پایانی برای آنها بود تا بتوانند با کار تبلیغاتی بگویند توانستیم تحریم تسلیحاتی را تمدید کنیم که البته افتضاحی دیگر برای آنها رقم خورد.

** توان تامین سلاح و تجهیزات با کیفیت و قیمت مناسب برای کشورهای دیگر را داریم

وزیر دفاع ادامه داد: آنها حرف‌هایی را علیه قدرت دفاعی ما زده بودند که اینها فتوشاپ است، اما جهان چهره دیگری از قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران طی مدت‌های گذشته دید و این سوال ایجاد شد که این قدرت دفاعی چگونه در شرایط تحریم به وجود آمد؟ ما به کشورهایی که نیازمند هستند گفته‌ایم که توانایی تامین سلاح و تجهیزات آنها را با کیفیت و قیمت مناسب داریم.

وی در خصوص موضوع صادرات محصولات دفاعی، عنوان کرد: ما در تعدادی از اقلام عمده محدودیت‌هایی در قطعنامه ۲۲۳۱ داشتیم؛ خیلی از تولیدات ما این محدودیت صادراتی را ندارد و الان هم این صادرات انجام می‌شود، اما ظرفیت ما خیلی بیشتر از این است و می‌تواند تعداد زیادی از اقلام ما تولید شود و مجموعه خوبی برای کشور باشد. در کشورهای دیگر هم بخشی از درآمد کشورها از طریق صادرات محصولات دفاعی است. الان هم تعاملات خوبی را با دنیا داریم که بازاری را در اختیار داریم.

** محصول را با قیمت تمام شده در اختیار نیروهای مسلح قرار می‌دهیم

امیر حاتمی درباره هزینه‌های دفاعی کشور، گفت: بودجه‌های دفاعی ما کاملا روشن است و عموما منتشر می‌شود. ما در قانون داریم که بنیه دفاعی ما ۵ درصد بودجه کشور است. ما می‌توانیم الگوی نیروهای مسلح ارزان را ارائه کنیم که علت آن هم صنعت دفاعی است چراکه به دنبال درآمد در آنجا نیستیم و محصول را با قیمت تمام شده در اختیار نیروهای مسلح قرار می‌دهیم.

** افتتاح خط تولید موتور ملی اوج، رونمایی از موتور هوایی جدید و افتتاح نمایشگاه پهپادی در ۳۱ مرداد

وزیر دفاع درباره دستاوردهایی که در روز ۳۱ مرداد صنعت دفاعی رونمایی خواهد شد، گفت: خط تولید موتور اوج را افتتاح خواهیم کرد؛ از یک موتور جدید هم رونمایی خواهیم کرد که این موتور از لحاظ فناوری ما را حداقل یک نسل جهش خواهد داد. یک نمایشگاه از پهپادهای جمهوری اسلامی ایران خواهیم داشت که به دلیل شرایط کرونا به شکل ویدئو کنفرانسی ارائه خواهد شد که توانمندی پهپادی هم از جمله توانمندی‌های بسیار موثر کشور است و غربی‌ها با یک تلورانسی می‌گویند قدرت پهپادی جمهوری اسلامی ایران پنجم تا هفتم در دنیا است.

وی در خصوص پرتاب ماهواره در سال جاری، عنوان کرد: ما جزو کشورهایی هستیم که همه چرخه فضایی را در اختیار داریم؛ برای امسال هم برنامه ریزی تحقیقاتی برای پرتاب داریم؛ اما تحقیقاتی است و قطعیت ندارد، چون تحقیقاتی است باید بتوانیم مراحلش را پشت سر بگذاریم.

امیر حاتمی در خصوص دستاوردهای وزارت دفاع در حوزه دریایی، اظهار داشت: در سال‌های گذشته انواع شناورها را تولید می‌کنیم که شناورهای تندرو برای سپاه پاسداران است که امسال یک مرحله تحویل دادیم؛ برای نیروی دریایی ارتش امسال محصول خواهیم داشت که یک شناور از کلاس موج و یک شناور مین شکار در حال آماده شدن است و در نیمه دوم سال جاری تحویل داده خواهد شد. انواع محصولات دریایی را در حال تولید هستیم و به نظرم مهم‌تر از این محصولات، تجهیز شناورها است. تجهیز ما در حوزه سلاح، موشک‌ها، پدافند و ... بلا شک در حد ابرقدرت‌ها است که تجهیزات به روزی است که روی این شناورها نصب می‌شود.

وزیر دفاع گفت: صنایع دریایی ما از جمله مجموعه های افتخارآفرین کشور است که با بخش صنعتی و غیرنظامی کشور هم همکاری خوبی دارد.

وی در خصوص کمک وزارت دفاع به خودروسازان، عنوان کرد: قراردادهای ما با خودروسازان امروز به بالای ۴ هزار میلیارد تومان رسیده که البته تولید در بخش خصوصی انجام می‌شود اما تامین فناوری به عهده ما است و آنچه را دوستان خودروسازی خواسته‌اند تامین کرده‌ایم.

منبع: فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 36
  • در انتظار بررسی: 2
  • غیر قابل انتشار: 10
  • IR ۲۳:۲۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۸
    7 7
    وی در خصوص پرتاب ماهواره در سال جاری، عنوان کرد: ما جزو کشورهایی هستیم که همه چرخه فضایی را در اختیار داریم؛ برای امسال هم برنامه ریزی تحقیقاتی برای پرتاب داریم؛ اما تحقیقاتی است و قطعیت ندارد، چون تحقیقاتی است باید بتوانیم مراحلش را پشت سر بگذاریم. :/
  • IR ۲۳:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۸
    9 15
    یک جنگنده سبک مثل کوثر را بابد در ماه ده فروند توان ساخت داشته باشیم آنوقت بعد از یکسال سه فروند ساختیم؟
    • IR ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      13 2
      پول پول پول
    • IR ۰۹:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      13 9
      تو به جای نق زدن و پراکندن موج منفی، برو ماهی 20 فروند بساز
    • IR ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      6 5
      از زمانی که این موتور و رونمایی کردید هنوز خط تولیدش راه اندازی نکردید ماشالا سرعت و پیشرفت
    • سلمان IR ۱۱:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      12 5
      والا روسیه تا سال 2028 فقط قول تحویل 76 فروند پکفا رو به نیروی هوایی خودش داده یعنی حدودا هر 40 تا 50 روز یک فروند تازه از نظر نیروی انسانی متخصص و باتجربه ، منابع مالی و صنایعی که قطعات مختلف مورد نیاز هواپیما رو تولید کنند هیچ مشکلی نداره در حالیکه هم تعداد و هم تجربه نیروی انسانی متخصص ما کمتر از روسهاست و هم از نظر مالی در مضیقه هستیم ولی باز اگر سالی شش تا ده فروند هم بتونیم تولید کنیم خیلی خوبه در حایکه سر ساخت صاعقه با وجودیکه تنگناهای مالی حالا رو نداشتیم و تقریبا یک سوم قطعات رو هم از خارج کشور تهیه کرده بودیم باز هم در چند سال تنها 5 فروند صاعقه تولید شد
    • IR ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      15 6
      خوب ده فروند 20 تا موتور اوج لازم داره اوجی که تازه قراره یک خط تولیدش افتتاح بشه تازه موتور بعد از ساخت یه مدت تستم لازم داره همینطور تست سامانه های جنگنده پاکستان برا جنگنده جی اف 17 که تازه موتورش رو روسیه تامین میکنه سیستم های دیگه حتی مواد اولیه ساخت بدنه رو چین تامین میکنه اینا فقط مونتاژ میکنند سالی 15 جنگنده خروجی نداره اونم تک موتوره کوثر که دو موتوره هم هست از اون طرف کشور به جت یاسین و آ90 وجنگنده های دیگه هم احتیاج داره از طرفی باید موتور جنگنده سنگین تر و پهپاد ها کروز ها بالستیک ها موتور پدافند و موتور تانک و نفربر موتور بالگرد ناو موتور امرپ و .... تولید کنه فقط 30 40 تا خط تولید موتور لازمه برا محصولات نتیجه این که کار بزرگی داره صورت میگیره حالا ممکنه فناوری در شروع پایین تر باشه اما چرخ صنعت کشور رو به گردش آورده
  • IR ۰۰:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    5 25
    خب CIWS که داره میره به سمت موشک کوتاه برد و فالانکس هم در آمریکا جای خودشو داره به bgm 109 میده یعنی الان شما تازه دفتر باز کردید و به نام خدا نوشتید.
    • اصغرنژاد IR ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      20 1
      ۱_CIWS همون فالانکسه و نه تنها بازنشست نشده بلکه مدام ارتقا پیدا میکنه.۲_BGM109 همون تاماهاوکه که یه موشک کروز دوربرد مادون صوته و نه سامانه دفاعی ضدموشک! واقعا اینقدر بیسوادی یا بقیه رو....فرض کردی؟!
  • US ۰۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    6 14
    بومی سازی س-۵۰۰، قاره پیما، هایپر سونیک، ماهواره زن و هوش مصنوعی.
  • IR ۰۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    20 1
    آخ جون موتورهوایی جدید
  • IR ۰۰:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    4 4
    موتور j79 که تو نیرو هوایی ساخته میشه اونم به روزش جدیدا هم تو کلیپ ها نشون میده مثل کلیپ روز صنعت دفاعی ۹۸ ثانیه ۱۹.
  • IR ۰۱:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    5 15
    سوخو ۵۷ و ۳۵ بخریم
    • IR ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      6 2
      آره. حتما بهمون می دن.
    • IR ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      9 1
      پنکه سقفی هم به جمهوری اسلامی نمیدن . سوخو۵۷ ! چه خیالاتی
    • رامین US ۲۰:۱۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      1 0
      مخطاب به 16:06، انگار یادت رفته که ایران بعد از جنگ تحمیلی توانست میگ 29 و سوخو 24 از روسیه خریداری کنه، فکر کردی جنگنده های روسی که در ایران هستند، همگی همان جنگنده های متعلق به نیروی هوایی عراق هستند که در جنگ اول خلیج فارس به ایران پناهنده شدند؟!!!! خیر ، جنگنده های پناهنده شده از نوع سوخو22ف میراز اف 1، و تعدادی هم سوخو 24 هستند، ولی ایران تعدادی سوخو24 و میگ 29 هم توانست بخره، حالا با پایان تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت، دوباره این امکان برای ایران بوجود میاد، البته فقط از چین و روسیه، چون کشورهای غربی، به قول خودت پنکه سقفی هم نمی دهند.
  • IR ۰۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    18 2
    اولویت کشور صنعت دریایی هست؛ همه چیزش! دریا و اقیانوس خط شکن #اقتصادِ پر فراز و نشیب ماست. زیرساخت توسعه و پیداکردن بازارهای جدید ابتدا در امنیت و حفاظت از محصول هست. من حساس تر و مهم تر از نیروی دریایی در این مقطع از تاریخ ایران، چیزی سراغ ندارم. اگر نیروی دریایی در قضایای اخیر اقتدار نشون نمیداد، واقعاً میخواستیم چکار کنیم!؟ خدا رو شکر، الحمدالله.
  • IR ۰۴:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    1 4
    به جای تیر بار بهتر بود ابتدا نسل جدید سامانه کاشتان از روسها خریداری میشد و به مرور بومی سازی صورت میگرفت
  • IR ۰۴:۲۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    9 12
    بی صبرانه منتظر رونمایی از این موتور هوایی جدید هستیم. آیا می‌تونه یه توربو فن با قدرت بالا بشه. به امید خداگ
    • IR ۱۰:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      1 3
      حرکت از یه توربوجت سبک مثل j85 به یه توربوجت سنگین مثل j79 هم می تونه خیلی از مشکلات ما رو کم کنه. هر پیشرفتی قابل تقدیره.
  • IR ۰۵:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    13 3
    انتخاب با خودتون یا با عملکرد نیروهای نظامی و نگاه به داخل برید تا اسمونا. یا با پراید اصلاح طلبا برید ته دره!
  • IR ۰۶:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    18 4
    ۱۷۰۰ دستاورد در حوزه زمینی!!! خب ابن دستاوردا و قبلیاش کجان دست نیروها یا تو نمایشگاه ها و موزه ها؟؟؟ ما رو گرفتید؟؟؟به تولید انبوه نرسه به چه درد میخوره
    • مجید IR ۱۰:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      1 3
      تولید انبوه هر محصول مرتبط با نیاز اون هست بعضی وقتها هزینه های نگهداری با توجه به طول عمر مفید یک کالا باید محاسبه شود برای همین صادرات برای ما اهمیت دارد
  • IR ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    23 4
    اگر باز توربجت نشون بدی دیگه حلالت نمی کنم
  • جبار بزرگ IR ۰۷:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    7 41
    تو مگر غیر از رونمایی اف 5 چیزی از دهنت درمیاد ؟؟ لابد رونمایی جدیدت موتور توربجت سوخوی 22 است!!
    • امین US ۱۵:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      15 6
      جناب جبار بزرگ!!!!!!!، یعنی واقعاً تو نمی دونی، جنگنده کوثر، یک نسل بالاتر از جنگنده اف پنج است؟!!! تا حالا چیزی به نام سیستم اویونیک هواپیما به گوشت خورده؟!!! جنگنده اف پنج ، نسل سه است و جنگنده کوثر نسل چهار، نکنه فکر کردی ، تغییر نسل، لزوماً به معنای تغییر ظاهر جنگنده هم هست؟!!! واقعا ً نمی دونی که اگر در جنگنده کوثر می خواستند یک طراحی کاملاً متفاوت انجام دهند، مثل پروژه قاهر 313، عملیاتی شدنش زمانبر بود و هزینه زیادی را می طلبید؟!!!!! جنگنده کوثر، علاوه بر سیستم اویونیک پیشرفته تر، از صندلی پران (اجکت) پیشرفته تری هم برخوردار است، همه می دانند که اف پنج در این زمینه ضعف بسیار بزرگی دارد، کاکپیت جنگنده کوثر بسیار با کاکپیت جنگنده اف پنج متفاوت است و به مراتب پیشرفته تر است، در ضمن، جنگنده کوثر تسلیحات بیشتر و متنوع تری را می تواند حمل کند ، با توان مانورپذیری بالاتر ، البته امثال تو فقط با کلی گویی محض ، انتقاد می کنید و از ارائه جزییات عاجزید.در ضمن ، ایران توانست با مهندسی معکوس، موتور اوج را بر اساس موتورJ85 بسازد، و روز صنعت دفاعی، خط تولیدش افتتاح خواهد شد( کار بسیار ارزشمند در اوج تحریم و محدودیت های مالی، فهمیدنش ، هوش زیادی نمی خواهد، فقط کمی شعور می خواهد)، موتور جدید هم که قرار است رونمایی شود، طبق گفته امروز وزیر دفاع، یک موتور توربوفن سبک است که نمونه اش در ایران موجود نبوده است. سوخو 22 هم که مثال زدی، هواپیماهای غنیمتی از عراق بود که مدتها بلااستفاده بود، در اقدامی ارزشمند توسط سپاه ، عملیاتی شد، به جای دستمریزاد گفتن ، مسخره می کنی؟!!! واقعاً باید از خودت خجالت بکشی.جنابعالی ، خودت عرضه ساخت چه چیزی برای کشورت را داری؟!!! فقط بلدی غر بزنی؟!!! کدام کشور را در دنیا مثل خودمان ( هم سطح خودمان) سراغ داری که علیرغم تحریم های سنگین، چنین اقداماتی را به تنهایی انجام داده باشه؟!!! هر کشوری را که در این زمینه ورود کرده باشد را بررسی کنی، به راحتی می فهمی که حتی کشورهایی که از نظر تکنولوژی در سطح بالاتری هستند، وقتی خواستند که جنگنده بومی بسازند، از همکاری های فنی سایر کشورهای صاحب تکنولوژی در این زمینه ، بسیار استفاده کردند.ایران با وجود تحریم و دست تنها بودن، شاهکار عمل کرده است، بعد یک فرد بی هنری مثل تو، به جای دست مریزاد گفتن، طعنه هم می زند؟!!!!!
    • کامران IR ۲۲:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      0 0
      جناب بزرگوار با دانش! اویونیک نسل 5 هم باشه وقتی موتور توربوفن نباشه و بدنه رادارگریز نباشه و رادار آرایه فعال یا حتی آرایه غیر فعال نباشه!! در بهترین شرایط نسل 3 و نیم حساب میشه بعدشم کوثر جنگنده اسمش نیست بمب افکن سبک اسم داره اونم از نوع پشتیبانی نزدیک و آموزشی! خیلی عقبیم خودمونو گول نزنیم باید سرعت پیشرفت خیلی بالاتر بره
  • مجید IR ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    6 2
    قراردادهای ما با خودروسازان امروز به بالای ۴ هزار میلیارد تومان رسیده که البته تولید در بخش خصوصی انجام می‌شود اما تامین فناوری به عهده ما است این همون چیزی است که ما نیاز داشته ایم و مافیای که سود خود را در عقب نگه داشتن کشور و پول رساندن به فرانسوی ها میبینند ، نمی خواهند.
  • س ز IR ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    16 3
    اگر با موتور جدید یک نسل جهش می کنیم یعنی موتوری که رو نمایی میشه از نوع توربوفن خواهد بود که اگر توربوفن سنگین باشه یعنی ما می تونیم به زودی ساخت جنگنده بمب افکن های متوسط رو آغاز کنیم چیزی در ابعاد سوخو 30 که مسلما پیشرفت بزرگی خواهد بود
  • علی خدایی IR ۱۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    6 1
    ایران باید هم قوی قدرتمند و پیشرفته باشد در همه حوضه ها که از خاک و آب و منفعت خودش دفاع جانانه داشته باشد و همیشه روی پای خودمان بایستیم .و سرعت حرکت مون را تسری ببخشیم به تولیدات انبوه سازی
    • ناشناس IR ۱۳:۰۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      4 9
      ملت دیگه حتی یهک بربری هم ندارند بخورن شما خوابی ؟
  • عطاالله IR ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    5 1
    علی برکت ا...........‌............
    • IR ۱۸:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
      0 0
      علی برکت ا... بزودی در سراسر رسانه های کشور علی برکت ا...وبا هنرنمایی حسن روحانی بازیگرنام آشنای ایران علی برکت ا...
  • کامران IR ۲۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۹
    0 0
    این جمله عجیبی بود که جناب وزیر فرمودن تیربار ضد کروز دیگه چه صیغه ایست!؟ اگه منظور دفاع نقطه ای است که خیلی وقته کمند رو ساختیم و همه منتظر ارتقا و تجهیز این سامانه به موشک برد کوتاه هستن! اگه منظورتون توپ های متنوع دفاعی شناورهاس که انواعش رو ساختیم و نصب شدن! اگه گاتلینگ منظورته که انواع سبک و سنگینش رو در همه رده ها ساختیم و استفاده میشه!! هرجور فکر میکنم نمیفهمم چی میگی!؟ حس میکنم گاتلینگ محرم یا اونی که 14/7 م م است رو می خواین رو چند شناور سوار کنی و بعنوان دستاورد جدید غالبش کنی که کار جالبی نیست مخصوصا که دشمنان همه به دقت تحلیل میکنن و بیشتر ضعف نظامی تصور میشه این رونمایی تا زهرچشم. حالا ببینیم فردا چی رونمایی میشه خدا کنه چیز جدید اتوماتیک و ترسناکی باشه.
  • حسین ازارومیه IR ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۸
    0 0
    تورابخداتلاش کنیدیه جنگنده پیشرفته طراحی کنیدکه همه انگشت دهن بمانندانشاالله
    • IR ۰۰:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۳
      0 0
      ان شاءالله اصله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس